Fodbold live resultater
TV penge vi er sikret ekstra millioner nu

Skrevet af , 14. marts 2021

En ting vi har glemt at snakke om, er vi efter denne runde nu også er sikret os 1 pladsen = flere millioner end budgeretteret med efter vores første plads, som ingen kan tage fra os før slutspillet.

 

Placeringspuljen sikre os ekstra millioner, ligesom solidaritetspuljen står placeringspuljen også for ca. 30 procent af TV-pengene. Midlerne udbetales, som navnet afslører, efter Superliga-klubbernes placering i tabellen efter 22 runder spillet, da vi er sikret ende på 1 pladsen, er det en stor gevinst for os.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   14. marts 2021   

 • Hver en krone tæller, håber man snart lander et stort hoved sponsorat af længere varighed, det nuværende sponsorat er kun kortvarigt. Smed imens jernet er varmt, få nu udnyttet resultaterne og fansenes støtte.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     15. marts 2021   

  • @mp80 - Under normale omstændigheder ville jeg være enig med dig. Men grundet corona, er markedet for sponsorer væsentligt formindsket. Derfor synes jeg ikke vi skal forjage noget.
   Enig, lige nu er vi mere attraktive end længe, men hvis der ikke er nogle virksomheder, der kan betale hvad vi er værd, så er der måske mere fornuft i at tage endnu et kort sponsorat, ind til firmaerne har flere penge igen og vi dermed kan få et større sponsorat.

   Lad mig give et tænkt eksempel:
   1) Vi laver et sponsorat med Carlsberg på 5 år, fordi de er dem der kommer med det højeste bud lige nu. Men fordi deres omsætning er langt nede, på grund af corona, kan de kun tilbyde 5mio om året.

   2) Alternativet kunne være 1 år med Booztlet, til 2mio. Når corona forhåbentlig er væk i 2022, laver vi en aftale med Carlsberg på 4 år, til 10mio om året.

   Det er klart at det vil give færre penge til 21/22-sæsonen at vælge mulighed 2) . Men på den lange bane, vil det give flere penge til klubben.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Ja det er sgu værd at ta' med! Vi ligger nummer et.. Vi ligger nummer 1!
  1. pladsen: 5,9 millioner kroner
  2. pladsen: 4,2 millioner kroner
  3. pladsen: 3,1 millioner kroner
  4. pladsen: 2,6 millioner kroner
  Edit: Den er steget til 6,6 mil til 1. pladsen. https://3point.dk/nyheder/brondby-scorer-naesten-15-millioner-i-tv-penge-efter-grundspilssejr
  2 enige · 5 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER