Fodbold live resultater

U/19: Kvistgaarden og Friedrich sendte Brøndby videre i pokalen

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 5. maj 2021

Efter at have været udsat flere gange, var det tirsdag endelig tid til ottendedelsfinalen i pokalturneringen mellem Brøndby IF og Nykøbing FC. Cheftræner Christian Sørensen stillede med følgende opstilling til kampen:

Lucas Ziegler
Hjalte Andersen (U/17) - Mads Westergren - Filip Andersen - Waldemar Kattrup
Marinus Løvgren Larsen - Louis Peña Christoffersen - Solomon Opoku (U/17)
Valdemar Kwasniak
Mathias Kvistgaarden - Christian Friedrich

Det var et Brøndby-mandskab, som var favoritter på forhånd mod Nykøbing, som ligger en række under. De blå/gule kom da også flyvende ud af starthullerne og bragte sig foran efter bare to minutters spil. Brøndby angreb over højresiden og et fladt indlæg blev sendt ind i feltet, hvor Mathias Kvistgaarden sikkert sparkede den i nettet.

Der stod Brøndby - og Kvistgaarden - på det meste af første halvleg. Angriberen kunne have scoret et par stykker mere inden pausen, for der var muligheder til det, men skarpheden manglede i situationerne, og så kunne hjemmeholdet stille og roligt æde sig ind i kampen.

Efter 38 minutters spil udlignede Oliver Baltzer for Nykøbing efter et flot angreb, og derfor var stillingen 1-1 ved pausen.

Brøndby kopierede nærmest sig selv fra første halvleg, da de kom ud efter pausen. I hvert fald kom de atter godt ud og scorede et hurtigt mål. Gæsterne erobrede bolden og den havnede hos Christian Friedrich, der tog et træk ind i banen og sendte bolden i nettet til 2-1 til Brøndby.

Få minutter efter øgede Kvistgaarden til 3-1, da han sled sig igennem og scorede sit andet mål i kampen. Det lignede afgørelsen, men hjemmeholdet kæmpede bravt og spillede en god kamp. Rasmus Nøhr holdt kampen i live med en reducering til 3-2, så det blev ikke en kamp, som Brøndby bare stille og roligt kunne køre hjem. Begge hold havde chancer i slutfasen, men der blev ikke scoret flere mål og derfor var det Brøndby, der spillede sig videre til kvartfinalerne.

I kvartfinalen venter HB Køge på udebane den 12. maj.

KAMPEN I TAL:

Nykøbing FC U/19 - Brøndby IF U/19, 2-3 (1-1)

2. minut: 0-1; Mathias Kvistgaarden
38. minut: 1-1; Oliver Baltzer
50. minut: 1-2; Christian Friedrich
53. minut: 1-3, Mathias Kvistgaarden
63. minut: Mathias Kvistgaarden UD / Magnus Ravn IND
85. minut: Solomon Opoku UD / Oliver Jeppe IND