Fodbold live resultater
Tunesien: Anis Slimane er igen på landsholdet

Skrevet af Steen Sørensen, 11 dage siden

På sin 22 års fødselsdag fik Anis Slimane ved middagstid en gave fra træneren for det tunesiske A-landshold. Den kom dog ikke som den store overraskelse - tværtimod. Helt som sædvanlig er Brøndby-spilleren blevet udtaget til holdet.

Tunesien skal senere i denne måned spille to kampe mod Libyen i kvalifikationen til African Cup of Nations. Først den 24. marts på hjemmebane og siden den 28. marts i nabolandet Libyen.

 
Deltag i diskussionen
 • Slimane er en fremragende spiller og han har vist sit store talent ved hans indhop, b.la. en flot assist I Sejren over ACHorsens. Forlæng hans kontrakt, han blir bedre og bedre og bedre.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sunderland

   Han skal da tværtimod sælges nu. Det vrimler med midtbanespillere i truppen (og på U19), og strategien er at give de unge cirka 100 førsteholdskampe og så sælge dem. Det passer perfekt at sælge ham til sommer.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Solz
  • Solz   11 dage siden   

  • @Sunderland Hvis det udelukkende var op til Brøndby, så ville jeg ikke være i tvivl om en forlængelse allerede havde været på plads for længst. Det er drønærgerligt, hvis vi må slippe Slimane for 10-15 mil eller lignende, men samtidig er det forståeligt, at Slimane næppe har lyst til at forlænge, når han ikke længere er fast mand i startopstillingen. At Slimane sandsynligvis alligevel har ville videre til en ny udfordring, det er så en helt anden sag.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Slimane har lavet et par gode indhop for os på det seneste og der skal ikke meget til før han starter inde for os. Ikke desto mindre, så tror jeg aldrig han blir et kæmpesalg for os. Dertil rækker talentet trods alt ikke. Moderne midtbanespillere med offensive spidskompetencer skal helst også have fart. Det har han ikke meget af. Jeg tror best case at vi kan sælge ham a la Bruus. Men det kræver at han spiller mere fast end han gør nu.

 • Slimane-casen er bare en hård nød at knække.
  På den ene side er han kun 22 år, har spillet 100+ superligakampe og spillet VM-kampe.
  På den anden side kan han ikke engang spille sig til en fast plads i start-11 og har umiddelbart kun udsigt til indhop. Han er ganske enkelt blevet overhalet af andre + der er købt spillere, som bare passer bedre ind på holdet og leverer bedre.
  Helt tankevækkende bliver det så når man tænker på, at JS spiller meget mere offensivt end NF gjorde og derfor burde der være kortere til en startplade for en kreativ spiller som Slimane.
  Jeg tror det ender med et salg på 15, måske 20 mill hvis CV gør det virkeligt godt.
  En spiller der ikke spiller fast er bare svær at sælge.
  Læg dertil, at Slimane selv har store drømme om et kongeskifte til England.
  2 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner