Transfervinduet vinter 2021

Skrevet af Broder Salsa, 16 dage siden

Tænkte vi kunne have en tråd til transferrygter, ønsker etc.

 

EB skriver at Michael Lumb er tæt på Brøndby.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/broendby-taet-paa-superliga-profil/8418704

 

Synes det giver god mening. 1 år til Riveros er klar igen. Bjur og Lumb kan slås om pladsen. Mensah længere væk fra VWB (og kan fokusere på højre). Masser af rutine tilføjes. Billig løsning. Dansk. Kender ligaen ud og ind. Habilt superliganiveau. 
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16 dage siden   

 • FANTASTISK OG KLART EN DER KAN GÅ IND MED DET SAMME...
  5 enige · 1 god kommentar

 • Fin aftale for alle, Lumb får lige en sidste fed oplevelse. Vi får en rutineret og stabil spiller, der gir' sig godt i kampene. Håber ikke Retov ryger den anden vej..!
  2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16 dage siden   

  • @TibblingLove Vi er helt enige om det er en god spiller at få ind og netop som du skriver en rutineret spiller og en der kan gå direkte ind, for mig er det en god signing.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    16 dage siden   

 • Hvor er Fallenius den svenske Batistuta, som de kalder ham i BTs transferpodcast

 • Lumb har været en spiller jeg har ønsket i flere år. Det betyder i mine øjne også endegyldigt farvel til Gammelby. Forhåbentligt på kort sigt via et salg, men selv hvis hans udlån ikke medfølger et salg, så er der vel ingen der tror på at man vil signe en ny spiller kortsigtet frem for at kalde ham hjem hvis han nogensinde skal spille igen.
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
   Top enige
     15 dage siden   

  • @thorrium - Men Gammelby spiller HB, Lumb er formentlig tiltænkt VB og kun på en etårig aftale. Så hvis vi beholder Gammelby efter endt lejeophold, ser jeg ikke, at den ene udelukker den anden.

  Se 7 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    15 dage siden   

 • Det er en billig midlertidig løsning, en spiller som fylder 33 om nogle få dage, er niveauet godt nok? Jeg er ikke sikker, med alderen falder kvaliteten hurtigt og han nærmer sig sidste salgsdato som spiller på SL niveau.

  Jeg havde hellere set et talent, som kunne konkurrere med Riveros og presse ham, når han er tilbage igen. Der er umiddelbart ikke noget større talent på vej fra egne rækker på den position og derfor ville det give mening at hente et udefra.

  Lumb giver sig fuldt ud og bydes velkommen, hvis han kommer. Dog betyder det nok farvel til Retov.


 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    15 dage siden   

 • Norsk avis skriver, at Mike Jensen har besluttet sig for at vende hjem til dansk fodbold.

  https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-mike-jensen-vender-hjem-til-dansk-fodbold

  Jeg må indrømme at jeg er splittet angående Mike. Midtbanespillere er ikke lige hvad vi mangler, men omvendt vil han bidrage med et hav af rutine. Og kan han spille 6'er? I så fald vil han måske kunne udfordre Rado. Og som 8'er vil han kunne udfordre Vigen, såfremt Vigen ikke er interesseret i at forlænge.

  Mike skal ikke tage pladsen fra en ung spiller. Punktum. Men vi skal jo heller ikke være FCN 2.0. Måske kan Mike Jensen så være vores Nicolai Stokholm?

  Det hele afhænger dog af hans niveau. Ingen BIF-fans har vel set ham spille det seneste års tid.

  Edit: @3point. Ærgerligt man ikke kan sætte et link ind i kommentarerne.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Broder Salsa hej tror du Mike kommer kunne det være de venter på Rado skal sælges eller Vigen ikke forlænger, personligt håber jeg vi lander en god angriber så vi får lidt mere bredde på
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     11 dage siden   

  • @Broder Salsa Hej så du den debat jeg lagt ind, der står at Mike Jensen i dag fra Norsk avis at han har nok en klub om et par dage. Jeg ved heller ikke om han bliver en succes, men ved han var god i Norge, og tænker også hans hjerte til BIF betyder en del.

   Har også tænkt Lyngby og Fremad Amager som mulige klubber, men tror der er chance for det bliver BIF. Men vi ved det i næste uge lyder det som

  Se 9 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   


  Se 4 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top gode
  Top enige
    15 dage siden   

 • Dejligt at få åbnet transfer-snakken. Jeg elsker spiller-rygter, goder ideer og observationer.

  Hvis vi starter med Lumb, så var jeg lidt tilbageholden da jeg først læste det. Men jo meste jeg tænker over der, desto bedre giver det mening for mig. Det er mega usexet, men det er formentlig en billig løsning, ind til Blas er tilbage. Og vi vil få en spiller ind, som er stabil og har et fint niveau, til en plads der mangler. Vi har ikke brug for en ung spiller med videresalgspotentiale, da vi har både Blas og Bjur. Men måske kan han give sin viden videre til netop de to, så de bliver endnu bedre.

  Men derudover, håber jeg på et rolig transfervindue. VI skal holde fast i kontinuiteten og bygge videre på vores unge spillere.
  Jeg har dog følgende tanker:
  UD:
  Radosevic: Jeg synes har har gjort det fornuftigt i 2020, men jeg mener også, at dette vindue er det rette for at sælge ham videre. Han er spillet så varm som jeg tror han kan blive og vi har Frendrup og Børkeeiet til at tage over. Alternativ bør han sælges til sommer, men jeg tror ikke han holder niveau så længe.
  Hermannsson: Han har længe stået på affyringsrampen og han har udløb til sommer. Så hvis vi skal have lidt penge for ham, er det nu. Han har spillet godt, når han er kommet ind i stedet for Rosted, men så længe han er i klubben, står han i vejen for Skipper.
  Vigen: Jeg er vild med Lasse Vigen, når han er på toppen, men han rammer lige så tid ved siden af, og så er han kun middelmådig. Hvis ikke han er skadet... Så jeg synes vi skal forsøge at sælge ham. For jeg tror ærlig talt ikke, at han bliver forlænget. Selvom det smerter mig at skulle se ham gå. For jeg jublede højt, da han kom til klubben.
  Jung: Jeg ønsker ikke at skulle af med Jung, for han er alt for vigtig for vores hold. Og når specielt venstresiden er så hårdt ramt, er han det sidste anker... Men jeg tror ikke på, at han forlænger til sommer. Så spørgsmålet er, om han skal sælges nu, så vi får lidt penge for ham. Penge som måske kan bruges som tilskud til en erstatning. Men det er en kontroversiel og uhyggelig tanke, at sælge Jung.
  Hedlund: Jeg kan ikke blive klog på ham, og hans attitude går mig på nerverne. Men hans topniveau er klasse og hans arbejdsraseri er inspirerende. Hvis hans attitude er det samme til træningerne, tror jeg CV prøver at skippe ham af. Men hvis trænerteamet ikke ser nogle adfærdsmæssige problemer med ham, tror jeg han bliver. NF har løftet de fleste af vores spillere, så måske er Hedlund den næste, der skal løftes i niveau. Jeg håber.

  IND:
  Mike Jensen: Rygterne svirrer og det seneste jeg hørte var, at han skal til at træne med i Brøndby. Jeg vil elske at se en rigtig Brøndbydreng tilbage i trøjen, men jeg ved ikke om han er for dyr. Flere siger, at han er ''Over the hill', men han har haft ganske få skader i sin karriere, så jeg tror godt han kan spille et par år mere. Er hans niveau godt nok og er han i form? Begge dele kan vi jo få syn på, hvis han skal træne med... Formen skal nok komme (hvis den mangler) niveauet tror jeg personligt, stadig er højt nok til Superligaen. Har vi for mange midtbanespillere? Det synes jeg ikke. Specielt ikke, hvis Vigen ikke forlænges. Sikker er jeg dog på, at CV presser citronen alt hvad han kan. Hvis Mike Jensen vil tilbage til Brøndby, bliver det ikke på en guldrandet kontrakt. Han skal give noget tilbage til klubben, også økonomisk.
  Oskar Fallenius: Skulle efter sigende være til lægetjek idag, så den er nok tæt på. Er han hentet som fast starter? Næppe. Er han hentet som erstatning for Hedlund? Måske. Men jeg er i hvert fald spændt på at se ham i aktion. Rygterne har svirret længe, så jeg tror den er sikker.
  Ny målmand: Jeg tror Schwäbe er væk, senest til sommer. Jeg kender ikke nok til Hermansens niveau, så jeg ved ikke om han skal rykkes op som 1. målmand allerede. Jeg hælder nok til, at det er for tidligt. Men vi har brug for 3 målmænd i truppen, så hvis Schwäbe smutter nu eller sensest til sommer, kan der måske være ide i, at hente en nu. Og her ser jeg gerne en erfaren målmand, som Hermansen så skal forsøge at vippe af pinden. Men jeg har ingen bud... Tror dog ikke det bliver fra Superligaen.

  Og så blev det alligevel en lang liste, selvom jeg ønsker et roligt vindue. Men der er også bare mine tanker. Hvis jeg skal være mere nøgtern, tror jeg mest på, at Rado sælges og måske Hermannsson. Vigen og Jung tror jeg løber tiden ud. Fallenius er jeg ret sikker på kommer ind, Lumb giver jeg 80% sandsynlighed og Mike Jensen er for mig 50%.
  Så har vi stadig den faste stamme, krydret med lidt friskt blod.
  2 god kommentar
   
  • Kuffe
  • Kuffe   15 dage siden   

  • @Jensen Bliver helt varm i min krop, over tanken om at vi max har Hermannsson til sommer.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • KJOE
 • KJOE   15 dage siden   

 • CV handler oftest sidst i vinduet (og idag gjorde han så ikke :-))

  Men Fallenius har sikkert været på plads siden hans besøg hos os og Lumb er af nød. Blas skadet og relativ kort opstart inden det går løs til februar.

  Afgange: Her tænker jeg på Hedlund og Hermansson.

  Tilgang: Udover de to nye er en stabil målmand og en venstrebenet stopper højt på min ønskeliste. Jung kan så spille sæsonen færdig og lære en ny op. Schwäbe bør ryge på bænken, hvis man henter en ny til start 11’eren. Jeg får dårlige nerver af Schwäbe ...

  Spillere jeg forventer bliver bedre og mere markante: Corlu, Børkeeiet og Pavlovic.

  I forhold til Rado og Vigen er jeg i tvivl. Hvis der kommer et godt bud, skal man måske sælge.

  Derudover håber jeg på en forlængelse af NF og at Retov bliver.

  Jeg er tilfreds, hvis foråret giver en medalje og kval til Europa.

  og min vildeste drøm er et fyldt stadion i denne sæson. Og nogen gange går drømme i opfyldelse ...
  1 enig
   
  • @KJOE Til Maj kommer der flere på stadion!

 • Fisse mike kommer også!!!!
   
  • Dupont
  • Dupont   15 dage siden   

  • @BIF_Sherra håber jeg virkelig ikke. Med mindre han har penge med på jobbet...

  Se 1 flere kommentarer

 • mimor
 • mimor   14 dage siden   

 • Håber på Mike og at vi så kan sælge sneglen til en tunesisk klub, nu hvor han er alligevel er dernede
  Jeg har aldrig været fan af Slimane og hans overdrevne hype i Brøndby Forums. Da han simpelthen mangler fart og han mangler realistisk tro på egne evner. Når han f.eks tror han er Messi i eget felt og koster os point
  Lad os få Mike retur istedet. Han ved hvad han kan og har vist det

 • mimor
 • mimor   14 dage siden   

 • Håber på Mike og at vi så kan sælge sneglen til en tunesisk klub, nu hvor han er alligevel er dernede
  Jeg har aldrig været fan af Slimane og hans overdrevne hype i Brøndby Forums. Da han simpelthen mangler fart og han mangler realistisk tro på egne evner. Når han f.eks tror han er Messi i eget felt og koster os point
  Lad os få Mike retur istedet. Han ved hvad han kan og har vist det
   
  • @mimor hmmmm sneglen, Slimane slår igennem efter sommer!

 • Skovbo
 • Skovbo   14 dage siden   


 • Skovbo
 • Skovbo   14 dage siden   

 • Hvis Schwäbe ryger ville jeg ønske en dansk målmand. Oskar Snorre.Ved godt at han lige er landet hos HB Køge men burde kunne hentes for en overkommelig sum penge.Han er ung,høj og har gode reflekser på stregen.Så ham i pokalen mod Midtjylland . https://www.transfermarkt.com/oskar-snorre/profil/spieler/345747
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
     14 dage siden   

  • @Skovbo, Mads Kikkenborg fra Esbjerg er by far, det bedste bud fra 1. Division
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    14 dage siden   

 • Er jeg den eneste, der mener at tiden er inde til et lejeophold for Skipper og Kabongo frem til sommer?
  2 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Saesonkort - Du er sikkert ikke den eneste, der tænker det, men jeg er ikke enig.
   Jeg tror Hermannsson er væk senest til sommer og så er Skipper første mand efter Rosted. Og pt. er Kabongo første mand efter Jung. Jung har bare været så stabil, at Kabongo ikke har fået chancen. Men jeg er bange for, at Jung ikke forlænger, og det vil gøre Kabongo til hans afløser, hvis ikke der hentes en ind ude fra.
   I min optik er både Skipper og Kabongo gode nok til vores nuværende Brøndby hold.

  Se 5 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Saesonkort synes det er trist de to er faldet helt væk, Kabongo var det helt store håb og er helt forsvundet

 • mimor
 • mimor   14 dage siden   

 • Har hele tiden undret mig at Katongo som venstrebenet ikke kunne tage den Venstre back bedre end de andre
  Tror han er så langt nede af listen ved NF. Kunne ellers godt lide ham og syntes han virkede væsentlig bedre end Skipper
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
   Top enige
     14 dage siden   

  • @mimor - Jeg tænker at du mener Kabongo. Men han har først og fremmest kæmpet med en skade, og fik vist en mere. Men han har været tilbage et par måneder. Problemet er, at han kæmper med Jung, som har været suveræn og stabil.
   1 enig

 • Jan G
 • Jan G
  Betalende bruger
    14 dage siden   

 • Det virker på mig som om at der nogen som nærmeste vil forære spillere som Hermansson, Radosevic og Hedlund væk. Jeg mener at det kræver at der er et bud før vi skiller os af med dem.
  5 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
   Top enige
     13 dage siden   

  • @Jan G - Jeg har skrevet om salg af netop de spillere. Hermannsson har udløb til sommer, så hvis han sælges i dette vindue, bliver det nok til et relativt lavt beløb. Desværre... Men hvis vi ikke sælger ham, løber hans kontrakt formentlig ud, hvilket for mig, er det samme som at forærer ham væk.
   Rado har jeg en fornemmelse af bliver solgt i dette vindue. Ikke fordi jeg vil af med ham, for en hver pris. Men fordi jeg ser en større fremtid i Frendrup og Børkeeiet. Og fordi jeg tror at tidspunktet netop nu, er hvor vi kan tjene mest på ham.
   Hedlund ønsker jeg kun væk, hvis rygterne om hans attitudeproblemer er sande. Ellers håber jeg på, at han er den næste i rækken, som NF løfter niveauet på. :)


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    13 dage siden   

 • Frederik Sørensen er blevet løst af sin kontrakt, kunne være et emne på back pladsen hvis nogen sælges eller smutter:

  https://www.transfermarkt.com/frederik-sorensen/profil/spieler/91716
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
   Top enige
     13 dage siden   


  Se 1 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør Han ville være super, ingen tvivl om det. MEN han er højrebenet. Hvis vi skulle lande ham, er det altså, hvis Maxsø bliver solgt (Hvilket selvfølgelig også er muligt) . Jeg vil ikke i samme situation igen, hvor vi har en højrbenet som vcb. Vi har set hvad det gør ved både, Skipper, Rosted og Hermannson. Så hvis vi skal signe ham, så kræver det at vi sælger enten Maxsø eller Rosted. :)
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    12 dage siden   

 • Den islandske journalist Orri Rafn Sigurdarson skriver, at interessen for HH stiger hos Legia.

  https://twitter.com/OrriRafn/status/1346849883882463232

  Jeg ved, at flere af jer ønsker HH solgt hurtigst muligt. Jeg er ikke en af dem. Jeg synes HH er perfekt som back-up for Rosted og Masxø. Der vil komme flere karantæner og i værste fald skader. Skipper har jeg ikke tiltro til. HH har vist sig rigtig god i de kampe han hidtil har fået i sæsonen. Rolig og duelstærk. Slet ikke ligeså usikker som jeg husker ham i firemands-kæden ved siden af Röcker. Med Maxsø (eller Rosted) ved sin side synes jeg han leverer nogle rigtig fornuftige præstationer under NF.

  Jeg ser gerne at HH fortsætter i BIF til sommer og dermed løber sin kontrakt ud. Han vil alligevel næppe indbringe meget mere end 1-2 mio. Til den tid (ønsketænkning) har Skipper fået kamperfaring qua en udlejning og er dermed en mulighed i BIF til efteråret 2021 hvis kvaliteterne rækker. Ellers må man tage den derfra til sommer.

  EDIT: Ja, beklager, I må selv kopiere linket.
  2 enige
   
  • @Broder Salsa
   Jeg er enig i at Hermannsson har gjort det fint når han har spillet, specielt her i efteråret. Men det synes jeg faktisk også Skipper har gjort, i de kampe han spillede i sidste sæson.

   Jeg kan godt se at det er ærgerligt hvis vi ender med småpenge for Hermannsson. Men jeg synes nu stadig det giver god mening at sælge Hermannsson, spare lønkroner, og så få kørt Skipper tættere på startopstillingen.

   Vi har efterhånden set en hel del, at når nogen forsvinder, træder andre i karakter. Jeg tror på Skipper.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8 dage siden   

 • Læste denne artikel og tror ikke på nogen måder det er noget der kommer til at ske, men deler den selvfølge gerne i denne debat:

  Ifølge 90min.com skulle Carsten V. Jensen have spurgt om denne spiller og bide skeer med de store i kampen om den skotske midt stopper.

  Carsten V. Jensen har været særdeles aktiv på transfermarkedet, hvor han allerede har tilknyttet unge Oskar Fallenius og aldrende Michael Lumb.

  Brøndbys fodbolddirektør har dog ikke lagt hovedet på puden forud for de sidste 20 dage af transfervinduet. Han er klar til at handle yderligere.

  Ifølge mediet 90min.com har han forhørt sig hos den 25-årige midt stopper Jack Hendry, der er kontraktligt bundet til Celtic, men er udlejet til KV Oostende.

  Carsten V. Jensen vil forsøge at hente ham til næste sæson, hvor han så skal afløse Hjörtur Hermansson, der har kontraktudløb på Vestegnen.

  Brøndby-bossen har dog kastet sig ud på dybt vand, for ifølge mediet lurer langt mere prominente klubber også på skottens underskrift.

  Det skulle dreje sig om Premier League-trioen Brighton, Wolverhampton og Aston Villa samt hollandske AZ Alkmaar og belgiske KRC Genk.

  Alle klubber med et betydeligt større økonomisk råderum end Brøndby.

  25-årige Jack Hendry har spillet tre landskampe for Skotland.

  1 god kommentar
   
  • Broder Salsa
  • Broder Salsa
   Betalende bruger
   Top debattør
     8 dage siden   

  • @BIF til jeg dør Aner ikke hvem han er. Men med de konkurrenter, så er det meget lidt sandsynligt at BIF - en klub uden penge - får hevet ham ind i hans bedste alder. Eneste mulighed BIF har (ikke bare i denne case, men også i lignende cases) er at lokke med garanti for fast spilletid.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top gode
  Top enige
    2 dage siden   

 • Har netop hørt BTs podcast Transfervinduet. Til aller sidst nævnes det, at Brøndby skulle være på jagt efter Gustav Valsvik. De siger at han er transferfri, men ifølge Transfermakt, har han kontrakt til december 2022.
  De har snakket med hans agent, som siger at der er dansk interesse fra 3 klubber, men vil ikke bekræfte om BIF er en af dem.
  Han kunne være en afløser til Jung? Men jeg kender ham ikke.
   
  • @Jensen medierne har skrevet om det for 6 dage tilbage - tror bt griber ud i halmstrå - der var det interesse fra en klub fra hovedstaden - stået i flere medier, til information .

  Se 1 flere kommentarer

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    6 timer siden   

 • Seneste nye om Jonathan Ægidius fra Farzam:

  ''Opdatering på Jonathan Ægidius. FC København, Brøndby og Lyngby er alle kommet med forbedrede tilbud de seneste dage, men han har svært ved at beslutte, om han skal tage chancen, skifte til en stor klub og kæmpe om en plads i målet, eller han skal være førstemålmand i Lyngby.''

  https://twitter.com/F_Abolhosseini/status/1351499054778351616<br />
  Farzam skriver endvidere, at Ægidus er sikret pladsen som førstekeeper i Lyngby senest til sommer.

  En bruger siger det meget rammende i en kommentar:
  - Lyngby for meget spilletid med lav løn
  - FCK for meget løn med lav spilletid
  - Brøndby for mellemtingen
  1 enig