U/19-landshold: Marinus Larsen og Christian Friedrich med i dansk sejr

Skrevet af Steen Sørensen, 1 måned(er) siden

Efter at begge startede inde forleden i den danske storsejr over Norge sad både Marinus Larsen (billedet) og Christian Friedrich på bænken fra kampens start, da det danske U/19-landshold tirsdag eftermiddag mødte Polen ved en tre holds miniturnering i det sydøstligste Norge.

I løbet af anden halvleg kom begge Brøndby-spillere imidlertid på banen til pænt med spilletid. Ved stillingen 0-0 blev Marinus Larsen skiftet ind i det 56. minut, og 13 minutter senere scorede Jakob Breum fra OB med hælen til dansk føring 1-0. Christian Friedrich kom på banen i det 71. minut og var med til at køre den danske sejr hjem.

Efter en chancefattig første halvleg præget af fight, fejlafleveringer og frispark kom der mere gang i den efter pausen. Danmark lagde bedst ud i anden halvleg, men hurtigt fik polakkerne vendt billedet og havde to forsøg, som var tæt på. Et på ydersiden af stolpen og et lige forbi mål.

Det skete i minutterne inden, at Marinus Larsen sammen med tre andre blev skiftet ind. Herfra satte Danmark sig på spillet og var bolddominerende. Efterhånden udviklede det sig til en rigtig fin dansk halvleg, men der blev ikke scoret yderligere.

Næste opgave for det danske U/19-landsholdet er EM-kvalifikationen til oktober, hvor Tjekkiet er vært for et gruppespil med Nordirland og Kasakhstan som de sidste to hold.
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021