Fodbold live resultater

U/17-landshold: Startplads til Lukas Larsen mod Tyrkiet

Skrevet af Steen Sørensen, 9. februar 2023

I disse dage er det danske U/17-landshold i Kroatien for at deltage i en fire nationers turnering. Onsdag stod den på holdets første kamp med Tyrkiet som modstander.

Inden kampen var der et minuts stilhed til minde om de mange døde under de store jordskælv i Tyrkiet, og tyrkerne spillede med sørgebind. Det forhindrede dem dog ikke i at vinde kampen med cifrene 2-1 efter 1-1 ved pausen.

Lukas Larsen fra Brøndby IF startede inde på venstre back for Danmark og fik de første 75 minutter, mens klubkammeraten Erem Özkul måtte se hele opgøret fra den tyrkiske bænk. FC Bayerns Jonathan Asp udlignede til 1-1 for Danmark.

Onsdagens anden kamp endte med en sejr til Sydkorea på 2-1 over værterne fra Kroatien. Danmark spiller igen lørdag kl. 12:30 mod Kroatien. Samme dag mødes Sydkorea og Tyrkiet.