U/17: Brøndby kom tilbage på sejrssporet

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 1 måned(er) siden

På en regnvåd og vindblæst bane 10 tog Brøndby IF U/17 onsdag eftermiddag imod Lyngby BK. Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen havde valgt følgende 11 fra start i kampen:

Noah Emil Sømmergaard
Kean Tran (C) - Waldemar Bjergfelt - Erem Özkul - Matteo Grosso
Noah Nartey
Adam Claridge Jensen - Mads Beyer
August Harritsø - Oscar Schwartau - Benjamin Kold

Brøndby IF fik en skidt start på kampen. Der var nemlig ikke spillet ret lang tid, før gæsterne fra Lyngby bragte sig i front, men det rystede tilsyneladende ikke hjemmeholdet. De skulle lige finde deres fødder igen, men de blå/gule tog initiativet i kampen.

Det krævede dog lige lidt tilvænning at få afleveringerne, særligt de lange pasninger i dybden, til at sidde i skabet. Kunststofbanen var meget våd og derfor hurtig, samtidig blæste der en strid vind, men spillerne vænnede sig tilsyneladende til det i løbet af kampen.

Det blev i hvert fald bedre og bedre for Brøndby som kampen skred frem. Med fem minutter til pause fandt Noah Nartey plads i feltet. Han tog et par træk, inden han med en flad afslutning udplacerede Lyngby-keeperen, som ellers havde stået en flot halvleg og haft flere store redninger. Så stod den 1-1 og Brøndby var tilbage i kampen.

På få minutter blev det hele vendt på hovedet. Denne gang var Nartey i oplæggerens rolle, da han lagde bolden til midtbanekollegaen Adam Claridge Jensen, der tog et træk og afsluttede en meter uden for feltet. Med et kraftfuldt spark sendte han Brøndby på 2-1 og til pause med en god fornemmelse.

Brøndby var i fin kontrol i anden halvleg og havde muligheder til at udbygge føringen, men igen må Lyngbys keeper roses for mange flotte redninger i løbet af kampen. Men han kunne ikke gøre noget, da Claridge Jensen pludselig fandt plads i højre side af feltet. Med kort aftræk hamrede han bolden i netmaskerne og gjorde det til 3-1.

Adam Claridge Jensen var sammen med Noah Nartey og Kean Tran banens bedste for Brøndby mod Lyngby. Lukas Larsen leverede også et nævneværdigt stærkt indhop. Han stod fadder til mange Brøndby-chancer efter pausen og med lidt mere skarphed foran mål, havde han også kunne notere sig for en assist. De Kongeblå gæster fik gjort det lidt spændende til sidst, da de reducerede efter et hjørnespark og efterfølgende klumpspil, men Brøndby holdt fint stand og kunne sætte tre point ind på kontoen.

Dermed kom Brøndby tilbage på sejrssporet efter en sløj periode med senest to nederlag i træk. Sejren betyder, at Brøndby nu ligger på førstepladsen i U/17 Ligaen, men FC København kan dog gå forbi, da de har spillet en kamp mindre.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - Lyngby BK U/17, 3-2 (2-1)

8. minut: 0-1; Robin Jørgensen
40. minut: 1-1; Noah Nartey
43. minut: 2-1; Adam Claridge Jensen
46. minut: Matteo Grosso UD / Lukas Larsen IND
61. minut: August Harritsø UD / Mikkel Durlev IND
61. minut: Erem Özkul UD / Mathias Jensen IND
67. minut: Mads Beyer UD / Mohamed Salah IND
67. minut: Gult kort til Kean Tran
72. minut: Oscar Schwartau UD / Saman Jalaei IND
74. minut: 3-1; Adam Claridge Jensen
87. minut: 3-2; William Morthorst
90. minut: Gult kort til Mohamed Salah
Deltag i diskussionen
  • K-man
  • K-man   1 måned(er) siden   

  • Hvordan ser det ud med planerne om at streame deres kampe? (eller nogen af dem)

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021