Fodbold live resultater
U/21-landshold: To startpladser til Mathias Kvistgaarden

Skrevet af Steen Sørensen, 15. september 2023

Jonathan Ægidius kom ikke i aktion, da det danske U/21-landshold i den netop overståede landskamptermin spillede to venskabskampe. I det mindste kan den efterudtagede Brøndby-keeper så glæde sig over ikke at være indblandet i to danske nederlag.

Til gengæld startede klubkammeraten fra Vestegnen Mathias Kvistgaarden inde i begge opgør og fik en time på udebane i Nancy mod Frankrig og lige knap fem kvarter på Vejle Stadion mod Slovakiet. Det blev ikke til nogen scoringer, omend Brøndby-angriberen var tæt på med en friløber mod Frankrig, som nok burde have resulteret i mål.

Som nævnt indledningsvis blev det til to danske nederlag. Først 4-1 mod Frankrig - dansk målscorer var Christian Kjelder fra FCN - og siden 2-0 mod Slovakiet. Franskmændene var en klasse bedre end Danmark, mens danskerne havde et stort spilovertag mod Slovakiet.

Næste gang det danske U/21-landshold skal i aktion, står der point på spil. 17. oktober på udebane venter Tjekiiet i EM-kvalifikationen. Kampen bliver spillet i České Budějovice.
Deltag i diskussionen
Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner