Tv penge i Norge

Skrevet af Billboard, 8 dage siden

Læste mig til TV2 Norge har betalt 3,17 mia DKK for tv rettigheder for den hjemlige liga.

Så enten må vi se store stigninger for danske rettigheder også, ellers også er superligaen nok ikke helt så konkurrence dygtig.

Tilmed var en Nent medarbejder ude at sige de ikke kunne vride svampen mere end nu. 

Så mon ikke der er lagt op til hårde forhandlinger ved næste udløb. Mener det er i 2024. 
 

Det lyder som en vanvittig god norsk aftale for klubberne. Eller??
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8 dage siden   

 • TV pengene bør KLART stige i kommende år, fordi ingen folk på stadion, det er TV der laver masser reklame penge på de ekstra mange TV seere kunne være sjovt at få tal for hvor meget fodbold kampe i superligaen er steget efter ingen folk på stadion.

  Ved ikke hvornår der skal forhandles igen, men den burde komme op da tallene må pga nedlukning være steget.

  Omkring Norge er alt jo bedre, de har som jeg husker det 2 måneder om året de får skattefrie måneder, sådan husker jeg det var engang. De mangler vidst ikke noget deroppe.

  Måske har de langt flere TV seere og det spiller nok også ind på prisen tænker jeg.
   
  • @BIF til jeg dør Jah, Norge er rigere, men alligevel skal der jo noget til at man går fra en mindre tv aftale til en større på 3 år.

   Aftalen i DK går vist til 24, så du får jo ikke flere penge uanset årsag.

   Men tvivler på den norske tv seer er villig til at betale ret meget anderledes end danske. Derfor burde der værre en sammenhæng mellem prisen i DK og Norge.

   Det er jo bare direkte modsat Nent’s holdning hvor man siger maks er nået. Nu er de køber, så skal jo sige der ikke er mere at komme efter. Men mon ikke det norske tv marked bare er en smule mere konkurrence udsat, med et semi statslig TV2 der smider 3,17 mia. DKK. Åbenbart

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør Jeg mener at kunne huske at rettighedshaveren i DK udtalte at produktet var blevet ringere uden tilskuere pga. manglende stemning. Jeg mener også at kunne huske at jeg læste nogle artikler for nogle mdr siden der omhandlede dalende seertal ( kunne godt være pga yousee discovery tvisten men er ikke sikker) så jeg er ikke så sikker på at superligaen er et produkt de ønsker at betale mere for hvis nedlukningen fortsætter.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør Ps. Jeg læste for nylig på alle mediers sande moder Eb at seertalene var stigende især hos vores klub :)

  Se 5 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8 dage siden   

 • Virker underligt at 2018 mod i år ikke er gået mere frem, når man kigger hvor mange tilskuere der mistes i hver runde, tror simpelthen Gallup ikke har gjort det godt nok, nægter at tro på TV tallene ikke er steget mere under corona, det lugter lidt af de må have spurgt de forkerte, kunne godt tænke mig at vide hvad Gallups fejl margen er på dette.

  https://superstats.dk/seere?aar=2020%2F2021