Fodbold live resultater
U/16-landshold: Debut til tre Brøndby-drenge

Skrevet af Steen Sørensen, 18. september 2023

I disse dage er det danske U/16-landshold i Belgien for at deltage i en fire nationers turnering, hvor de øvrige to hold er Portugal og Tyrkiet. Søndag kl. 12:00 mødte Danmark sidstnævnte.

Da U/16-landsholdet er det yngste med officielle landskampe, stod samtlige i truppen til at få landsholdsdebut for Danmark, såfremt de kom på banen. Det gjorde ialt 19 ud af truppens 21 spillere.

Det gjaldt også de tre udtagne Brøndby-drenge. Jacob Ambæk og Ali Al-Najar startede begge inde, mens Sander Larsen afløste sidstnævnte fra anden halvlegs start. Til gengæld fik Ambæk næsten fuld tid med 74 ud af de 80 minutter plus det løse,

Det blev en kamp, hvor Tyrkiet have overvægt i både spil og chancer og også vandt 2-1. De kom i front i det 12. minut på et selvmål af FCK's Trsitan Panduro, mens holdkammeraten fra Frederiksberg Aske Bang Christensen udlignede i 34. minut.

Allerede i anden halvlegs andet minut faldt afgørelsen på kampen, da Yiğit Çolak fra Galatasaray scorede opgørets sidste mål til en tyrkisk sejr på 2-1. Også søndag mødtes Belgien og Portugal, hvor værterne vandt 1-0.

Danmark spiller igen tirsdag kl. 16:00 mod Portugal.

 
Deltag i diskussionen
Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner