Uhre om Gammelbys lækre tunnel: Spiller med mere selvtillid nu

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 23. juni 2020

Fem minutter før pausen i søndagens derby lavede Jens Martin Gammelby kampens frækkeste detalje, da han tørrede FCK-backen Pierre Bengtsson med en tunnel, inden han stak af fra svenskeren.

Det er ikke noget, vi har set Brøndby-backen gøre så tit på banen, men skal man tro hans gode ven, Mikael Uhre, sker det tit til træning, og når det lykkedes, er det ikke noget, man slipper for at høre for.

- Det gør han faktisk tit. Jeg har også selv været offer en enkelt gang, og det hører jeg stadig for, selvom det var lige efter, jeg var kommer herover. Det gør han faktisk overraskende tit, griner Uhre.

Han glæder sig samtidig over, at Gammelby har fået opbygget noget selvtillid, som han har bragt med sig ind på banen.

- Mig og Jens ses også en del udenfor banen, og man kan godt mærke, at han har fundet sig på plads på en anden måde end han havde før og bare hviler i det. Jeg er ikke i tvivl om, at det også hjælper.

- Han tager nogle rigtig gode skridt her på det sidste, og han begynder at vise sit potentiale. Det er rigtig dejligt for ham.

Efter tre kampe på syv dage har Gammelby, Uhre og resten af Brøndby nu en uges pause, inden den står på kamp igen søndag, hvor turen går til Farum.
Deltag i diskussionen
 • desværre siger det en del om Brøndbys trup at Gammelby starter inde..Måske den ringeste spiller i BIF de sidste 10 år. Mig en gåde han starter inde. Han mangler jo helt basale ting i sit spil. Prøv at se hvordan han konstant placerer sig forkert. Håber på Bruus tager den højrekant fremover, og vi så for hentet en til venstrekant
   
  • @Fuld fart frem kan nu nævne rigtig mange spillere som slår Gammelby på punket dårligste i 10 år.
   3 enige
   
  • Tanken
  • Tanken   23. juni 2020   

  • @Fuld fart frem jeg er sådan set enig i Gammelby ikke har niveauet, men Bruus mangler også noget defensivt, som vi så det i weekenden. Og at sige han er den dårligste de sidste 10 år er jo så langt fra sandheden din kommentar er svær at tage seriøst
   6 enige
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     24. juni 2020   

  • @Fuld fart frem strammer du den ikke liiige lovligt meget der? Eller har han også lavet tunnel på dig? ;-)

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021