Trupnyt: Andrija Pavlovic kan debutere for Brøndby

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 5 dage siden

Søndag eftermiddag skal Brøndby IF en tur til Haderslev, hvor SønderjyskE venter på Sydbank Park. Niels Frederiksen har nu udtaget sin trup til kampen og med i truppen har han en mulig debutant.

Andrija Pavlovic kan nemlig få sine første officielle minutter for Brøndby i søndagens kamp. Til gengæld er Anton Skipper gledet ud af truppen.

Blas Riveros er - som forventet - ikke blevet klar til at indgå i truppen endnu. 

Brøndby IF-truppen til kampen mod SønderjyskE:

1. Marvin Schwäbe (GK)
30. Mads Hermansen (GK)
3. Anthony Jung
4. Sigurd Rosted
5. Andreas Maxsø
6. Hjörtur Hermannsson
7. Rezan Corlu
9. Andrija Pavlovic
11. Mikael Uhre
14. Kevin Mensah
17. Andreas Bruus 
18. Jesper 'Jobbe' Lindstrøm
19. Morten Frendrup
21. Lasse Vigen
22. Josip Radosevic
25. Anis Slimane
27. Simon Hedlund
29. Peter Bjur
42. Tobias Børkeeiet
Deltag i diskussionen
 • Synd at mensh ( til dem
  Nej det er ikke personligt,’manden er bare piv ringe, koster mål. Og til dem, at han er god for de unge. Så ansat ham som ass. Og kom så videre. og hermansson skal optage plads fra skipper og joel.
   
  • Tanken
  • Tanken
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Gulogblåforaltid men Mensah spiller ikke engang samme plads som Skipper og Joel. Alternativet havde været at beholde Gammelby...

   Desuden nej, man kan ikke være det samme for de unge spillere som assistent, og man bliver nødt til at have en spiller som kan gå forrest og vise de unge vejen med hensyn til fight og hvordan man træner igennem hver gang. Og samtidig sprede godt humør. Det er Mensah ikke den eneste der kan, men med en trup hvor halvdelen reelt set kun lige er kommet op i en alder hvor man kan være professionel er en spiller som ham vigtigt. Det kunne også have været en Fisker, men han spillede bare en position hvor han modsat Mensah tog spilletid fra nogen af de unge. Og nej Bjur må for Gud skyld aldrig spille back igen
   6 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Gulogblåforaltid Du skriver skidt om Hermansson og vil bruge to spillere der ikke været stabile og skifte ham ud med en landsholds spiller fra Island, det er godt det ikke er dig vi skal skifte ud som assistenttræner. Vores Forsvar har stået ganske fint også med Hermansson på, enig er han ikke den bedste i forsvaret og spiller meget tilbage, men skulle jeg pt vælge mellem dem du nævner PT og Hermansson så er han klart et stort skridt foran.
   2 enige
   
  • @Gulogblåforaltid Jeg tror ikke at hverken Hermannsson eller Mensah tager en plads for de unge. Hvis de unge er gode nok, så spiller de. Det synes jeg at Niels Frederiksen har bevist. I Brøndby skal en ung spiller gøre sig fortjent til at spille.

   Der skal også være en balance på holdet. Jeg ser ikke en højre side med Bruus og Skipper, som lige så stabil, som Mensah og Hermannsson.. Vi kan ikke have unge spillere over hele linjen.
   2 enige

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    5 dage siden   

 • Gul og blå for altid. Stop nu med din personlige hetz på Mensah, bak dit hold & spillere op, som kæmper for din/vores klub, det er en røv dårlig indstilling at have, at du konstant jagter ham.

  Enig som VB er han dårlig, men som offensiv er han da slet ikke så elendig som du gør ham til, og vil være en super god indskiftningsspiller.

  Men er træt af din personlige heksejagt på manden, det høre IKKE hjemme i en klub som Brøndby, her bakker vi ALLE dem der kæmper for holdet op. Du kan ikke sætte en finger på hans Fight det er han en af de sidste du kan gøre ved. DERFOR synes jeg du er langt ude at høre på
  9 enige · 4 god kommentar

 • Man bliver så træt af folk som ikke kan og vil se det!!! Det er ingen personlig hetz mod mensh. ( kender faktisk mensh igennem en kammerat, pisse sjov fyr) men som brøndby spiller. Er han pisse ringe. ( har jeg også sagt det til ham) han er bare ikke god nok til viceanføre i bif. Og vil hellere se talenter på bænken, end rado hermansson mensh!!! Så stop nu jer selv ikke. Sim skrev det perfekt i går
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Gulogblåforaltid Når du og Sim skriver det hver eneste gang ikke EN men HVER ENESTE GANG, så er det for mig personlig hetz intet andet.

   Når det er en spiller der kæmper og yder sit optimale, så bliver jeg vred, personligt synes jeg ikke selv MEnsah er god nok til startelver, men han er god at have som indskifter HVORFOR? fordi han har speed, erfarenhed, god på mange pladser altså alsidig. Vi bør bakke de spillere op der gider klubben og vil det, et hold består ikke kun af bedste spillere, det består også af spillere som Fisker og Mensah som skaber noget mere for de unge og klubben. Jeg er enig om han ikke bør være fast start 11 men god som indhopper, men du og Sim laver jo ikke andet end omtale ham med ikke god nok, sælg osv. når man skriver det i ALLE artikler så er det for mig hetz.

   Jeg kan heller ikke lide alle, men kæmper de og løfter spillet så har de min 100 % opbakning, en af mine grunde til Jobbe er tæt på at være min yngling, det er ikke at han er den bedste, for der er Frendrup og Maxø nok bedre (nok fordi Jobbe kommet godt efter) men det er hans vilje til at vinde og kæmpe for den bluse i alle kampe og hans indstilling til hans/vores elskede klub, jeg ELSKER hans indstilling.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Tanken
  • Tanken
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Gulogblåforaltid så du må gerne skrive Mensah er dårlig, men vi andre må ikke forsvare ham. Hmmm...

   I øvrigt ville jeg da også hellere have en anden spiller end Mensah til at udfylde rollen. Men faktum er det først er noget vi skal se på at skifte ud næste sommer (efter min mening). Det er med blikket frem mod målet som hedder mesterskab 23.

   Nu kan jeg i øvrigt ikke huske om du var en af dem som skrev til BIF til jeg dør vi havde set han mente Riza kom hjem, men hvis du var så kan man måske godt sige vi også har set du ikke er fan af Mensah. Personligt synes jeg du må skrive det så meget du har lyst til, men hver gang jeg ser det vil jeg modargumentere dig.
   3 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Morten Bruun melder Brøndby ind som mesterskabskandidat. Hvad siger I til det?

  https://www.bt.dk/superligaen/bruuns-blog-broendby-er-kandidat-til-mesterskabet
  1 enig
   
  • @Anton Dværg Jeg ser dem også som kandidat, men ikke som favorit.. Både FCM og FCK har langt større chance end vi har. Jeg synes ikke vi skal lad os rive med. Inden sæsonen gik i gang, så tror jeg at vi alle havde solgt den for en 3. Plads. Det synes jeg vi skal holde fast i..
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
     5 dage siden   

  • @Anton Dværg, der er spillet 4 kampe og der er stadig et transfervindue endnu. Et stort bud på Maxsø og en skade kan ændre alt... Lad os tage diskussionen op til April-maj...
   
  • @Anton Dværg Vi har været min mesterskabsfavorit siden mesterskabsspillet grundet vores stærke defensiv med kun 5 mål imod i 10 kampe mod de andre top 6 klubber. Selvfølgelig er det en anden snak hvis vi mister Maxsø, Frendrup, Jobbe og Rosted. Det vil gøre ondt sportsligt men bør give noget der ligner mindst 150 og helst lidt over 200 millioner kroner i kassen. Har i øvrigt læst hvad Morten Bruun mener om sagen
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Anton Dværg På positiv-siden kan man sige, at mesterskabet formentlig er billigt til salg i år forstået således at FCK er en skygge af sig selv og FCM formentlig kommer til at smide point fordi de skal spille en del midtugekampe. Vi får jo selv et forsøg næste weekend.
   Desuden så har vi fået en markant mere komplet trup nu. Forudsat at Pavlovic og Blas har niveauet. Der var nogle alvorlige huller på venstre wingback og i angrebet for en måned siden.
   Defensiven ser også solid ud og vi har Hermansson at spille ind hvis der kommer skader.

   På negativ-siden ser jeg følgende:
   - Vi evner ikke at skabe en kamp endnu. Der er vi ikke langt nok i vores udvikling
   - FCMs trup har markant mere kvalitet end vores - og bredde. Hvis de kan holde den nuværende afstand til os og AGF, og ryge ud i gruppespillet så kan jeg ikke forestille mig, at de ikke kører mesterskabet sikkert hjem i foråret.
   - AGF er vel på niveau med os. De er endda muligvis længere ift. at skabe en kamp.

   Jeg tror det er en postgang for tidligt med guld. Vi skal ikke fokusere på dette, men fokusere på det lange seje træk!
   1 enig · 1 god kommentar

 • Det er en lidt speciel type justits der er herinde hos nogle personer.

  Man må ikke skrive at Mensah ikke er god nok, men det er åbenbart i orden at kritisere andre spillere som Hedlund, kun på baggrund af personlig tolkning af det følelsesmæssige udtryk hos spilleren.

  Jeg kan da hurtigt istemme koret om at vi skal tale pænt om spillerne, men det gælder vel i så fald ALLE spillerne og ikke kun dem der er umiddelbart likeable...

  Hvad angår gentagelser, så er jeg enig i at det er der for meget af her. Vi har alle forstået nu at der er et par brugere, der ikke finder Mensah god nok til Brøndby. Det behøver vi ikke høre igen. Ligesom vi heller ikke behøver høre det samme 30 gange om Durmisi, Vigen, Hermannsson, etc etc etc. Helvede er gentagelsen.
  5 enige · 4 god kommentar