Fodbold live resultater
Uhre om sin situation: Kæmper hver dag for at vise, at jeg skal spille

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 22. juni 2020

Efter 11 måneder uden mål var der endelig igen grund til jubel for Mikael Uhre, der sikrede Brøndby et point i søndagens derby.

Siden scoringen har situationen ikke altid været let for Uhre. I starten af sæsonen blev han mest brugt som venstre kant, og da Brøndby gik over til 3-5-2-systemet, har han været helt nede som femtevalg efter Wilczek, Mraz, Hedlund og Lindstrøm.

Søndag kom han da også først ind som holdets fjerde angriber, men med et skud påt træværket samt en pointgivende scoring har Uhres hårde arbejde udenfor banen båret frugt. Nu håber han på en bedring af den situation, som han ikke selv har været helt tilfreds med.

- Jeg har været meget ude. Jeg har prøvet at gøre hvad jeg kan gøre for at optimere og bygge på. Men det er ikke mig, der tager den sidste beslutning, sagde Uhre efter kampen mod FCK til 3point.dk.

- Det er jo klart, at jeg har siddet lidt bagved, men jeg kæmper hver dag for at vise, at jeg skal ind og spille, og det vil jeg altid gøre.

Helt konkret har angriberen sat en ære i at arbejde sig ud af tingene og hele tiden forsøge at optimere sig selv, så han kunne være i spil til mere spilletid.

- Jeg prøver bare at være seriøs omkring alt, hvad jeg nu kan. Styrketræning, hvad man spiser, hvordan man restituerer. Alle de ting, som jeg nu kan påvirke som fodboldspiller, og prøve at se, om man kan finde de ekstra procenter, man altid leder efter. Det er selvfølgelig klart, at det brugte jeg også meget af corona-pausen på, så jeg kan tage en del med derfra.

Hverken Simon Hedlund eller Samuel Mraz har scoret efter coronapausen, og Jesper Lindstrøm har karantæne i næste kamp, så måske kan Mikael Uhre øjne en startplads, når Brøndby i næste uge gæster FC Nordsjælland i Farum.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   22. juni 2020   

 • Synes han fortjener mere tid på banen, men håber også han kommer videre til sommer, han fortjener at spille fast.
   
  • Joblar
  • Joblar   22. juni 2020   

  • @mp80 enig i at han burde videre til sommer, nok sammen med Mraz som intet har vist kan sket ikke se os lave en permanent aftale med ham, så står den på angriber jagt i transfer vinduet.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    22. juni 2020   

 • Uhre og Hedlund fra start? Så kan det være, at Uhre kan banke lidt gejst tilbage i Hedlund. I så fald kunne de blive et farligt makkerpar.
  2 enige

 • God indstilling og meget sympatisk...Men mangler han ikke lige det sidste for at spille i Brøndby...

 • Ikke mange sammenhængende kampe han har fået fra start, må være svært for de fleste at præstere på den præmis..
  2 enige

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner