Fodbold live resultater
U/17-landshold: Adam Claridge Jensen med i to mål og dansk sejr i EM-kvalifikationen

Skrevet af Steen Sørensen, 27. october 2022

Rumænien er værter for Gruppe 6 i den indledende EM-kvaliifkation for U/17-landshold, hvor de øvrige hold er Belgien, Estland og Danmark. Tirsdag indledte Belgien gruppespillet med at vinde 4-1 over Estland, mens Danmark senere på dagen skulle op imod værterne.

På 20 fantastiske minutter i slutfasen scorede danskerne tre gange og vandt dermed overbevisende 3-0. Det første mål blev sat ind i 77. minut af Tobias Lund Jensen fra Club Brugge.

Adam Claridge Jensen er ene om at repræsentere Brøndby IF og Brøndby Masterclass i den danske trup, og umiddelbart efter den indledende scoring blev han sendt ind på den centrale danske midtbane.

Brøndby-spilleren gjorde et solidt indtryk og var afgørende med i de øvrige to danske scoringer. Efter blot to minutter på banen stoppede han en rumænsk fremlægning ved at heade bolden fremadrettet til en medspiller, hvilket startede den omstilling, som endte med en scoring af FCK's Adam Chiakha i 81. minut.

I dommerens tillægstid erobrede Adam Claridge Jensen bolden midt på banen og satte et angreb igang, som endte med et dansk hjørne. Det tog Brøndby-spilleren kort til Anders Noshe fra AaB, som sendte bolden videre ind til Silkeborg IF's Sebastian Mikkelsen, der sendte bolden fladt i mål.

Da uret rundede 95 minutter, blev der fløjtet af, og Danmark havde dermed fået en perfekt start på EM-kvalifikationen. Lørdag kl. 12:00 mødes Danmark og Estland, mens Rumænien senere på dagen spiller mod Belgien. To måske tre hold går videre til forårets Elite Rounds.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER