U/17: Nykøbing besejrede Brøndby i pokalfinalen

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 16 dage siden

Tirsdag klokken 20.00 skulle Brøndby IFs U/17-hold spille finale i pokalturneringen. Det var pokalturneringen fra sidste sæson, så Brøndby IF stillede med tre U/19-spillere i form af Magnus Ravn, Cornelius Allen og Louis Peña Christoffersen som de eneste 2003'ere.

De blå/gule skulle op mod Nykøbing FC, som i semifinalen ekspederede FC København ud. De er lavere rangeret, men viste også fra starten af finalen, at de sagtens kan spille med på et højt niveau. De satte sig på Brøndby fra start og pressede dem højt.

Efter lidt mere end et kvarters spil fik Nykøbing et hjørnespark og bolden blev fra det ene hjørne sendt ind i panden på anfører og midtstopper Jacob Blach Nielsen, der pandede Nykøbing i front. Forsvarsspilleren har allerede fået debut for Nykøbings førstehold, det fik han i 1. division sidste sæson, og han er en spiller, man forventer sig meget af i klubben. I defensiven var han en klippe gennem hele kampen og han vandt nærmest samtlige dueller i kampen.

Nykøbing bragte sig også foran 2-0 og selvom Brøndbys spil blev bedre mod pausen, var det fortjent at det var Nykøbing, der var foran.

I anden halvlefg skulle Brøndby ud og jagte en reducering, men i stedet gjorde Nykøbing det til 3-0 på et flot langskudsmål. 

Brøndby fik sat et sporadisk pres ind mod slutningen af kampen og fik også reduceret ved Magnus Ravn efter fint forarbejde af Bertram Kvist. De blå/gule havde flere muligheder for at reducere yderligere, men det lykkedes ikke - blandt andet fordi Jacob Blach Nielsen reddede på stregen - og derfor vandt Nykøbing fortjent. Brøndby-spillerne måtte nøjes med sølvmedaljer.
Deltag i diskussionen
 • JJOLSEN
 • JJOLSEN
  Betalende bruger
    16 dage siden   

 • Enig Jacob Nielsen ser spændende ud, jeg har ham som kampens spiller. Styre sit forsvar dygtigt, godt overblik og læser spillet. Er lidt skuffet over vores unge spilleres tekniske niveau. Mange simple tæmninger der tabes, afleveringer der smides og driblinger som ingen vejne føre hen. Kan også være mig som havde forventningerne sat for højt.
  1 enig
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
     16 dage siden   

  • @JJOLSEN, mangler vi ikke en højreback på U19?

  Se 3 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
    16 dage siden   

 • Elendighederne i MasterClass vil ingen ende tage...
  1 enig