Ukrainske flygtninge til Gult Stadion: Tiltrængt åndehul

Skrevet af Jesper Hammeken, 1 måned(er) siden

Brøndby IF tager søndag eftermiddag imod Silkeborg IF på Brøndby Stadion til den sidste runde af Mesterskabsspillet i dette års 3F Superliga. Traditionen tro er der derfor dømt Gult Stadion, og i år bliver det med ukraniske flygtninge på tribunerne. Ukraine blev indvaderet af Rusland tilbage i februar, og derfor er der kommet flere flygtninge til Vestegnen, som kan have behov for at komme lidt væk fra hverdagen. Den mulighed har Fanafdelingen og Brøndby IF tilbudt i løbet af foråret, hvor der til flere hjemmekampe for de blå/gule, har været ukraniske flygtninge på tribunen. Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå mener, at det vidner om fællesskabet i klubben. 

- Når vi taler om fællesskab i Brøndby IF er det ikke en kliché. Det er ikke en floskel. Vi har gennem de sidste par år i forbindelse med bl.a. Corona vist, at klub og fans er stærkest sammen. I vores samarbejde med Red Barnet åbner vi fællesskabet for de børn på Vestegnen, der har brug for den håndsrækning. Og sammen med Red Barnet og fansene har vi også hjulpet de krigsramte børn i Ukraine. 

- Nu er nogle af de børn og deres forældre kommet til Danmark, og derfor tøver vi selvfølgelig ikke med at åbne fællesskabet og dørene for dem i Brøndby IF og på Brøndby Stadion. Vi glæder os over at kunne være med til at give dem et tiltrængt åndehul og hjælpe dem med at finde smilet igen, fortæller Ole Palmå til Brøndbys hjemmeside.

Kampen spilles søndag klokken 17.00 og er den sidste runde i Superligaen. Brøndby kan dog potentielt ende med at skulle spille en kamp mere mod ligaens nummer syv om deltagelse i Europa.
Deltag i diskussionen
  • AltidBIF
  • AltidBIF
    Betalende bruger
      1 måned(er) siden   

  • Et godt initiativ i en svær tid
    5 enige · 5 god kommentar

  • Smuk tanke, og Ukraine har et smukt Flag....

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER