Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Ibrox
  • Rangers FC

    Rangers FC logo
  • 1 - 0
  • Brøndby IF logo

    Brøndby IF

 
...


U/18-landshold: August Carlsson skiftet ind til straffedrama

Skrevet af Steen Sørensen, 1 time siden

Det danske U/18-landshold er rejst til Sundsvall midt på den svenske østkyst for at deltage i en miniturnering. Lørdag eftermiddag stod den på den ene semifinale mod Norge, mens Sverige og Belgien mødtes senere på dagen i den anden.

August Carlsson fra Brøndby IF og Brøndby Masterclass var blevet indkaldt i sidste øjeblik til den danske trup og måtte tage plads på bænken fra kampens start. Carlsson blev skiftet ind på den danske midtbane i 72. minut i stedet for Mads Enggård fra Randers FC.

Dermed fik Brøndby-spilleren sin U/18-landsholdsdebut efter tidligere at have deltaget i tre U/16-landskampe. Carlsson kom ind til en dramatisk afslutning på en kamp, hvor Danmark både havde ramt målrammen og fået et skud reddet på målstregen, mens Norge også havde deres muligheder.

Da uret rundede 90 minutter stod det stadig 0-0, og kampen så ud til at skulle ende i en afgørelse fra 11-meterpletten. Det fik nordmændene til at skifte målmand, og kort efter tog den indskiftede keeper med hænder lige uden for feltet. Frispark til Danmark og rødt kort til den norske målmand.

Frisparket, som blev den sidste aktion i kampen, røg i muren, og en straffesparkskonkurrence med en norsk markspiller inde på stregen var en kendsgerning. Norge havde sendt Alwande Roaldsøy på mål, og han blev den store norske helt med hele tre redninger på otte forsøg.

Da Norge kun misbrugte deres første spark fra plettet, endte det med en norsk sejr på 6-5. Sverige mod Belgien endte også uden scoringer, hvorefter Belgien var bedst til straffe og vandt 5-4. Tirsdag kl. 17:00 skal Danmark demed op imod den svenske værter i kampen om turneringens tredjeplads.
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021