TransferVinduet?

Skrevet af , 6. october 2020

Personligt synes jeg med de X antal kr. eller ikke CV har formået IKKE at bruge, at vi må klappe af ham.

Det er flot arbejde af CV, jeg havde gerne set der var solgt 1-2 spillere og givet X antal millioner til at forstærke truppen.

Hedlund var nok den, der kunne have givet mest, men sådan blev det ikke, så truppen som den er nu får min 110 % støtte også dig HEDLUND

Men du skal vise du vil det 110 % for som spller kan man jo se du kan noget som mange af de andre ikke kan, jeg ville ønske du blev lidt mere skydende i feltet.

For du har en fantastisk god teknik, lidt mere en egoist på en bane.

 

Nu hvor Marvin og Jung IKKE er solgt og først kan ske i det vindue til Vinter der kommer, skal jeg personligt håbe og tro, det betyder at vi forlænger med Marvin

og lader Jung gå hele kontrakten ud, det er det jeg personligt håber på. Marvin virker som om han gerne vil holdet og klubben mere de sidste par måneder

så tænker det er det CV arbejder hårdt for, Jung ser jeg ikke forlænge, da jeg tror det ikke er muligt, men Marvin ser jeg et lille håb der.

 

Kan vi hente spillere kontraktfri, 1 division efter lukketid og forlænge, er der ikke noget med det at man kan dette?
Deltag i diskussionen
 • Når man tænker på det er midt i Corona, og den økonomiske forfatning Brøndby generelt er i, er dette transfer vindue bedre end jeg havde håbet på! Vi har nu en komplet trup, med god konkurrence på stort set alle pladser, og med lidt held og vi holdes nogenlunde skadesfri tænker jeg top 2-3 stykker? Fcm ser jeg som favoritter, og så Bif, Agf og fuserne kæmper om de næste 3 pladser...Glæder mig i hver fald til sæsonen hvor vi har fået en fantastisk start! FORZA BRØNDBY!!
  1 enig

 • Betalende bruger
    6. october 2020   

 • Vi er kommet styrket ud. Men vi mangler stadig og sige farvel til de 3 her: mensh - hermansson - rado. De er bare ikke dygtigt nok, og hæver en god løn. Så farvel til dem til vinter. Vigen skal forlænge nu, ellers sælges til vinter. Jung og marvin skal man også forlænge med eller sælge til vinter. Vi har er spændende hold. Giv ham den ny back tid. 6 md. Så bliver han klasse
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     6. october 2020   

  • @Gulogblåforaltid - wow. Så du vil helt sikkert sælge 3 til vinter og hvis vi ikke får forlænget, så sælge 3 mere?? Det vil sige, at CV potientielt skal ud og finde 6 nye spillere til vinter?

  Se 1 flere kommentarer

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6. october 2020   

 • Jeg synes det har været et fint transfervindue. Vi er kommet af med noget dødvægt i form af Ante, Tibbling og JMG og fået to meget interessante spillere ind i BR og Pavlovic.

  Jeg synes det er fint der ikke har været mere udskiftning i truppen end tilfældet er. Det er vigtigt at holde kontinuiteten i truppen. I næste vindue tænker jeg, at HH og Rado bliver solgt - Hedlund hvis der kommer et ok bud. Disse skal så erstattes med en spiller der går direkte ind i startopstillingen. Så er truppen ved at være trimmet og klar til gradvist at blive forbedret ved salg, af nogen af de unge.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    6. october 2020   

 • For at kommentere på den sidste del at dit indlæg, så tror jeg ikke vi kan handle i 1. Div. Det er vist kun i England de kan det.
  Vi kan kun hente transferfrie spillere, hvis CV vel og mærke mener vi mangler flere spillere.

  Men hensyn til Hedlund, så har jeg lige se 3points live-streaming fra lukkedagen. Her blev der snakket om rygterne om Hedlund til Rusland, da de først lukke 16.
  Også Holland og Portugal har åbent for transfervinduet et stykke tid endnu.
  Så vi har stadig mulighed for at sælge eller leje spillere ud til de lande.

  Jeg så gerne Hedlund blive solgt, hvis der kom et godt bud. For jeg mener sagtens vi kan undvære ham ind til vinterens transfervindue.
  HH kunne skydes af, uden at vi ville behøve erstatning.

  Men ellers er jeg fint tilfreds med truppen, som den ser ud ud. Den er ikke alt for stor og heller ikke voldsomt dyr. Så for nuværende er jeg glad.


 • mp80
 • mp80   6. october 2020   

 • Der er både plusser og minusser, de to nye opfylder kravende i den strategi CV har lagt, det bliver meget spændende at følge de to nye. På afgangs siden ser det mindre godt ud, JMG kommer afsted på leje, men havde gerne set Skipper, Joel også var sendt ud og få noget spilletid. Man står desværre endnu engang i en situation, hvor mange spilleres kontrakt står til udløb om kort tid og man får svært ved at tjene på salg af dem. Schwäbe håber jeg man lykkes med at få forlænget, tror dog det bliver meget svært, når man skal passe på økonomien samtidig. Vigen må vise sig frem og forhåbentlig undgå flere skader.

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021