Fodbold live resultater
U/19: Brøndby fik skovlen under Lyngby

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 5. november 2022

Lørdag formiddag var der U/19-bold i Køge. Ikke fordi Brøndby IF skulle møde HB Køge. Men fordi der skulle testes VAR i kampen mellem Brøndby og Lyngby.

Cheftræner Christian Sørensen sendte følgende mandskab på banen fra start:

Lucas Ziegler (U/20)
Hjalte Andersen - Ludwig Vraa-Jensen - Mikkel Durlev - Matteo Grosso
Mads Beyer - Marinus Larsen (U/20) - Noah Nartey
Benjamin Kold - Oscar Sejrup - Clement Bischoff

Det var De Kongeblå fra Lyngby, som kom stærkest ud til kampen. De satte Brøndby under voldsomt pres fra kampens start og fik også udnyttet momentum til at bringe sig tidligt foran 1-0.

De fik tidligt en stor chance mere for at gøre det til 2-0, men missede den.

Da halvdelen af første halvleg var spillet, var det med et Brøndby-hold, som var mere i kontrol og fik strikket mange fine angreb sammen. Ind i mellem blev der dog for meget plads i defensiven og Ziegler i målet måtte diske op med særligt én redning, som var på et virkelig højt niveau.

Men Brøndby spillede godt. Noget af det bedste, de har spillet i sæsonen. Særligt det offensive spil flød godt med Beyer, Mini og Nartey inde centralt.

Det lykkedes også en velspillende Sejrup at udligne til 1-1 efter et flot angreb, hvor Beyer og Mini satte det op. Mini sendte Sejrup i dybden og han scorede sikkert. Stillingen var 1-1 ved pausen.

Brøndby kom godt ud til anden halvleg og fortsatte dermed takterne fra første halvleg.

Der var blot spillet fem minutter af anden halvleg, da Sejrup scorede efter en ripost fra keeperen i forbindelse med et hjørnespark. Brøndby-spillerne jublede, men så var der jo lige grunden til at kampen blev spillet her i Køge. Nemlig at VAR skulle testes.

Efter en lang ventetid på flere minutter blev målet underkendt for offside.

Men Brøndby lod sig ikke slå ud. Blot fem minutter senere scorede de blå/gule igen. Denne gang var det Bischoff, der fik sendt bolden i nettet fra en spids vinkel. Endnu et VAR-tjek, men denne gang fik målet lov at stå.

Kampen var en god oplevelse for Brøndby, som ellers har haft det vanskeligt i denne sæson. Men mod Lyngby var der meget der klikkede og Sejrup og Kold var ivrige i dybdeløbene og gav Lyngby-forsvaret store problemer.

Der var dog en bet. Efter en hård duel gik Beyer i græsset i store smerter. Han måtte forpint humpe fra banen. Det så ikke godt ud, men vi håber naturligvis det bedste for midtbanespilleren, som havde gang i sin bedste kamp i denne sæson.

I kampens sidste kvarter pressede Lyngby på for en udligning. De fik en del standardsituationer og et par kontraer. Ziegler hev endnu en gang en klasseredning ud af ærmet på en friløber.

Der var pres på Brøndby-feltet og Lyngby fik spillet sig til alt for mange muligheder, men de manglede den skarphed, som Ziegler havde.

Men til sidst fik Brøndby lukket kampen. Indskiftede Luka Kold Rasmussen spillede en lang bold i dybden til indskiftede Dall. Det var en svær bold, men han fik snydt først sin oppasser og siden den fremadstormende keeper, og så kunne han til sidst lægge bolden i det tomme mål.

KAMPEN I TAL:

Lyngby BK U/19 - Brøndby IF U/19, 1-3 (1-1)

6. minut: 1-0; Jeffrey Adjei-Broni
17. minut: 1-1; Oscar Sejrup
19. minut: Gult kort til Oscar Sejrup
55. minut: 1-2; Clement Bischoff
66. minut: Gult kort til Mikkel Durlev
66. minut: Gult kort til Marinus Larsen
69. minut: Clement Bischoff UD / Eskild Munk Dall IND
80. minut: Oscar Sejrup UD / Alexander Hvid IND
80. minut: Benjamin Kold UD / Benjamin Luka Kold Rasmussen IND
90. minut: 1-3; Eskild Munk Dall
Deltag i diskussionen
  • Flot at de får slået tilbage efter sidste weekends kollaps, og dejligt at se Nartey med 90 min efter underskriften. Vi krydser fingre for Beyer.

    Næste kamp er det udskudte Derby som spilles allerede på onsdag. Der skal de altså stå på tæer, hvis ikke det skal ende med en røvfuld.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER