Fodbold live resultater
U/17-landshold: To Brøndby-assists i dansk sejr

Skrevet af Steen Sørensen, 15. september 2023

I tirsdags spillede det danske U/17-landshold deres sidste kamp ved en fire nationers turnering i Tyskland. Efter et nederlag mod Italien efterfulgt af en sejr over værterne var det denne gang Israel, der stod på menuen, og alt var åbent i turneringen.

Med i den danske trup var tre spillere fra Brøndby IF og Brøndby Masterclass, og alle tre startede inde i det afsluttende opgør. Det skulle få afgørende betydning. Philip Søndergaard fik fuld tid som midtstopper, Danial Riaz fem kvarter som en af to 8'ere mens André Escobar fik første halvleg i det danske angreb.

Danmark endte med at vinde kampen 2-1, og ved begge danske scoringer var det en Brøndby-spiller, der havde næstsidste fod på bolden. Tre minutter før pausen fik Danmark tilkæmpet sog et hjørne, som André Escobar gik ud for at tage, Det blev ett præcist indlæg til FCN's Malte Heyde, som hunne heade bolden i mål.

Efter godt og vel en times spil drev Philip Søndergaard (billedet) bolden fremad på israelernes banehalvdel og spillede flot Nicolaj Tornvig fra FCM, som afsluttede køligt forbi Israels målmand. Små fem minutter seneree fik Israel reduceret ved Yehonatan Aviv, men mere blev det ikke til.

Italien vandt samme dag 4-2 over Tyskland og tog sig dermed af turneringssejren på samme pointtal som Danmark, der endte på andenpladsen. Næste opgave for de rød/hvide er EM-kvalifikationen i næste måned i en gruppe med Litauen, Østrig og Georgien med sidstnævnte som værter.
Deltag i diskussionen
Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner