Fodbold live resultater
Trupstatus og transfervinduet

Skrevet af Welkro, 26. juli 2021

Hej alle, jeg ved godt at det er selvmord at stille spørgsmålstegn ved CVs dispositioner herinde, men jeg har nogle tanker alligevel,

Først og fremmest er det jo positivt at vi har en MASSE penge på bankkontoen efterhånden, og dem kan vi så bruge til at dække driftsunderskuddet uden transfers de næste par sæsoner. Og det kan jeg se er holdningen hos mange herinde at vi skal.

Personligt så jeg hellere at man investerede pengene i blandt andet transfers der forstærkede holdet. De forstærkninger kan dermed føre til bedre sportslige resultater, og dermed større placeringspenge, flere tilskuerindtægter, sponsorindtægter, højere spillerværdi og salgseksponering og ja, måske faktisk en mulighed for CL kvalifikation, som vil kaste yderligere +100 millioner af sig. Vi er jo i sidste ende en sportsklub der lever af de resultater der kommer på banen, ikke på hvor gode vi er til at spare penge op. 

TRUPPEN:

Lige nu er alle 4 faste startere fra målmand og forsvaret væk. Forsvaret er erstattet af en midtbane reserve, en forsvarsreserve og en spiller der var udlånt til Hobro sidste år. 

Hvis Kabongo og Maxsø forsvinder, så har vi 16 spilleklare 1. holdsspillere i truppen, her 3 uger inden CL kval kampene!! Altså så har vi ikke nok til at fylde bænken med 1, holdsspillere. Så jeg gider ikke høre på CVs retorik om at transfervinduet er et marathon. 

Vores mest kreative indslag i Jobbe er væk, og er ikke erstattet 1-1. Jeg ser personligt ikke Corlu som afløseren, og så er der ikke mange kreative kræfter til at fodre vores 2 angribere, hvilket var et tydeligt problem i går.

Desuden har Uhre og Radosevic udløb næste sæson. Så de skal sælges eller forlænges. Det kan simpelthen ikke forsvares hvis endnu en topscorer forsvinder på en fri transfer, som med Pukki. Lumb har udløb til vinter, så det er jo ikke 1-2 spillere vi skal hente i dette vindue, hvis der skal være konkurrence på alle pladser.

Trupstatus her og nu, er i min vurdering at vi ligger på den 5-7 bedste trup PT. Da flere af de andre hold godt kan forstærke sig her midt i transfervinduet.

TRANSFERS:

Jeg kan se mange skriver at vi ikke skal lave panik transfers her og nu, men hellere vente. UNDSKYLD HVAD? Hvorfor er det at lave en transfer nu, en panik transfer?? Ingen spillerafgange, inklusiv Maxsø kommer som en stor overraskelse, og CV har haft et halvt år til at forberede dette transfervindue med forventede afgang fra alle de spillere der er væk nu!

Jeg forstår godt ideen om at vente til sidst i vinduet og det har CV gjort før med succes. Men det kommer også med en pris at vente. Jeg vil vove den påstand at det kostede os 2 point i søndags at vores trup er for tynd. Det kan sagtens koste i flere kampe, inkl CL kval. Så er det helt sikkert at det er mest rentabelt at vente til sidst i vinduet med transfers end at betale lidt mere for kvaliteten her og nu? Og står vi 4 dage før vinduet lukker og mangler 2 erstatninger i midterforsvarer, kan det så ikke også ende med en panik transfer?!

SPORTSLIGE AMBITIONER:

Mange herinde kan jeg se trækker på skulderne over at vi står med 2 kampe for at komme i CL. At det er ikke noget man skal satse lidt penge på, men i stedet for tænke mere langsigtet.

CL bliver kun mere og mere lukket land for hold som Brøndby fremover, og jeg tror ikke at vi får større chance for CL de næste mange år. Vi kan stå med 2 kampe hvor vi har 25-35% chance for at gå videre (ikke med nuværende trup), men hvis vi investerede lidt i truppen. Så den chance skal da tages.Og det kan sagtens gøres uden at sætte økonomien over styr som man på ingen måde skal gøre! Vi har en indtjening som minimum på EL + transfers på 165 millioner hvis vi antager at Maxsø bliver solgt. Hvad ville der ske hvis vi investerede 30-40 millioner på nye spillere til førsteholdstruppen?! Det ville ikke smadre økonomien, og hvis vi ikke kommer i CL, så står vi så bare med en forstærket trup til SL og EL, som det hele også skriger på alligevel.

Og skal vi ikke satse lidt på det nu? Hvad er ambitionen fremover for Brøndby, hvis det ikke er at komme i CL? Tænk på et boost det vil være for klubben at komme i CL. Spillermæssigt, sponsormæssigt, indtægtsmæssigt.. Det vil hæve klubben i mange år fremover. Så det er under AL KRITIK, at CV kun har brugt transfervinduet indtil videre på at svække truppen markant! Og at han er villig til at sælge denne gyldne mulighed for CL, for at have en masse penge i banken, og så spare lidt mønt til slut i transfervinduet på bekostning af sportslig succes!

CV:

Jeg ved godt at CV er urørlig, men her og nu i dette vindue har han ikke imponeret. Hvorfor er det at Brøndby på ingen måde kan hente spillere på nuværende tidspunkt, når AGF, Sønderjyske og andre godt kan hente? 

Vi er freakin' danske mestre!! Vi skal som minimum spille EL, med en god mulighed for CL. Vi har Danmarks bedste hjemmebane med det bedste tilskuere, vi har penge på kistebunden i et marked hvor du kan hente kvalitet hvis du har lidt mønt, da mange klubber er økonomisk presset grundet corona krisen. Så NEJ, vi behøver ikke at gå tiggergang til sidst i vinduet og købe spillere til 500.000 kr, vi burde vi meget mere attraktive allerede nu, og kunne få god kvalitet, så vi ikke ryger dybere ned rent sportsligt. Vi burde skyde brystet frem og vise at vi stadigvæk er her, for det kan sagtens gøres og stadigvæk være ansvarligt indenfor vores økonomi, da det er vigtigt at vi ikke ender som i KASI tiden. 

Men en dygtig sportschef kan også godt hente spillere til +10 millioner, som så er en investering, der kan sælges for samme pris eller mere om nogle år. Det klarer de rigtigt fint i FCM.

Så lige nu er jeg træt af den Von And mentalitet, da jeg netop var på stadion i går og så at det nu koster os på den sportslige del af forretningen, som trods alt er det som det hele handler om. Så jeg er ligeglad med hvor mange penge vi har i sparegrisen, hvis det betyder at vi skal tabe til point til Viborg og alle de andre. Når CV svækker truppen SÅ markant, så åbner man jo kun for kritik hvis det sportslige begynder at halte, og det er voldsomt naivt at tro at man kan fjerne halvdelen af startopstillingen og så bare køre videre med samme resultater. 
Deltag i diskussionen
 • marjan
 • marjan   26. juli 2021   

 • Jeg er sådan set på linje med dig langt hen ad vejen.

  Det virker som rigtig dårlig planlægning at man mister nogle store rollemodeller som Maxsø og Jung uden at have noget klart. De to bør som minimum erstattes af en lignende profil, hvor der kan ligge en god mulighed for videresalg om et par år. Og som du skriver så skal man ikke være bange for at bruge nogle af Jobbe-Maxsø pengene. Det skal bare ikke være hovsa løsninger.

  Jeg forestiller mig nu også at CV har fået input fra NF løbende om hvilke spillertyper han kan se indgå. Men det er så bare spørgsmålet om det er selve transfersummen, lønnen eller forventningen om tilbud fra andre klubber der gør at vi ikke kan få de spillere.

  Men jeg er enig i at vi egentlig bør se som minimum 3 spillere yderligere komme ind hvoraf gerne 2 skal kunne gå direkte ind på holdet.

  Og de spillere skulle jo gerne komme indenfor den næste uge hvis vi skal ha en chance i CL.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   26. juli 2021   

  • @marjan vi er helt enige her. Jeg er bare bange for at de spillere ikke er på vej i den nærmeste fremtid.

  Se 2 flere kommentarer

 • Gizmo
 • Gizmo   26. juli 2021   

 • Fischer leder efter spilletid. Haha
  2 god kommentar
   
  • Ruddi
  • Ruddi   27. juli 2021   

  • @Gizmo
   hvis vi henter fisher,stopper jeg som bif fan ,gennem 35 år han står personligt,for alt hvad der er mod rigtig Brønby ond,føj føj føj,så hellere en u 12 spiller

 • Barca
 • Barca   26. juli 2021   

 • Velskrevet og god artikel, tak for den.
  Det kan blive dyrt at spare.....
  Lad os nu se om der sker noget i denne uge...for der SKAL Jo snart ske noget, hvis vi vil have bare en lille chance for at kvalificere os til champ League!
  Der er ca. 3 uger til, og det nytter jo ikke at få spillere ind, en uge før!

  Vi mangler i min optik kvalitet i sær i forsvaret og til den kreative midtbane!
  Og hvad gør NF hvis Rosted bliver skadet??

  Den 1/8 skal vi møde Vejle, og ugen efter FCK i parken....Vejle kampen bliver med den nuværende trup, mens FCK kampen nok også gør (med mindre vi får en ny spiller, de næste dage)
  Vi kan altid tabe til FCK, men smider vi point mod Vejle, har vi fået en dårlig start på sæsonen....hvem siger vi kan hente de point senere?  1 enig
   
  • Mr.D
  • Mr.D   26. juli 2021   

  • @Barca bemærk at FCerne har fået en lign start. På trods af at vi kun har to point er vi a point med FCK og kun et point efter FCM.
   Iøvrigt er det vel et meget godt (omend lidt tyndt) eksempel på at dyrere spillere ikke pr automatik giver flere point
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   26. juli 2021   

  • @Barca tak og jeg kan høre at vi deler bekymringerne.
   Jeg er helt enig i at det ikke nytter at få dem ind i en uge før. Et forsvar skal også spilles sammen, specielt når Maxsø ikke er der til at binde der hele sammen.

 • Tak for dit indspark.

  Der er så mange herinde der har fået angst over vores økonomi i årenes løb.

  Det her er underholdningsbranchen og det vil være fuldstændigt naivt at tro at man kan ligge i toppen med sortetal på bundlinjen år efter år.

  At tro at man kan hive den ene knægt ind efter det anden fra Vestegnen og lave en Lindstrøm igen er utopi. Kommer med sjældne mellemrum.

  FCN og FCM laver penge på afrikanere og den vogn har vi ikke valgt at hoppe på.

  Vores trup skal mikses med unge og rutinerede. Frygten er nok bare, at vi har mange vigtige kampe foran os, som vi bare pisser væk, for at der dukker et overskudslager op et sted sidst i vinduet.
  3 enige · 1 god kommentar


 • Joblar
 • Joblar   26. juli 2021   

 • Jeg er lidt bekymret for om det er ved at gå FCN i Brøndby, jeg er med på at de unge er der hvor man kan udvikle værdi, men kvaliteten skal være der og de skal have nogle erfarne spillere at læne sig op af. Igår stiller vi op med 6 spillere der er 22 år eller derunder, det er på grænsen til hvad jeg mener er forsvarligt hvis vi samtidig skal lave resultater. CV har primært hentet udviklingsspillere indtil videre eller meget ældre spillere som ikke kommer til at spille en rolle TM og Lumb. Endvidere kunne man vel påstå at de etablerede spillere han har hentet Maxsø, Rosted, Pavlo og Blas, er det vel kun Maxsø der har været en decideret succes’s (håber dog Blas kommer til at brænde ligaen af), men hverken Rosted eller Pavlo har jo gjort det fremragende. Så i optik mangler CV stadig at bevise sit værd hvad angår indkommende transfers.
  2 enige
   
  • @Joblar
   Jeg har svært ved at se at de ikke alle 4 har været en succes. Især hvis du ser på prisen for dem.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Vi følger den strategi, der er lagt. Hvis ikke vi gjorde det, ville der ikke være mening i at have en strategi. Det er derfor vi har været utroværdige, nærmest til grin de tidligere år, fordi der blev sagt noget, og gjort noget helt andet. Strategien skal ikke ændres fordi vi har vundet et mesterskab, og fordi det lige i år falder heldigt ud med Europadeltagelse. Eller det synes jeg i hvert fald ikke den skal. I så fald vil vi være tilbage til 2018.

  Man kan så være uenig i strategien. Det er fair nok. Men det er sgu ikke CVs skyld.

  Hvor har du oplysningen om at transferdeadline er om 4 dage? Jeg mener ikke dette er korrekt. Vinduet plejer at lukke omkring 1/9.
  11 enige · 8 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     26. juli 2021   

  • @Christian Brøndbyman Vinduet lukker 01.-09. i Danmark og løber videre til 01.-10. i eksempelvis Rusland. Det stod i artiklerne angående eventuelt forestående salg af Maxsø i sidste uge.

   Bortset fra det er jeg hundrede enig i dit indlæg. Det er direkte utroværdigt at melde ud man arbejder langsigtet og først havde forventet at skulle spille med om mesterskabet de første 3-5 år med den lagte strategi og så pludselig fravige den 100% og bruge løs af penge som vel ret beset stadig ikke er gået ind på kontoen.

   Nej, lad os blive på sporet og investere pengene i vores eget lille gartneri så vi kan producere salgbare frugter og det vi skal hente må være de modne nedfaldsfrugter der er billigt til salg til sidst i vinduet.
   9 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman Det er SÅ rigtigt! Hælder klart til at man følger strategien - alt andet er utroværdigt. Og CV er jo ansat til at eksekvere strategien, hvilket jeg synes han gør med sikker hånd. Omend jeg godt kan forstå, at flere fans tænker hvorfor ikke afvige og investere i succes her og nu. Men jeg synes faktisk at det er befriende, at man endelig er tro mod strategien. Det betyder ikke, at jeg føler mig 100% tryg. Men alt jeg kan gøre er at støtte på lægterne og i shoppen. Så må det briste eller bære.
   6 enige · 2 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • Welkro
  • Welkro   26. juli 2021   

  • @Christian Brøndbyman jeg skriver det med transfervinduet som et tænkt eksempel, at vi kan stå 4 dage før det lukker, altså om en måneds tid og mangle 2 midterforsvarere, og det kan jo så også udvikle sig til panikkøb, hvis de rette ikke bliver ledige og man så er under tidspres.

   I forhold til strategien, så står der ingen steder at man ikke må investere i nye spillere og forstærke truppen. Så jeg forstår ikke helt hvad mit indlæg har med strategien at gøre. Den beskriver bare hvilken type spillere vi skal bruge et transferbeløb på, nemlig unge spillere med videresalgspotentiale.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Jeg forstår frustrationen og deler den også. Jeg mener dog ikke man kan bedømme transfer vinduet før det er lukket, og vi står med den endelige trup.

  I Danmark begynder sæsonen ret tidligt. Nogle lande er først lige påbegyndt preseason. Det gør det hele en del sværere for Danske klubber.

  I går synes jeg også det hele var noget pis. Men, synes ikke man kan bedømme CV før den 01/09


  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   26. juli 2021   

  • @Ville bliv vild ! Helt enig, men mit oplæg er en vurdering af situationen her og nu, og der mener jeg ikke at arbejdet er gjort godt nok.
   Og hvordan skal man vurdere CV 1/9? Hiver han 3 klassespillere de sidste par dage af vinduet, men vi har fået klø i CL kval og ligger langt bagud i SL, er det så godkendt?? De to point vi tabte mod Viborg får vi ikke tilbage uanset hvor mange klasse spillere vi henter om 1 måned. Og jeg må indrømme at jeg frygter alle kampe nu, når den på papiret, letteste kamp i SL ender 1-1 på hjemmebane.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer


 • Kamaldeen kan vi ikke købe, da han koster noget mere en vi tjener på Maksø, Lindstrøm og Europa. Aktie mission giver nogenlunde det samme. 100millioner dkr er ikke ret meget i fodbold. Transfervinduet lukker 1.september, så der er over 1 mdr til. Hvilket superliga hold er styrket her i transfervinduet? agf argh de ser ikke gode ud, fck øh nej heller ikke. fcm så, øh nej. CV henter Maksø gratis og sælger ham til minimum 2 mil euro, Lindstrøm gratis og 7 mil euro. Hvem er det vi skal hente til klubben? Jeg har et forslag: Frederik Sørensen, stærk forsvarer. CV fik fck på rette kurs, derefter fcn på rette og nu får han Brøndby IF på rette kurs, vi er en top 3 klub ligesom sidste sæson, det mål skal vi nok nå:-)
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Sunderland Godt indspark. Tror dog ikke helt på top 3 i år. Synes der er mange bejlere - og vores markante udskiftning VIL koste, også selvom vi får nogle forstærkninger. Men kan også godt leve med top 6, hvis det betyder at fundamentet til årene efter bliver lagt ordentligt og bæredygtigt.
   2 enige
   
  • Welkro
  • Welkro   26. juli 2021   

  • @Sunderland FCK er da ret godt forstærket på papiret! At de så ikke kan få et hold til at fungere er en anden sag, men de har købt 2 SL profiler fra sidste sæson.

   CV har ikke hentet Lindstrøm, han kommer fra Masterclass..

   Ja Frederik Sørensen er et godt bud på en forstærkning! Ellers må det være op til CV at finde nogen..

 • Nja jeg tror det kommer utrolig meget an på hvordan du skriver. Det er sjældent man får på puklen hvis man ikke invitere til det først.

  Mht stemningen, så vælger jeg personligt at tro på CV. Er jeg tilfreds med de 2 gange uafgjort? Nej. Ville jeg gerne beholde mindst Maxsø (hvilket jeg også troede ville blive realiteten indtil han ikke spillede i går). JA!
  Men jeg mener ikke det nytter noget at skabe sig, hverken her eller på twitter, hvor jeg ser folk true med klippede sæsonkort, brændte bluser eller at få svenskerhår. Der er lagt en strategi, og den bør (desværre) følges.
  Det selvom vi til at starte med ikke scorer fuldt point, ja eller kommer i CL. Man må forvente at Jan Bech, CV og hvem der ellers måtte være inden ledelsen har sat nogle rammer som gør at forretningen omkring klubben bliver sund. Hvis det betyder at man vil hente spillere ind sidst i vinduet, mod at der bliver tabt kampe/point så er det sådan.

  Men du, jeg og alle andre skal da også have lov at føle sig lidt røvrandt over det. For vi har ikke købt sæsonkort med tanke på at de første uger ville blive en åreladning, samt at vi tabte point.

  TLDR:
  Du må godt føle at det er noget lort. Bare du gør det på en ordentlig måde.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • Mr.D
  • Mr.D   26. juli 2021   

  • @thorrium enig i meget, men synes ikke man som fan kan føle sig snydt.
   Ingen af afgangene har været overraskende.
   De manglende forstærkninger vel heller ikke på den korte bane.
   CV har konsekvent sagt at vi kigger på afløsere internt i truppen og forstærker os eksternt sidst i vinduet. Kunne man ønske sig det anderledes? Ja absolut! Men det er vores (klubbens) strategi og jeg synes det er det rigtige at følge den.
   Mod alle Odds og modsat de tidl forsøg har strategien hentet et mesterskab og garanteret gruppespil.
   Og det er jo ikke så ringe endda ;-)
   5 enige · 1 god kommentar
   
  • Mr.D
  • Mr.D   26. juli 2021   

  • @thorrium enig i meget, men synes ikke man som fan kan føle sig snydt.
   Ingen af afgangene har været overraskende.
   De manglende forstærkninger vel heller ikke på den korte bane.
   CV har konsekvent sagt at vi kigger på afløsere internt i truppen og forstærker os eksternt sidst i vinduet. Kunne man ønske sig det anderledes? Ja absolut! Men det er vores (klubbens) strategi og jeg synes det er det rigtige at følge den.
   Mod alle Odds og modsat de tidl forsøg har strategien hentet et mesterskab og garanteret gruppespil.
   Og det er jo ikke så ringe endda ;-)

  Se 2 flere kommentarer

 • Arenzano
 • Arenzano
  Betalende bruger
    26. juli 2021   

 • @welkro - rigtigt godt indlæg, jeg har tænkt meget af det samme og jeg er meget enig med dig. Jeg er generelt stor tilhænger af CV og helt enig i vores strategi og skriver sjældent negativt om vores dejlige klub - men situationen er at vi indtil nu ikke har eksekveret succesfuldt på strategien. Noget er gået galt - det kan ske selvfølgelig men vigtigt at det bliver anerkendt og at man lærer af det. Der står ingen steder i strategien at vi skal hente alle spillere ind sidst i vinduet når så mange har forladt os ved starten af vinduet. Selvfølgelig skal vi ikke tage dårlige eller for dyre spillere ind - men det burde heller ikke være nødvendigt når vi i månedsvis har vidst at Hermansson og Jung sandsynligvis ville være væk, at Blas ikke er klar til starten og at vi derfor er nødt til at spille med en usikker Bruus, at Maxsø med stor sandsynlighed skal videre nu med den lave frikøbspris og at Hermansen er helt uerfaren og derfor har behov for noget rutine omkring sig så han får en god start. Selvom (som vi må håbe) at der kommer 2-4 spillere ind i de kommende uger så er det alt for hasarderet at eksekvere på denne måde - og retorikken om at vi skal vente på de rigtige spillere holder ikke længere når vi har haft så lang tid. Det virker som om vi prøver at ramme alle transfers 100% rigtigt - det er ædelt men det er ikke sådan at risici bedst håndteres og ikke sådan at en klub/virksomhed styres ansvarligt. Efter min mening skulle vi have lukket een CB tidligt i vinduet så vi havde haft en bedre dækning end være nødt til at spille med Børke og Skipper. Nå, vi er hvor vi er - jeg er sikker på der nok skal komme gode spillere ind også inden CL, men hvor vi er nu og den korte tid til at spille de nye ind er unødvendigt og vores strategi har på ingen måde stået i vejen for at vi kunne have gjort det bedre.
  2 enige · 1 god kommentar


 • Modigt og vigtigt indlæg som jeg støtter. Jeg kan næsten ikke være i mig selv af spænding over hvem CV henter. Hvis klubben skal fastholde sin top 3 status, så skal der efterhånden penistransfers til for at vi ikke dykker gevaldigt i niveau. Rosted når ikke Maxsø til sokkeholderne og Børkeeiet er ej heller nogen Per Nielsen. En 20 årig svensk ex-korsbåndsskadet spiller fra den næstbedste svenske række flytter ikke noget. Se bare eksemplet Fallenius, han mangler stadig meget for at være i start 11'eren.
  3 enige · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    27. juli 2021   

 • Welkro, jeg forstår følelsen, men deler ikke analysen. De sidste 15 år har vi forsøgt at købe os til success uden reelt at få det og vi har kørt med store uholdbare underskud. Forretningen Brøndby IF er stadig ikke der, hvor butikken løber rundt, selvom vi nærmer os.

  Jeg forstår idéen med at jagte chancen for ChL, men det ville i så fald have krævet at vi havde holdt på Maxsø og Jobbe, samt købt ind i god tid, så vi kunne stille et stærkt sammenspillet hold i slutningen af August. Jeg var selv tidligere på sommeren ude og foreslå lejemål ift. at søge chancen, uden at være tynget i de kommende år af dyre lønninger. En slags boost'er tilgang.

  Det ser svært ud nu og jeg tror at vurderingen fra CV har været at chancen trods alt stadig ville være ret lille. Han har nok vidst længere end os andre at Jung ikke ønskede at forlænge og at Marvin, Hjörtur og Lasse Vigen vile være væk.

  Så valget er faldet på at sælge profilerne og få de sikre penge i kassen. Den process tror jeg heller ikke er færdig, da jeg forventer at der er interesse for Uhre også. Er den stor nok, sælger CV også ham og alternativt beholdes han til efter EL gruppespillet og sælges til vinter.

  Som du selv bemærker er der to ting vi skal sikre denne sommer:
  1) at vi ikke falder afgørende bagud i superligaen
  2) at vi har en trup i midt-slut August, som kan gøre sig i både EL, superligaen og pokalen.

  Det er ganske enkelt for tidligt at sige om det sker og indtil da må vi give CV kredit for de indkøb han tidligere har præsteret og have is i maven. Indtil videre går det vel ok ift. punkt 1, da hverken FCM eller FCK synes at have styr på butikken. De øger udgifterne hele tiden, men jeg er mildest talt ikke skræmt at det jeg hidtil har set på banen.

  Slutteligt skal man huske at hvis vi vil have flere Jobbe historier, så skal de unge også spille kampe. Hvis vi bare køber 7 nye markante spillere, så øger Brøndby ikke værdien af den investering som ligger i Børkeeit, Fallenius, Slimane, Singh, Capppis, Singh, osv.

  Ergo: ro på og lad os bedømme CVs indsats til vinter. Det er den samme sang, som blev spillet da Kaiser, Mukhtar og den unævnelige polak blev solgt. Forskellen er bare at vi dengang ingen penge havde og derfor var tvunget til at udvikle på det materiale vi havde. Nu har vi penge og så skriger folk på at de skal brændes af i jagten asap ;-)
  6 enige · 6 god kommentar
   
  • @del Piero Jeg er så enig i din analyse, som i helt enig.
   For CV handler det om at skabe fundamentet i klubben nu, på den lange bane.
   Dette har han jo gjort før, i både FCN og FCK.
   Nu har han en gylden mulighed for at skabe det hos os. Mesterskabet er blot en appelsin i CVs turban.
   4 enige · 2 god kommentar

 • Welkro, jeg forstår din frustration, men vil blot minde om at CV ved hvad han gør.
  Det er en kalkuleret risiko at spille med truppen som den er nu. Omvendt kigger CV hvor han kan få mest for pengene.
  Jeg er ret sikker på at CV kigger på den lange bane, hvor han ønsker at signe spillere, der er langt over vores niveau over en 3-4 årig periode, så fundamentet i klubben ikke bare bliver top 3 i SL. Derudover at sikre truppen bliver konkurrence dygtig i EL, så vi er med år efter år.
  Jeg tror(det er bare noget jeg tror) at CV er totalt kold overfor CL og SL nu, det drejer helt og fuldkomment om EL.
  Hvordan sikre vi os i EL gruppespil år efter år.
  Derfor tror jeg også vi vil se en række, 5-6 transfers, på en hylde vi ikke er vant til, til slut i transfervinduet plus desuden en række spændende talenter på positionen vi i forvejen ikke er stærkt besat.
  Men jeg tror CV er iskold over truppens nuværende forfatning. Det må holde til 1/9.
  Jeg er grundlæggende enig i det ræsonnement.
  Det skal nok blive godt, NF skal bare holde skruen i vandet. Nu kan perifirispillerene så som Skipper få lov til at vise de har noget at samle på.

  Ps. desuden tror jeg Uhre og Rado også ryger afsted lige om snart.
  7 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Kunne ikke være mere enig! Håber dog specielt Rado bliver, for ellers er midtbanen bare for tynd...
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Mr.D
  • Mr.D   27. juli 2021   

  • @Sorteslyngel også er det jo værd at huske at Jobbe og Uhre var periferi spillere indtil de pludselig ikke var det mere.
   Hvis Skipper viser klasse (for tidligt at bedømme endnu) vil det have været dumt at bruge penge på en dyr midtstopper nu. At vi uanset skal have defensiv forstærkning er dog givet, men jeg synes også der er meget fornuft i at vente. Dels for at se hvad Skipper og Børkiet kan, dels for at få adgang til de spillere der ikke har BIF som 1.valg i starten af vinduet.
   2 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    27. juli 2021   

 • Tak for et velargumenteret og sagligt indlæg.
  Jeg er ikke enig, men jeg værdsætter at vi kan diskutere tingene ordentligt. Det er jo fantastisk, at vi ser tingene så forskelligt.

  Jeg har intet imod at man stiller sig kritisk over for ting man går op i.
  Men for mig er det bare ikke rette tid, at være kritisk over for klubben, CV og transfervindueaktivitet, da jeg ikke mener arbejdet er færdigt endnu.

  Jeg kan god følge tanken om, at vi bør investere kraftigt nu, for at holde dampen oppe efter et mesterskab.
  Men vi har i 15 år forsøgt at gøre netop dette, men uden held.
  Og hvad hvis topplaceringerne ikke kommer? Så står vi med en dyr trup der stadig skal betales af på og manglende præmiepenge.
  Der er ikke stor økonomis forskel på 3. og 6. plads, så vi skal ud i Europa, for at få rigtig gode penge ind. FCK har eksempelvis bundet deres økonomi og budget op på netop dette. Men hvis de glipper Europæisk gruppespil, begynder deres økonomi at vakle.

  Vi har i stedet bragt vores omkostninger ned, så det løber rundt, bare vi rammer en 6. plads.
  Nu har vi så fået flere penge end forventet, så synes jeg det giver bedst mening af fastholde den strategi og plan vi allerede er igang med.
  Investeringer i MasterClass kan give bedre talenter og store salg på længere sigt, men uden store lønninger, skulle top 3 glippe et år.

  Men det virker som om, at mesterskabet er blevet en ‘blessing in disguise‘. For nu vil vi fans have mere, mere, mere.
  Netop derfor glæder jeg mig over at se, at ledelsen ikke ryster på hånden, når de holder fast i retningen vi allerede vi på vej ad.
  Målet var ikke at blive mestre allerede nu. Det skulle første have været om et par år, når alt var trimmet til og bygget op.

  Men vi HAR flere penge nu. Og selvfølgelig skal de ikke bare stå i banken og trække minus-renter.
  De skal heller ikke alle sammen smides i MC. For selvfølgelig skal der forstærkes i superliga-truppen.
  Jeg synes bare ikke, at vi skal ændre måden at agere på, bare fordi vi har ‘vundet i lotto’.
  Fokus er på Superligaen og at konsolidere os som et fast top-3 hold dér.
  Europa er en ekstra appelsin i turbanen, men ikke førsteprioritet.
  Uanset hvor meget vi handler ind, tror jeg ikke vi kvalificerer os til CL. Og så ville den investering være spildt.
  ‘’Jamen så har vi forstærket og til EL!’’ Og hvad så? Vi tjener alligevel ikke 100mio ekstra på EL, ved at investere voldsomt.
  ‘’Jamen så er vi rustet til at genvinde mesterskabet’’. Måske, men præmie- og tvpenge vil formentlig ikke dække den omkostning der har været i denne investering.

  Så jeg ser hellere, at vi gør som sidste år. Henter kvalitet sidst i vinduet. Men med den forskel, at vi kan vælge fra en højere hulde, eller måske slå til lidt tidligere, fordi vi nu har fler penge.
  5 enige · 5 god kommentar

 • K-man
 • K-man   27. juli 2021   

 • Forskellen fra nu og til tidligere er at CV og ledelsen handler ud fra den strategi man har lagt, hvor man har en top 3 målsætning i superligaen.

  Det økonomiske grundlag for denne strategi er basisforretningen, hvor omkostningerne skal tilpasses det indtægtsgrundlag en top 3 placering giver suppleret op med indtægter på spillersalg som vi selv har udviklet. Det er forretningsmodellen. Derfor går man ikke ud og bruger/investerer ud fra de indtægter man ekstra har genereret gennem gruppespil.

  Jeg kan godt li at vi faktisk følger den strategi man har lagt, for ser man på fodboldforretningen BIF, er det den mindst risikofyldte. Det kunne godt være vi kunne lykkedes med en strategi om at overinvestere for at opnå CHL og genvinde et mesterskab, men det vil igen kræve en overpræstation som sidste sæson og risikoen for at det ikke lykkedes vil stadig være relativ stor, hvorefter vi igen vil være efter strategien om at skabe en forretning i balance.

  Vi har en klar målsætning om at investere spilleminutter i unge spillere for at kunne forædle dem og senere sælge dem. Den strategi holder vi fast i lige nu. Rigtigt i mine øjne.

  Skal dette lykkedes skal disse unge spillere dog have rutinerede spillere at læne sig op af, hvis vi skal være en top 3 klub og ikke kun en top 6 klub som FCN. Og her mangler vi godt nok lige nu.

  Der er sparet så mange lønkroner lige nu at vi ikke længere er en top 3 klub målt på budget. Og hvis ikke der kommer rutinerede og dyrere spillere til vil det nærmest være umuligt at opnå målsætningen om en top 3 plads.

  CV er i gang med at sætte sig selv (og klubben) under pres ved at vente på de optimale handler. Hvis det f.eks. går som sidste år, hvor der blev henter kvalitet (på papiret i hvertfald) ind og de så ender med at blive skadet, som der skete sidste år, er der bare ingen alternativer. Og det er omvendt også at øge risikoen.
  4 god kommentar

 • Jeg tror man skal tænke det helt anderledes. Mesterskabet og mulig CL er en kæmpe bonus ift. vores forventninger, og det er ikke ensbetydende med at man så skal investere på anden måde end man har lagt strategi for. Det er præcis det mange, mange klubber ender i røde økonomiske huller på.

  Først og fremmest, jeg ville også have ønsket mere rettidig omhu ift. forsvarsspillere. Men der er også et argument for at finde ud af hvad vi har i truppen. Skipper, Rosted og Børkeeiet er vi nødt til at få en reel vurdering af - og det kan vi ikke uden de spiller kampe. Især de to nordmænd har kostet pænt med penge, og ingen af dem var tiltænkt at være reserver.

  En anden ting er at hvis man som Brøndby gerne vil have spillere fra en højere hylde end vi har kunne de sidste par år, så er man nødt til at vente og se hvilke spillere der ender i overskud, ikke finder deres planlagte destination, eller af andre årsager søger spilletid i en topklub i et mindre land, der skal spille europæisk.

  Det kan sagten være det betyder exit fra CL, men ift. den langsigtede plan kan vi lave nogle handler der gør os konkurrencedygtige over længere tid, samtidig med at vi fastholder vores økonomiske strategi OG vurderer værdien i truppen eller ligefrem skaber mere værdi i truppen. Jeg vil ikke i CL på bekostning af ovenstående.

  Jeg mener ikke vi skal ændre strategi på baggrund af vores mesterskab og i øvrigt kan pengene investeres mange andre steder end truppen. Det skal vi også huske, og Bech har udtalt at de nye penge skal investeres over 3 år. Det hele giver mening for mig, dog ville jeg ønske CV havde været tidligere ude ift. mindst 1 forsvarsspiller. Men det kan der være 117 årsager til at han ikke er lykkes med. At kalde det en fejl, ved vi simpelthen for lidt til at kunne konkludere.
  3 enige · 3 god kommentar

 • ADVARSEL !!!
  Det her bliver nok lidt langt.

  Regel nummer 1 som fodboldleder : Følg din strategi og lad dig ikke påvirke af de til tider voldsomme stressfaktorer, som fans og medier udsætter dig for.
  Regel nummer 2 : Den næste kamp er aldrig den vigtigste.
  Regel nummer 3 : tæl til en million før du fyrer cheftræneren.

  Det er det som som adskiller de dygtige fodboldledere fra de dårlige. I Brøndby har vi endeligt fået nogle ledere ind som forstår det spil og handler ikke i panik ud fra et eksternt pres og de flagrer ikke i vinden som nat og dag.
  Artiklen her er et sindssygt godt eksempel på dette. Køb nogle spillere så bliver alting bedre er budskabet skåret helt ind til benet. Det kunne næppe være en mere forkert antagelse.
  Kig blot bagud 3 år. Brøndby var millimeter fra at tage mesterskabet. Nu havde vi holdet der kunne spille med. Et par store afgange med Pukki, Mukthar og Rønnow, så skal der købes ind. Og hvordan var det lige det gik ?
  Kig på FCK. Se hvordan de høvler spillere ind fra øst og vest. Hvor står de i dag ? Er det spillerindkøbene der har gjort dem bedre ? Nej vel. De ligger der hvor de gør fordi de har smidt 10 års kontinuitet ud med badevandet og skal til og ændre hele deres spillestil og ledelsesstil. Og tak for det iøvrigt ;-)

  CV har igen og igen tordnet at han er der på den lange bane og er man i tvivl om hvad han mener med det, bør man lytte til en af de mange podcast han har deltaget i i Brøndbylyd regi. Her har han masser af gange givet udtryk for hvordan de arbejder med bla. scouting til alle positioner og med både etablerede spillere og unge talenter. Sidstnævnte er klart første prioritet. Og hvorfor ? Fordi vi som udgangspunkt selv skal skabe vores fodboldhold igennem vores dygtige trænerteam og ikke hente dyre spillere ind, som i alle tilfælde er en højrisiko investering. Med andre ord. Vi er ikke en fodboldklub længere som kan outspende ligaen på økonomi. Der er vi alt for langt fra til at kunne. (Heldigvis).
  Og hertil en personlig oplevelse. Jeg har fulgt som mange andre BIF siden 80'erne. Det mesterskab som blev bragt hjem i år var for mig et af de største nogensinde, netop fordi vi spillede med vores spillere. Nogle vi havde skabt. Det inkluderer også Jung, Hedlund og Rado, som alle har spillet i klubben længe og som nu er formet af selv samme. Det er så meget stærkere end det der købe projekt som andre gør brug af. Men det er en helt anden snak.

  Det betyder naturligvis ikke at vi ikke skal hente profiler ind til holdet overhovedet. Med Maxsø's afgang er det selvfølgelig nødvendigt at hente en ind med samme erfaring og lederskab som han besidder. Selvfølgelig er der også andre positioner hvor vi tyndt besatte lige nu, men det er ikke det jeg vil ind på her. Min pointe er mere, at den del er der styr på fra ledelsens side. De vil også gerne vinde. Tro det eller ej. De vil bare gerne vinde på den lange bane og ikke bare næste kamp. Det er sådan en ansvarlig og professionel ledelse arbejder.
  Når nu vi er ved kamp, så ser jeg nogle som mener at det direkte er CV's ansvar at vi tabte i søndags pga af manglende indkøb. Se nu lige kampen igennem igen. Viborg har nul,nul chancer og vi har flere kæmpe afbrændere. 9 ud af 10 kampe vil vi vinde den kamp. Et kampbillede vi sagtes kunne have haft i sidste sæson Skal nogen bebrejdes for de tabte point er det manglende kvalitet hos angriberne og her har vi jo ikke solgt ud.

  En anden påstand fra flere herinde er, at CV skal vurderes efter transfervinduet er lukket.
  Hvordan vil i vurdere det ?
  Der går minimum 1 år før en spiller er spillet ordenligt ind på holdet. Se Rado, Jung, Hedlund, Uhre. Ting tager tid og med alle de afgange vi har haft skal CV til og bygge op igen. For første gang vel og mærket, for indtil videre har han ikke andet end skåret og skåret ned på budgettet og dermed også spillerne, som han var blevet bedt om i samarbejde med ledelsen. Derfor undrer det mig også at nogle taler om at det er CV som har formet mesterskabsholdet. Det har han overhovedet ikke. Hvis nogen skal have æren for det er det Troels Bech, som har hentet mange de nuværende og desværre ikke længere nuværende spillere, sammen med Zorniger i sin tid.

  Jamen nu går der bare FCN i det hele !!!
  JA OG ???????
  Hvor mange millioner er det lige FCN sælger spillere for i dag ? De har med et af deres salg solgt for det samme som vi har på 5 år eller mere. Det lyder ikke som verdens værste strategi. Kombiner det med et væsentligt bedre stadion, et 1000 gange bedre og større fanmiljø og en i befolkningen langt større opbakning. Så tror jeg vi har fundet en gangbar vej for fremtidig succes. En vej hvor vi sælger spillere for 80-100 mill og køber de nødvendige profiler ind til 30-50 mill og som rent faktisk kan gøre en forskel. Spillere som Maxsø og Daniel Wass hvor vi ikke skal vente på at de er transferfrie eller vil vil spille i klubben for en pose slik.

  Forstå nu at det ikke nytter noget at hente ind for at hente ind. Vi er i en situation hvor vi skal have det meste ud af hver en krone. Også selvom vi har fået + 150 mill på kort tid. Hvad nytter 150 mill hvis de er pisset væk på en halvsæson og hvad nytter det og købe dyrt ind for at skulle i CL og ikke EL. Vi bliver ikke favoritter i den kamp under alle omstændigheder. Det svarer til at gå all ind på rouletten fordi man kan spille på et dusin og ikke et tal i håb om at det går godt.

  Til sidst vil jeg dog alligevel sige at jeg selvfølgelig godt kan forstå alle jeres synspunkter. Det er jo det klubben har lært os at man skal i de sidste 20 år. Men blev vi bedre af det ? Vandt vi mere ?

  Go dag til jer derude og hvis i keder jer, så tag og læs bogen hvor svært kan det være, som rigtigt godt beskriver de ting man skal være opmærksom på når man driver en fodboldklub. Gider du ikke læse, så tag et smut forbi Bookbeat og hør den som lydbog. Mon ikke de har en måned gratis i opstart.
  10 enige · 10 god kommentar
   
  • @HvorliggerColding
   Simpelthen et fremragende indlæg. Folkens, tag jer tiden til at læse det igennem.
   4 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @HvorliggerColding
   Tusinde tak for dit formidable skriv, jeg opgav lidt at læse al den kritik som der er skrevet. Jo da, jeg ved godt at vi ser tingene forskelligt, og debatten har da overvejende også været på et rimeligt sagligt niveau, meeeen... det virker som om, at der er nogle herinde som lige fra starten har haft et horn eller flere i siden på vores sportslige ledelse. Jeg tænker lidt, at det måske havde været lettere for nogen hvis ikke vi havde vundet det mesterskab, så havde det nok været lettere at acceptere, at vi ikke skulle ud og bruge en masse penge. Det er vist lidt som ens privatøkonomi, skynd dig ud og bruge alt hvad du har i banken så har du ikke det at bekymre dig over, medmindre du altså har købt en masse dyrt l..... du skal betale af på i mange år. Glem nu den CL, det er en ekstra belønning hvis det lykkes at komme igennem kval. jeg mener bare ikke, at NF og CV igennem årene har vist, at de ikke magter deres job, lad os give klubben den opbakning de og vi har fortjent, vi er i EL, hurrah, og jeg er sikker på, at vi får spillere ind der giver os nye fede oplevelser og flere mesterskaber, måske allerede i år... Vores nærmeste konkurrenter er da heller ikke så godt kørende lige pt. Undskyld længden på dette skriv..
   Hilsen os alle fra Næstved.
   5 enige · 4 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @HvorliggerColding Fantastisk indlæg, super godt skriv.
   Jeg er selvfølgelig også meget enig i dine betragtninger, men jeg syntes dit indspark ang vores nuværende ledelse er helt spot on.

   Jeg sover i hverfald godt med CV/NF bag roret. Jeg er faktisk mere tryg end jeg nogensinde har været !
   4 enige
   
  • Welkro
  • Welkro   27. juli 2021   

  • @HvorliggerColding tak for et sagligt og velformuleret svar!

   Du nævner FCK som skræmme eksempel og her er jeg helt enig. De har forvaltet de mange millioner helt skidt.

   Men omvendt kan du så også kigge på FCM. De har købt dyrt ind, opnået sportslig succes med spillerne, og solgt dem igen for høje beløb. Så det kan sagtens lade sig gøre. De kører en god forretning på spiller køb og salg, samtidigt med at de vinder mesterskaber og kvalificerer sig til CL.

   At gøre som FCN er jeg ikke fan af. Og hvis du kigger på regnskaber så bruger FCN 2-2.5 gange så mange penge på deres akademi og talent udvikling, og det kan jo i princippet være lige så risikabelt som spillerindkøb. Du kan jo også løbe ind i nogle dårlige årgange, og hvor skal spillersalg og kvalitet på banen så komme fra.
   Hvad gør FCN hvis talent brønden en dag løber tør?!
   Så jeg ser en kombination af talentudvikling og spillerindkøb som den bedste løsning, og det beskrives også i strategien.

   Min pointe er aldrig at vi skal outspende økonomien. Jeg har også været med fra starten, og lidt med klubben under den forfærdentlige håndtering af økonomien helt tilbage fra Interbank og til KASI overflødighedshornet.. Jeg synes bare at der er en generel berøringsangst med ordet transfers. Strategien skriver ikke at der ikke må laves transfers, store eller små, men at det handler om bæredygtighed. Og har vi en dygtig sportslig ledelse, som jeg bestemt mener at vi har nu, så burde det også være muligt at kunne bruge penge på transfers på en bæredygtig måde, der løfter holdet her og nu, men også på længere sigt.
   Igen så indebærer udvikling af egne talenter også en ret anseelig risiko, som en transfer også altid vil gøre.
   Det smukke er at vi ikke behøver at være enige, men at vi begge håber på det samme for klubben i sidste ende.

   Den bog vil jeg helt sikkert prøve at få læst, tak
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @HvorliggerColding Beste indspark jeg har læst på sitet!
   1 enig
   
  • @HvorliggerColding tak for et gennemtænkt indlæg der præciserer hvorfor vi skal tænke langsigtet. Jeg er helt på linie og enormt tryg ved at CV trækker de store linier og at vi har en enormt pragmatisk cheftræner der arbejder med de spillere han har uden at lave unødig støj i medierne
   5 enige

 • 3point.dk
 • 3point.dk
  Administrator
    27. juli 2021   

 • Hej Welkro, vi vil gerne rose dig for dit fine debatindlæg. Og vi er meget glade for de saglige svar, som der er kommet. Et bevis på at man sagtens kan have uenigheder om et emne, men alligevel have en fornuftig debat.
  7 enige · 8 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   27. juli 2021   

  • @3point.dk 1000 tak for jeres positive feedback, det betyder meget!
   Jeg har også selv oplevet denne debat som yderst positiv fra alle deltagere, og trods forskellige holdninger, er det tydeligt at passionen fra de enkelte debattører jo udspringer fra kærligheden til den samme klub.
   4 enige · 5 god kommentar

 • Rygter siger at Pescara nu er åben for salg af Frederik Sørensen, det ville lune med ham i truppen. 1 September har vi en stærkere trup en inden transfervinduet startede, vent og se :-)
   
  • Mr.D
  • Mr.D   29. juli 2021   

  • @Sunderland
   Jf Tipsbladet et det ikke et rygte, men direktøren for klubben der har åbnet for salg af ham og en anden spiller.

 • Betalende bruger
    28. juli 2021   

 • Kan kun give dig 100% ret ..jeg har sagt i mange uger at CV er ved at spare os ihjel, og med den indstilling så blir vi spillet på røv og albuer ud af europa og skal nok bare være heldige hvis ikke vi blir gjort skammeligt til grin. Jeg har KÆMPE tvivl til CV, manden har vidst denne situation kom i lang tid og han gør INTET ….INTET som helst …han lader bare holdet blive ringere ringere og ringere …det er dybt kritisabelt
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2021   

  • @NewY - Hvordan ved du, at han intet gør?

   Mit bud er, at CV er igang med en masse forbedredelser. Der er mange andre opgaver for en fordbolddirektør, men bare at signe nye spillere dagen lang.
   Der kan jo ikke skrives under med nye spillere hver dag i 2 måneder.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Mik
 • Mik   29. juli 2021   

 • I følge en information jeg har fået skulle ham svenskeren være set i Brøndby i dag.

  Kunne det ligne en præsentation af en ny spiller eller spillere inden ugen er omme. Jeg tror på det sker og måske samtidig med at man meddeler maxsø er solgt.
  .

  Vi må se, vi bliver en del klogere inden ugen er omme, om det har noget på sig.
   
  • Mr.D
  • Mr.D   29. juli 2021   

  • @Mik
   Det står på Twitter hvor en bruger mener at have set ham på Stadion. Det virker plausibelt, når man ser det tilhørende billede og forklaring.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Tror lige man skal huske i denne transfer saga at der formentlig ikke er kommet en krone ind i kassen endnu i likvide midler.

  Derfor ER der ikke 20 millioner at købe ind for. De er der først ved nytår eller senere.
   
  • @Billboard Det må du gerne lige uddybe.
   Altså når jobbe eller Maksø er blevet solgt kommer der ikke penge ind, før nytår?
   Eller når vi er kvalificeret til EL/CL kommer pengene først til nytår?
   Uddyb gerne, da jeg ikkekender mekanismerne.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Til de interesserede, er der et interview med CV inden dagens kamp i Vejle, om transfervinduet. Jeg synes det er ret klart i interviewet, at der for CV ikke findes noget der hedder her og nu. Det er langsigtede betragtninger han kommer med, beslutninger der er i tråd med tidligere udmeldinger osv. Han bruger meget tid på at huske alle på hvad der blev udlagt af planer, da han tiltrådte. Og så tror han ekstremt meget på tanken om at når en spiller bliver solgt, er der en ny der vokser ind i rollen. Jeg tror en central pointe for alle vil være ikke at sætte næsen op efter tilgange ad spillere i morgen eller resten af næste uge. Jeg er helt overbevist om at han venter til sidst i vinduet, efter at have hørt dette interview. Mesterskabet, Europa osv har ikke ændret hans måde at gøre tingene på. I længden tror jeg det er den helt rigtige vej, han kører klubben hen. Man kan være uenig, men mens det er CV ved roret, så bliver det sådan her. Take it or leave it. Jeg vælger helt klart det første. https://www.eurosport.dk/fodbold/3f-superliga/2020-2021/stor-transfersnak-med-carsten-v.-jensen-om-maxso-sorensen-wikstrom-uhre-med-mere_vid1518014/video.shtml
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER