U/17: Brøndby IF sluttede på fjerdepladsen med ærgerligt nederlag

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 12 dage siden

Lørdag eftermiddag var det tid til sæsonens sidste ligakamp for Brøndby IF U/17 og cheftræner Patrick Harboe stillede med følgende mandskab fra start:

Noah Sømmergaard
Kean Tran - Lauge Gülstorff - Erem Øzkul - Matteo Grosso
Mikkel Durlev
Mathias Jensen - Adam Claridge Jensen
Mads Beyer
Clement Bischoff - Benjamin Kold

Ludwig Vraa-Jensen er stadig ude med en skade og midtbanemotor Noah Nartey afsonede karantæne, så han måtte se til fra sidelinjen. Derfra kunne han se sine holdkammerater få en god start på kampen. De fik overtaget mod Silkeborg og kunne med rette føle sig snydt for et enkelt eller to straffespark, men pludselig vendte opgøret.

Efter 24 minutters spil brød Silkeborg igennem og modsat Brøndby havde de slutprodukt på aktionerne. En velspillende Sebastian Biller på kanten gav de blå/gule store problemer gennem det meste af kampen, og han bragte gæsterne foran med 1-0 efter en retur fra Sømmergaard.

Bare fire minutter senere spillede Silkeborg sig igen igennem, denne gang virkelig flot over højresiden - og så stod den 2-0. Det knækkede Brøndby-spillerne lidt, for efter en god start på kampen, var det nu virkelig op ad bakke. På den anden side gav det også mere momentum til Silkeborg, som kørte omstillingerne flot og samtidig ikke havde noget problem med at stå og forsvare. Det gjorde de også rigtig fint.

Generelt var det forskellen på de to hold i denne kamp, kvaliteten. Silkeborg-spillerne virkede mere afklarede i aktionerne både offensivt og defensivt, mens der ofte lige var en berøring for meget eller en upræcis aflevering i dybden på Brøndby-holdet, der ellers gjorde mange ting rigtigt.

Silkeborg fik scoret yderligere en enkelt gang inden pausen, og det gjorde opgaven endnu sværere. Brøndby gav den dog et ærligt skud i starten af anden halvleg, men det hurtige mål udeblev, og som kampen skred frem døde troen på comebacket naturligt også mere og mere.

Anden halvleg endte med at blive en fuser, hvor Brøndby skabte færre og færre muligheder som kampen skred frem. Det var ikke de blå/gules bedste kamp i sæsonen, men Mathias Jensen spillede endnu en god kamp på midtbanen og ligner virkelig en midtbanegeneral på U/19-holdet i næste sæson. Der er lidt Morten Frendrup over ham. Clement Bischoff og Benjamin Kold havde en sjældent uskarp dag begge toog Silkeborg formåede at lukke Brøndbys normalt så farlige backs godt ned.

Det endte derfor med en Silkeborg-sejr på 3-0 og Brøndby IF U/17 ender i lighed med Superliga- og U/19-holdet på fjerdepladsen og lige uden for medaljerne. U/17-holdet har mulighed for lidt oprejsning, når de på tirsdag spiller SBU Pokalfinale mod FC Nordsjælland. Det er klokken 19.00 på Tingbjerg Ground i Brønshøj. Vel mødt!

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - Silkeborg IF U/17, 0-3 (0-3)

24. minut: 0-1; Sebastian Biller
28. minut: 0-2; Gustav Balle
42. minut: 0-3; Oskar Steinicke
58. minut: Clement Bischoff UD / August Harritsø IND
58. minut: Mikkel Durlev UD / Jonathan Agyekum IND
58. minut: Matteo Grosso UD / Malek Bakhit IND
68. minut: Gult kort til Gustav Balle
69. minut: Benjamin Kold UD / Magnus Søndergaard IND
72. minut: Adam Claridge Jensen UD / Hamed Traore IND
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   12 dage siden   

 • Skuffende slutplaceringer for både u17 og u19, begge ender som nr 4. - henholdsvis 12 & 16 point efter første pladsen, er det godt nok ? Vi bryster os af at have nogle helt specielle årgange 2005 og 2006. Hvornår har vi sidst vundet et mesterskab for u17 og u19 - og jeg er selvfølgelig med på at vi på u-holdene udvikler spillere, lige som de andre klubber gør det. Syntes det har været en særdeles skuffende sæson for både u17 og u19. Man kan godt blive en smule i tvivl om talent kvaliteten er så stor som vi går og bilder os ind…..
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar Til gengæld vandt U14 mesterskabet på sidste spilledag med en suveræn målscore.

   Enig. Resultaterne for 2005 årgangen i de to U17 sæsoner har ikke været gode nok. Til gengæld er det aggressive og offensive udtryk meget opmuntrende synes jeg. Det er den type spillere, der vil kunne flytte førsteholdet, og som vi ikke kan hente udefra.

   Jeg har for sjov kigget lidt på det AGF hold, der ret suverænt vandt U17 ligaen to sæsoner i træk for 4-5 år siden. Af de stærke årgange har kun Grønbæk vist potentiale til at blive en profil i Superligaen, mens Hausner (heldigvis) har bidraget med mange kampe. De havde nok regnet med væsentligt mere i Aarhus. Fra samme, resultatmæssigt svagere, årgange har Jobbe, Frendrup og Hermansen udviklet sig til profiler og store salgsobjekter. Jeg tror stadig på, at vores 2005 årgang kan blive gylden, selvom der bliver indkasseret for mange mål.
   2 enige · 3 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   12 dage siden   

 • Når man ser på hvor mange store talenter man har, er det meget skuffende resultater. Selvfølgelig er det vigtigste udvikling af talenterne og derefter resultaterne. Men overordnet har resultaterne været for svingende, man har langt fra levet op til det man med rette kunne forvente. Dog ros for så mange talenter finder vej ind på SL mandskabet.
  3 enige · 1 god kommentar

 • De her udfald har der desværre været for mange af til at kunne spille med helt i toppen, og vi slutter hele 12 point efter FCK. Det er for meget.

  Resultatmæssigt er to fjerdepladser for årgang 2005 i U17 ligaen ikke godt nok. I denne sæson endda suppleret af en 2006 årgang der var sindssygt stærk i U15 ligaen sidste sæson. På den positive side laver holdet tonsvis af mål (suverænt flest i ligaen), og er super aggressive i deres presspil og udtryk. Det er den type spillere jeg meget gerne ser udklækket i MC, selvom det har kostet mange indkasserede mål i ligaen.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    12 dage siden   

 • Budgetmæssigt tænker jeg, at FCK, FCN og FCM stadig er større end Brøndby, men det er alligevel en skuffende udvikling - selvom flere af spillerne har spillet opad.

 • De har vel haft Pokal finalen i morgen mod FCN i hovdet istedet husk ud til tingbjerg stadion og støt dem KO 19.00
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Fuzzy
  • Fuzzy   11 dage siden   

  • @BIF_Sherra ja kom nu støt drengene ved pokalfinalen i morgen - U17 vandt den seneste kamp mod FCN, så mon ikke at vi gør det igen

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER