Fodbold live resultater
Uha - kan vi klare de polakker?

Skrevet af Medie-k, 7. juli 2022

Det bliver nok det polske hold Pogon, som vi skal møde i Conference League - og de så altså stærke ud i sejren på 4-1. Det var godt nok mod et islandsk hold, men hold kæft, hvor har de mange chancer, de spiller direkte og et par hurtige folk.....

 

Se højdepunkterne i 4-1 sejren her:

https://www.youtube.com/watch?v=VwqAlOsotSE

 

 
Deltag i diskussionen
 • Hans
 • Hans   7. juli 2022   

 • Nej det bliver endestationen desværre….forstærkningerne er ikke hentet og det bliver de sikkert heller ikke …Brøndby er blevet den bløde mellemvare og vores konkurrenter forstærker deres trupper …i Brøndby venter man til vinduets sidste dag! tingene er ikke på plads og der er ingen garanti for at eks maxø er med i kampene mod pogon…de står som et stærkt hold og vi kommer ud i vanskeligheder …hvem skal score Brøndbys mål?? Ineffektive Carl bjørk? Skarpe målfarlige Marko divkovic ?? Eller andrija pavlovic ?? Unge kvistgaarden ?? Regner med at Brøndby ender i kvalifikationspillet i år og ender på en 7-8 plads i år uden de nødvendige forstærkninger
  1 enig
   
  • @Hans man kan være i tvivl om hvad cv bruger sin arbejdsdag på …han hverken køber eller sælger …mon han snorksover i dette vindue igen

  Se 1 flere kommentarer

 • Fuck hvor har de mange chancer… Men det er også tydeligt, at de har en svaghed, vi kan udnytte: hvis man lader dem komme foran med fire mål, begynder de at slappe af, så man kan score imod dem…
  2 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     7. juli 2022   

  • @Anton Dværg Haha.. -håber NF læser med :o)

 • Solz
 • Solz   8. juli 2022   

 • Vi skal besejrer dem. Ikke verdens bedste lodtrækning, men vi er nødt til at vinde mod den slags modstandere, hvis vi vil noget som helst europæisk - især efter vi solgte Europa fuldstændigt i seneste sæson, da vi for alvor havde chancen for europæiske koefficientpoint.

  Fair nok hvis vi venter og håber på Wass, men den angriber vi helt åbenlyst mangler, må meget gerne snart være på plads.

  Vi kan tale og tale om organisk vækst og fremgang, men man er også nødt til at kunne se fremgang, i stedet for snakken om de sidste fire kampe i mesterskabsspillet. Det bliver altså for blåøjet håb til min smag, hvis vi ikke agerer på noget som helst, og bare håber Niller skaber mirakler - igen og igen!
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Solz med tanke på hvor lang tid det har taget vores sidste 3 topscorer at komme igang med score mål for os.
   Er det så ikke blåøjet at tro en nyindkøbt angriber, ville løse et evt scoringsproblem i et øjebliks billede.
   Er det rigtige så ikke at give de angribere vi har samme tid som de forrige?
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer

 • Sidste gang vi spillede mod et Islandsk hold for 6 år siden, vandt vi hhv 6-0 hjemme og 4-1 ude. Så inden folk går i kollektiv depression over Stettins 4-1-sejr hjemme, skal man altså lige tage modstanderen i betragtning.

  Det er en meget uheldig lodtrækning med Stettin, men vi skal selvfølgelig slå dem over 2 kampe.
  6 enige · 2 god kommentar

---

 • Vi kan næppe slå dem uden scorende angribere. Og hele ansvaret skal ikke lægges på Kvistgaarden, som ellers har gjort det fint i foråret. Det er frustrerende med at Brøndby, som bare aldrig kommer videre i Europa end til midt september....
  2 enige

 • JA, de brænder godt nok mange chancer. Hvis de skal bruge 3-4 chancer for at scorer 1 gang er jeg ikke så imponeret, slet ikke modstandren taget i betragtning, Tror altså det er lige vel tidligt at male en hvis herre på væggen......!
  2 enige · 1 god kommentar

 • JA. Min mave fornemmelse er rigtig rigtig god og vi vinder både ude og hjemme imod Polakkerne. Hvorfor? Fordi vores hold er langt bedre en dem. Vores hold er sammen spillet, den samme trup i nu over 6 mdr og de fleste i truppen i over 1år.
  Vi vinder 2-1 i Polen og vi vinder 3-0 på Brøndby Stadion.....
  2 enige · 1 god kommentar

 • Det islandske land er altså heller ikke ligefrem skræmmende, kigger man på holdet så er stjernen klart Hallur Hansson.
  Derudover bestod det at 5 old boys spillere på 35 eller derover, danske Kennie Chopart hvis højeste niveau i DK var Varde IF og derudover havde de en svensker i midterforsvaret som de lige har hentet i den svenske 2. division (Ettan Norra), altså division under hvor vi hentede Fallenius for halvandet år siden.

  Det interessante er dog at de havde en 15 årig med på bænken, 188 cm høj midterforsvarer.
  1 god kommentar
   
  • @Bornholms_Granit Transfermarkt KR Reykjavik (2,3 mil euro). Det er et virkelig dårligt Islandsk hold.......

---

 • Med det babyhold vores allesammens helt CV har stablet på benene tror jeg bare de skal koncentrere sig om at komme i top 6 hvilket kan vise sig at være rigeligt svært
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg tror og håber på, at vi går videre over 2 kampe. Det bliver værdifuld erfaring for vores unge hold, at møde en stærk polsk modstander over 2 kampe. Tror på uafgjort i Polen og en hjemmesejr.

  Som visse folk er inde på, så skal vi slå dem, hvis vi vil noget i Europa. Men med tanke på, hvilke hold vi kunne have mødt, så er det frustrerende.

  Hvis ikke der bliver handlet, så kan det godt tyde på, at spillere som Salech, Kvist og Schwartau kommer til at få en større rolle i den kommende sæson end først antaget.. Risikabelt, men det kan også blive en positiv ting.. Vi får se.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Tusinde tak for at bidrage med et positivt syn på tingenes tilstand. Jeg vælger at tro på projektet, at drengene nok skal klare den, de skal bare tro på det, så det må vi også kunne. God sæson til alle herfra Næver.
   1 enig · 1 god kommentar

 • ZnapZ
 • ZnapZ   9. juli 2022   

 • Over 2 kampe er vi favoritter, uden at kende sindssygt meget til dem. Måske 60-40 eller 65-35. Vores forsvar er hurtigere, højere og bedre teknisk end deres. Vi har flere muligheder på midtbanen end dem. Angrebs mæssigt er det nogle lunde ens med en overvægt af brede til os.
  Som udgangspunkt spiller de i en dårligere liga end os.
  Over 2 kampe har vi en fordel. Men det ville jeg nu også mene vi har mod f.eks. Randers. Det betyder ikke at vi over to kampe ikke kan tabe til f.eks. Randers.

  Og når det er sagt så istedet for at kritisere CV så kig dog på truppen. Vi står godt.
  -En af Danmarks bedste målmænd.
  -En af Superligaens bedste offensive midtbaner(Slimane).
  -En af Danmarks bedste forwards i alderen 18-22år.
  -En af Danmarks bedste offensive midtbane i alderen 16-19år(Kvist)
  -Et af Superligaens bedste forsvar.
  -Superligaens bedste træner.
  -Og stort set uændret trup fra foråret. (Sammenspillet bliver bedre)

  Vi står altså ikke så dårligt, hvis vi kan holde på truppen gennem sæsonen. IMO.

  God weekend
  2 enige

 • Det eneste jeg så var et dårligt Islandsk hold, vi har fået den dårlige vane at tro Islandsk klub bold har flyttet sig lige så meget som deres landshold som i øvrigt ikke er så prangende mere, vi kan slet ikke tolke polakkernes styrke ud fra det klip eller svagheder, jeg vælger at tro vores hold bliver bedre med tiden, og ja det er frustrerende ikke at se nogle forstærkninger MEN jeg vil heller ha' et hold/klub i balance end vi igen skal brænde penge af fordi vi tror vi kan købe os ud af det, vi har set over de sidste 10-15 år at indkøb overhovedet ikke er en garanti for succes. Så heller en MC spiller som får minutter
  1 enig

---

 • 1-0 nederlag til KR Reykjavik lyder ikke skræmmende. Men jo selvfølgelig kan vi ryge ud til Pogon. Hvis marginalerne er imod os eller i har 2 deciderede off-dage....men er marginalerne fifty-fifty og vi kun undgår off-dage, så der gode muligheder for vi ryger videre.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER