Fodbold live resultater
U/21-landshold: Heggheim skadet i norsk sejr

Skrevet af Steen Sørensen, 25. september 2022

I disse dage er det norske U/21-landshold på træningslejr i det sydlige Spanien, hvor programmet blandt andet byder på to venskabskampe. Med i den norske trup er de to forsvarsspillere Henrik Heggheim og Sebastian Sebulonsen fra  Brøndby IF.

Begge startede inde henholdsvis på højre back og i midterforsvaret, da nordmændene lørdag aften mødte Schweiz. Mens Sebulonsen fik fuld spilletid, måtte Heggheim forlade banen med en skade allerede i det 35. minut. I skrivende stund er der intet meldt ud om skadens art og omfang.

- Det er ikke sjovt. Vi var i forvejen lidt tynde på stopperpladserne, så nu må vi tælle på knapperne. Det er for tidligt at sige noget om skaderne, siger landstræner Leif Gunnar Smerud til det norske fodboldforbund NFF's hjemmeside.

Det forventes ikke, at Henrik Heggheim bliver klar til Norges næste kamp på tirsdag, hvor Spanien er modstander. Der er dog også positivt at melde om den anden Brøndby-spiller på det norske hold mod Schweiz. Fra NFF's live update:

30 - MÅL! Sebulonsen slår et indlæg langs jorden og Husic sætter bolden i eget net! 1-0 til Norge!

Med andre ord kom Norge efter en halv times spil i front på et selvmål scoret af Anel Husic fra FC Lausanne-Sport. Brøndbys Sebastian Sebulonsen havde med et skarpt og fladt indlæg fra højre næstsidste fod på bolden.

Tre minutter før pausen udlignede FC Basels Zeki Amdounir fro schweizerne, men Norge kom igen i front 10 minutter inde i anden halvleg. Denne gang kunne de selv score ved debutanten Oscar Bobb fra Manchester City.

Denne føring blev også udlignet af Schweiz, da indskiftede Kastriot Imeri fra Young Boys scorede i 70. minut. Afgørelsen faldt i dommerens tillægstid på kampens absolut sidste aktion, da Vålerengas Tobias Christensen sendte et frispark i mål til en norsk sejr på 3-2.

Som nævnt spiller Norge mod Spanien på tirsdag. Opgøret spilles kl. 18:30 på Estadio El Alcoraz i Huesca.
Deltag i diskussionen
  • Oscar Bob? Det er godt nok et fedt navn.

  • ClausM
  • ClausM   26. september 2022   

  • Så er det jo heldigt at vores fantastiske træner ikke bruger ham alligevel...

  • ClausM
  • ClausM   26. september 2022   


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER