Fodbold live resultater
Unge svenskere eller profiler?

Skrevet af JFAbrøndby, 28. juni 2021

Sidste år var der rygter om, at vi var interesseret i en 16 årige kantspiller ved navn Elias Solberg. Han så ud til at skifte til Juventus, men skiftet er faldt i vasken og vi har måske en chance igen:  https://app.acefootball.com/7wXJLKhGJhVTk5y49

Mit spørgsmål er, hvorvidt vi skal satse på at hente spillere som Solberg ind, eller i stedet fokusere vores scouts og opmærksomhed på at finde spillere som f.eks. Riveros?
Deltag i diskussionen
 • Det ene udelukker vel ikke det andet? Begge dele er vel en klar del af strategien.
  5 enige

 • Betalende bruger
    28. juni 2021   

 • Det ene udelukker vel ikke det andet. Eksemplet Solberg vil vel være en investering i fremtiden som Fallenius er det, hvorimod en Riveros - eller spillere på hans niveau - er en her og nu investering.
  3 enige
   
  • @Kimsdan75 enig omkring Riveros, med den sløjfe at når man henter performancespillere, så skal de helst have videresalgspotentiale. Vi har i mange år hentet performancespillere som intet videresalgspotentiale havde

  Se 3 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    28. juni 2021   

 • Jeg er meget enig med MortenD og Kimsdan75 om at det ene ikke udelukker det andet.
  men hvis dit spørgsmål går på, hvor vi skal lægge de store beløb, så bliver det straks mere kompliceret. Skal vi eksempelvis bruge 20mio på ét stort lovende talent, eller på en performance spiller som vil højne niveauet med det samme?
  Når jeg tænker med fan-hjertet ønsker jeg spillere der kan forstærke os mest muligt lige nu. Men når jeg tager de mere rationelle briller på, vil det klart være bedst om vi brugte pengene på at hente de absolut største talener i norden. Det vil styrke os på længere sigt og hvis vi viser at vi formår at udvikle og sælge talenter, vil flere komme til og vi kan bedre presse prisen ned. Men det vil ikke give hurtigt afkast og er derfor ikke nær så sexet, som at købe ind for at genvinde mesterskabet.

  I forhold til: ''scouts og opmærksomhed'', så har jeg en naiv forestilling om, hvordan klubbens rekrutering foregår. jeg ved ikke noget om det, men det jeg forestiller mig er, at vores scouts primært kigger efter talenter, hvor CV kigger efter performancespillere. Skulle der så kigges nærmere på en performancespiller, kan en scout jo sagtens sendes ud for at se en spiller nærmere an.
  Men i hvert fald, tror jeg heller ikke her, at det ene udelukker det andet.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner