U/17: Brøndby-opvisning i 7-0-sejr

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 6 dage siden

Brøndby IF U/17 tabte i seneste spillerunde højst overraskende til SønderjyskE, så denne lørdag eftermiddag skulle de forsøge at komme tilbage på sporet. De tog imod AaB på bane 2 og cheftræner Sune Lærkedahl Jensen havde valgt følgende spillere fra start:

Malthe Schou
Matteo Grosso - Ludwig Vraa-Jensen - Mikkel Durlev - Kean Tran
Mads Beyer - Benjamin Luka Kold Rasmussen - Bertram Kvist
Oscar Schwartau
Oscar Sejrup - August Harritsø

Allerede tidligt i kampen blev AaB-keeperen tvunget ud i en stor redning. Det var et varsel om, hvad der ventede, for han skulle få en travl eftermiddag. Primært med at hente bolden ud af eget net, men det var nu ikke hans skyld. AaB-målmanden havde alene i første halvleg to-tre store redninger.

Men Brøndby var simpelthen bare et par niveauer over AaB. Kean Tran fik tilkendt et helt korrekt dømt straffespark og så lugtede det af mål, da topscorer Oscar Sejrup gik til bolden. Men han sparkede over mål. Det var op på hesten igen for Brøndby, men der gik ikke længe, før den blå/gule offensive maskine var smurt.

Halvvejs i første halvleg tog Bertram Kvist sagen i egen hånd. Han satte tre-fire AaB-spillere på sin vej mod målet, inden han køligt lagde den i nettet til 1-0. Kvist var en af de allermest iøjnefaldende spillere i første halvleg og spillede virkelig godt. Han skulle også komme i målscorerens rolle igen, men først var det Sejrup, der revancherede sit brændte straffespark ved at gøre det til 2-0.

Og så var det Kvist igen. Endnu en gang leverede han sublime ting i feltet. Denne gang blev han nedlagt ureglementeret og dommeren pegede på pletten. Kvist tog sig selv af straffesparket og bankede sikkert bolden fladt i kassen til 3-0. Det var også stillingen ved pausen.

AaB havde ikke haft noget i den anden ende. Benjamin Luka Kold Rasmussen havde haft et forrygende langskud på stolpen og Brøndby kunne gode have haft en endnu større føring ved pausen. Hjemmeholdet var i hvert fald i kontrol, og derfor kunne Sune Jensen også med ro i sindet skifte ud i pausen. Han tog Sejrup og Grosso ud og sendte Malek Bakhit og August Carlsson på banen i stedet. De kom begge ind og markerede sig flot.

Anden halvleg var nærmest lige blevet sat i gang, da netop Carlsson fandt Bakhit i højresiden. Højrebacken tog sigte og kanonerede på flotteste vis bolden helt over i det lange målhjørne. Et fantastisk mål, som vi glæder os til at kunne vise jer, når det bliver muligt. 

Oscar Schwartau fik muligheden for at gøre det til 5-0, men brændte sin chance. Til gengæld var han et par minutter senere i oplæggerens rolle, da han med et fornemt indlæg fandt Mads Beyer, der havde taget et godt løb til bagerste stolpe, hvor han sendte den over stregen.

Det var det ene Brøndby-angreb efter det andet. Hvor lang tid er der igen? spurgte en AaBer den ene linjedommer. Der var et kvarter igen. Brøndby fik sat en slutspurt ind til sidst. Beyer erobrede bolden på midtbanen og sendte den med det samme frem til Carlsson, der udplacerede AaB-målmanden og scorede til 6-0. Det var fortjent, at han fik lov at krone sin indsats med et mål.

Slutteligt scorede endnu en indskifter. Indskiftede Mathias Jensen lagde en smuk bold i dybden til indskiftede Kasper Larsen, som lige så smukt lobbede den i kassen og på den måde lukkede og slukkede han opgøret med målet til 7-0.

Brøndbys U/17-hold ligger nummer to i U/17 Ligaen. Da FC København samtidig tabte til FC Midtjylland i dag, har de blå/gule nu kun fem point op til rivalerne på førstepladsen. Se stillingen i U/17 Ligaen HER.

KAMPEN I TAL:
Brøndby IF U/17 - AaB U/17, 7-0 (3-0)

12. minut: Gult kort til Matteo Grosso
23. minut: 1-0; Bertram Kvist
30. minut: 2-0; Oscar Sejrup
40. minut: 3-0; Bertram Kvist (straffe)
46. minut: Matteo Grosso UD / Malek Bakhit IND
46. minut: Oscar Sejrup UD / August Carlsson IND
49. minut: 4-0; Malek Bakhit
61. minut: 5-0; Mads Beyer
61. minut: Gult kort til Emil Nymann
61. minut: Bertram Kvist UD / Mathias Jensen IND
62. minut: Gult kort til August Carlsson
65. minut: August Harritsø UD / Kasper Larsen IND
65. minut: Gult kort til Gustav Dahl
86. minut: 6-0; August Carlsson
89. minut: 7-0; Kasper Larsen
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6 dage siden   

 • De bliver bare ved og ved. Måske Beyer og Kvist skal springe u19 over og indlemmes i førsteholdstruppen.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Philip så hellere lade dem springe det sidste u17 år over, og lade dem spille u19 næste sæson

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Philip noget skal der ihvertfald nok ske. Umiddelbart er der kun 4 årgang 2004 som rykker op. Oscar, Max, August og Kasper, medmindre der bliver tilført udefra. Så en lidt smal trup hvis ikke nogle rykkes op fra u17. Kvist og Beyer er fine bud, medmindre Beyer allerede smutter til sommer.

   Åh havde glemt Solomon og Hjalte som spiller med u19 allerede. Men uanset hvad giver det mening at udfordre de bedste spillere, især med så stærk en årgang som 2005 virker til at være.
   2 enige

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Philip
   1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    6 dage siden   

 • De knægte er brutale og stopper ikke med at jagte mål før dommeren har fløjtet af.
  Kommer der også et kampreferat fra U15 der vandt 4-0 med en 07’er på holdet?
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     6 dage siden   

  • @Saesonkort Desværre ikke - de spillede samtidig med U/17-kampen, som jeg overværede
   1 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     6 dage siden   

  • @Saesonkort kan det passe at der kun på nuværende tidspunkt er skrevet kontrakt med en spiller fra u15?? Skyldes udelukkende fødselsdagsdato i året eller ??

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @Saesonkort Hvem fra 07 var med i kampen i går?
   3 enige · 3 god kommentar


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    6 dage siden   

 • Forsvarsspilleren Emil Borella Jensen ser ud til at være listet ud af bagdøren. Han er ikke registreret længere, selvom brondby.com stadig har ham i truppen.

 • DBU har rettet deres fejl, og der er derfor nu kun 4 point op til FCK.

 • Vurdere at Mini og Solo er længere fremme i udviklingen end Beyer og Kvist. Lad os lige se hvad Beyer byder ind med på U19 inden du smider ham direkte i SL truppen.
  Kvist er jo allerede igang med at mærke tempoet og fysikken på U19.
  August Carlson i topform er også et skridt foran Beyer rent udviklings mæssigt.