Fodbold live resultater

U/21-landshold: Kvistgaarden blev matchvinder og dobbelt målscorer

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 28. marts 2023

Det nye danske U/21-landshold spillede tirsdag aften træningskamp i Odense. Jonathan Ægidius sad på bænken, mens Mathias Kvistgaarden atter var at finde i startopstillingen.

Brøndby-angriberen var Danmarks bedste i første halvleg og efter de første 45 minutter kunne danskerne gå til pause med en 2-0-føring efter et schweizisk selvmål og en kasse af Kvistgaarden, hvor han var at finde på det rette sted i feltet efter gode danske kombinationer i højresiden.

Efter pausen kom Schweiz tilbage på 2-2 og så var det igen Kvistgaarden, der gjorde forskellen for Danmark. Igen var gennembruddet i højre side. Der blev sendt et indlæg ind i feltet, hvor Kvistgaarden havde fundet en god placering og kunne dirigere bolden i nettet til 3-2, som blev kampens resultat.

Det bliver altså en Mathias Kvistgaarden med masser af selvtillid, som nu kan vende tilbage til Brøndby efter tre mål i to kampe for U/21-landsholdet.

Du kan se hele kampen herunder eller spole lidt rundt og finde målene:

• Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      28. marts 2023

• Forlængelse og nyt rygnummer til sommer, tak.
    1 enig

• 19Magic64
  • 19Magic64
    Top gode

• Han har fortjent mere spilletid, end han får pt.

• Dejligt at Kvistgaarden fik scoret 2 mål! En forlængelse må være under opsejling. Han mangler dog meget mentalt, hvor han skal lære i det fysiske spil, ikke at kaster sig rundt som en anden badutspringer
    3 enige

• mimor1
    • mimor1   28. marts 2023

• @Sorteslyngel meget enig og så har han jo vist sig til at være meget dårlig i voksenfodbold

Se 2 flere kommentarer

• Stærkt af Kvistgaarden. Spillede han forrest, i to-mands angreb eller på siden?