Fodbold live resultater
U/17: Brøndby vandt overbevisende med 13-1 i testkamp

Skrevet af Jakob Kjærgaard, 23. januar 2023

Brøndby U/17 spillede på denne råkolde lørdag middag den anden kamp i pre-season som forberedelse til forårssæsonen. Kampen blev spillet på Frederiksberg og hjemmeholdet fra FA2000 gav ikke Brøndby-holdet megen modstand. Det endte således med en knusende sejr på 13-1 og det blev til mål fra syv forskellige spillere herunder fire mål af Lukas Larsen fra sin position på venstre back.

Menno van Dam stillede op med følgende startopstilling:

Rasmus Sommerlund Eriksen
Noah Kirkegaard - Erem Özkul - Sebastian Rosenwanger - Lukas Larsen
Jakob Remark Wismann
Gustav Johansen - Daniel Riaz
André Escobar
William Holm - Jacob Ambæk

Målscorere:

Lukas Larsen x 4
Jacob Ambæk x 2
André Escobar x 2
William Holm x 2
Jonathan Agyekum x 1
Alfred Klamer x 1
Erem Özkul x 1

Kort om kampen:

Brøndby U/17 skulle allerede mindre end 48 timer efter den seneste kamp mod Malmø FF igen på banen. Denne gang mod FA2000. Målet for weekenden var at give alle spillere minimum 60 minutters spilletid. I dagens kamp blev der spillet halvlege af 30 minutters varighed.

Det var en kamp som Brøndby, som forventet, satte sig på fra start med et aggressivt udtryk og allerede efter mindre end 10 minutter kunne Lukas Larsen bringe Brøndby på 1-0, da han samlede et hjørnespark op og sendte bolden i mål. Brøndby fortsatte og Jacob Ambæk kunne gøre det til 2-0 på et flot og gennemspillet angreb, hvor André Escobar havde andensidste fod på bolden. Inden det første pausefløjt kunne Lukas Larsen bringe Brøndby yderligere foran med sit andet mål til 3-0. I pausen blev Noah Kirkegaard taget ud og erstattet af Waldemar Bjergfelt på højre back, imens også William Holm blev erstattet i angrebet af en prøvespiller.

I starten af 2. halvleg gik det pludseligt rigtig stærkt. På et veludført hjørnespark fra André Escobar steg Erem Özkul til vejrs og kunne flot heade den ind til 4-0. Escobar kunne gøre det til 5-0 på straffespark og Escobar var igen på pletten i forbindelse med målet til 6-0. Lukas Larsen bragte Brøndby på 7-0 med sit tredje mål i kampen inden Jacob Ambæk kunne gøre det til 8-0. Disse mål blev scoret inden for ca. et kvarter i anden halvleg. Herefter blev Jonathan Agyekum sendt på banen i stedet for Jacob Ambæk ligesom også Hamed Traore blev sendt på banen.

I den resterende del af kampen kunne Lukas Larsen med endnu mål, Agyekum og Alfred Klamer gøre det til slutresultatet 13-1.

Konklusionen på baggrund af efterårssæsonen var, at U/17-holdet på rigtig mange punkter havde præsteret virkeligt flot, men at de skulle udvikle sig yderligere ift chanceskabelse og målscoring. Det kan være, at denne kamp vil hjælpe det.

Næste kampe

Det resterende program for Brøndby U/17 i pre-season er som følger:

28/1 – Hamburg HSV (Spilles i Hamborg)
04/02 – SFB/Oure (Oure)
11/02 – Brommapojkarna (Lindköping)
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    23. januar 2023   

 • Jeg bryder mig ikke om niveauforskelle, som gør det ene hold til slagtekvæg på denne måde.
   
  • @Saesonkort nej, det er ikke sjovt for nogle af parterne
   
  • @Saesonkort nu er det sådan at der skal to hold til at spille en kamp
   FA2000 ved hvad de gik ind til og er ikke blevet tvunget til at spille. de har vel selv troet at de har et dygtigt hold. og hvem vil ikke møde et masterclass hold ?

  Se 1 flere kommentarer

 • Det var måske lige at stramme den på niveauforskel. Vi bør nok ikke gå længere ned end U17 divisionen.

 • Biffan
 • Biffan   23. januar 2023   

 • Til info har FCN U17 spillet træningskamp mod netop FA2000 den 14 januar og vandt 6-2....

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner