Uhre: Udskiftning var mere af sikkerhed end af nød

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 26. september 2021

Mikael Uhre blev dagens mand i skysovs, da Brøndby IF søndag aften vandt med 2-1 over AaB i Superligaen. Han scorede to mål og er nu på seks træffere i Superligaen og otte i alt i sæsonen. Han er ikke selv overrasket over at han har kunne fortsætte målformen.

- Det havde jeg også regnet med at jeg ville kunne. Det har taget mig lang tid at komme herop. Det har været en lang rejse, men jeg fortsætter med at gøre de ting, der gør mig god, og så har jeg heldigvis også nogle holdkammerater, der er med til at gøre mig rigtig god, sagde angriberen efter kampen i mixed zone.

Han glædede sig generelt set over indsatsen i kampen.

- Jeg synes også vi kommer i nogle fine situationer i første halvleg, hvor der lige manglede den sidste spilforståelse, men alt i alt var det et godt udtryk, vi kom med i dag.

Mod slutningen af kampen måtte Uhre dog lade sig udskifte med en skade, men det er ikke noget alvorligt. Ved udskiftningen forsøgte man at tage det i opløbet.

- Det var mere sikkerhed end det var af nød. Jeg var bange for at der var en lille ting. Min baglårsmuskel er ret træt, men der er heldigvis tre dage til vi spiller igen, så det skal nok gå. Det holder.

Til gengæld var han lige ved at trække en krampe, da han efter kampen kunne smutte ned til Sydsiden og lade sig hylde af fansene. Men han nød at kunne gå derned igen - og denne gang med tre point ekstra på kontoen.

- De står der jo hver gang. Det er fantastisk og det må man bare ikke tage for givet, sluttede han.

Næste opgave for Uhre og Brøndby er på torsdag, hvor det gælder Lyon på udebane.
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    26. september 2021   

 • Uhre skal underskrive en forlængelse inden julepausen. Ellers er der endnu en dumpekarakter til CV.
  1 enig
   
  • @Saesonkort Helt enig. Men det kræver nok, at CV's far JBA indvilger i at hæve lønløftet.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Bose
  • Bose   26. september 2021   

  • @Saesonkort Hvordan vil du forlænge med en der helst så sig solgt i sommers?
   1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Han smutter til vinter
  han har længe set demotiveret ud i kampene, at han score 2 mål i går var ren held. manden laver jo intet kampene igennem i denne sæson.
  1 enig

 • Sikke noget ævl - det er jo netop den farlige angribers lod, at ligge og lure på chancen - og så være på pletten når den opstår! Der var engang en angriber i BIF - som nu er persona non grata - der kunne være usynlig det meste af kampene., for så at slå til når det gjaldt allermest.

 • Mik
 • Mik   27. september 2021   

 • Personligt tror jeg at grunden til Uhre ikke har forlænget, tror jeg er fordi han ønsker at komme til udlandet.

  Uhre har fortjent at komme afsted, han har gjort det godt for os og sælges til vinter.

  Ser ikke vi kan holde på ham længere, slet ikke når han selv vil afsted. Tror vi kan forvente salg af ham, men også at vi får en kommer en fuldgod erstatning

  Uhre virker som en loyal som giver sig 100 % vi må forvente han ikke er hos hele sæsonen. Det må være grunden til han ikke har forlænget for tror CV har prøvet og vil en spiller afsted, så kan du ikke gøre noget uanset hvor god du er. CV skal sørge for at få fuldgod erstatning og en ordentlig sjat penge for Uhre er god og bliver meget svær at undvære os men ikke uundværlig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021