Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Ibrox
  • Rangers FC

    Rangers FC logo
  • 0 - 0
  • Brøndby IF logo

    Brøndby IF

 
...


U/18-landshold: Startplads til August Carlsson mod Sverige

Skrevet af Steen Sørensen, 28 min. siden

Det danske U/18-landshold har været i Sverige for at dletage ved en miniturnering i og omkring Sundsvall på den svenske østkyst. Begge lørdagens semifinaler endte uden scoringer og skulle derfor afgøres fra 11 meter-pletten.

Her viste Norge sig skarpest mod Danmark, mens Belgien vandt over Sverige. De to vindere mødtes i tirsdagens finale, og efter 2-2 i den ordinære tid vandt Norge den efterfølgende straffesparkskonkrrence med 5-3.

Tidligere på tirsdagens spillede Sverige og Danmark bronzefinale, og de to hold fortsatte takterne fra i lørdags. Første halvleg endte uden scoringer.i en kamp, hvor August Carlsson fra Brøndby IF og Brøndby Masterclass startede inde.

Mens det lørdag blev til de sidste 20 minutter for Brøndby-spilleren, fik August Carlsson lige knap en time på banen mod Sverige i højre side af det danske tre mands angreb. Da Carlsson gik ud i det 58. minut, havde begge hold fået hul på bylden.

Allerede fem minutter efter pausen kom de hvidklædte danskere i front ved en fin scoring af FC Helsingørs Alexander Lyng. Blot otte minutter senere skabte Wilgot Marshage fra AC Milan balance i regnskabet, og et kvarter før tid afgjorde Djurgårdens Victor Säfsten kampen til gul og blå fordel.

Det danske U/18-landshold spiller igen til november, hvor Tyskland venter i to venskabskampe, som bliver spillet i Kiel.

 
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021