Fodbold live resultater
Vaccine, personangreb og debat

Skrevet af 3point.dk, 16. juni 2021

Hej kære brugere af dette site,

Tak fordi I deler jeres holdninger til vores artikler og indholdet i dem. På det seneste har vi haft lidt besvær med et par brugere, som har bevæget sig rimelig langt væk fra de mere generelle emner. De er nu blevet blokeret og har fået besked på at vi ikke ønsker deres indlæg. 

Vi tager udgangspunkt i Brøndby IF, og vi ønsker en god tone. Derfor nægter vi at have personfnidder stående og vi gider slet ikke debatter om vacciner. De vil blive slettet omgående, og brugere vil blive blokeret. Alle kan have den holdning, som de har lyst til, men det må blive på Facebook eller andre steder, at det kan diskuteres.

Generelt er vi super glade for tonen herinde, og der er mange gode og fornuftige debatter. Der er 100% plads til at kritisere 3point.dk, Brøndby IF og man kan også have forskellige holdninger til spillere, resultater, taktik eller andet. Men personagreb, racisme og andet vil ikke blive tolereret og man vil blive blokeret. 

Endnu engang tak fordi I besøger vores site og deler jeres tanker. Vi er ikke så aktive i debatten, men læser med - og man kan altid skrive til os på info@3point.dk.

Med ønsket om en fortsat god debat

3point.dk
Deltag i diskussionen
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  Administrator
    16. juni 2021   

 • PS: Hvem er danske mestre? Nå ja, det er da rigtigt.

  God sommer!
  5 enige · 6 god kommentar
   
  • @3point.dk DANSKE MESTRE. Og tak i lige måde

 • Det her er absolut det bedste forum for at snakke Brøndby på et seriøst plan.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner