Fodbold live resultater
Uhre på kanten af MLS-triumf

Skrevet af Kasper Pedersbæk, 2. november 2022

Mikael Uhre skiftede i de allertidligste dele af 2022 til amerikanske Philadelphia Union i MLS. Siden da har Uhre vandret fra succes til succes, og står med sit hold i MLS-finalen, hvor man lørdag den 5. november skal møde Los Angeles FC på Banc of California Stadium i en direkte duel om trofæet.

For Uhre personligt har sæsonen, udover den holdmæssige succes, også inkluderet en flot debutsæson i Philadelphia. Uhre har leveret 13 mål og 6 assists, og har, ifølge den lokale journalist Matt Ralph, sammen med medangriber Julian Carranza og den offensive midtbanemand Daniel Gazdag tegnet sig for 49 mål og 25 assists.

Journalist Matt Ralph uddyber:

- Mikael (Uhre) har været en suveræn tilføjelse til holdet, og har indgået i et stærkt partnerskab med Carranza og Gazdag. Jeg tror også Uhre havde leveret flere mål og assist hvis ikke det var for den forsinkede ankomst til holdet, og så en skade undervejs.

Det er også nogle, for Brøndbyfans, let genkendelige styrker som Ralph beskriver har gjort godt for Philadelphia Union på banen:

- Hans evne til at strække modstandernes defensiver har været god, og jeg tror ikke holdet havde været i stand til at nå finalen uden Uhre på holdet.

Mikael Uhre og hans klub Philadelphia Union møder lørdag Los Angeles FC i en direkte duel om årets MLS-trofæ.
Deltag i diskussionen
  • mp80
  • mp80   2. november 2022   

  • Virkelig flot sæson for Uhre og holdet, samtidig stort tillykke til Hany kåret til MVP i MLS.
    6 enige · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER