Fodbold live resultater
Vallys snuser til landsholdet

Skrevet af Kasper Pedersbæk, 13 dage siden

Det blev ikke i denne omgang, at Nicolai Vallys kunne se sit navn på landsholdsvæggen på Brøndby Stadion, for hans navn var ikke blandt landstræner Kasper Hjulmands udvalgte, da truppen til de forestående kampe tirsdag blev navngivet.

Men landstræneren forklarede, at Nicolai Vallys havde været i hans overvejelser:

- Jeg så ham allerede for halvandet år siden, hvor jeg var i Silkeborg og se en kamp, hvor jeg tænkte, at han var super interessant. Han er en dygtig spiller.

I samme åndedrag bekræftede Hjulmand, at Vallys havde været i spil til truppen, og at han også havde været i kontakt med Vallys:

- Ja, jeg har snakket med Nicolai, med hans trænere og været i kontakt med ham, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Tirsdag eftermiddag var Nicolai Vallys ikke blandt de udtagne til den kommende landsholdssamling, men landstræner Kasper Hjulmand bekræftede Brøndbys offensivspiller havde været i hans overvejelser til truppen.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   12 dage siden   

 • Dybt pinligt han ikke er udtaget, når man ser på truppen, han har leveret på højt niveau længe og burde være udtaget. Hjulmand er nok kommen FCK træner, når tiden på Landsholdet stopper.
  2 enige
   
  • @mp80 Så ansætter vi vel bare Nestrup......
   
  • @mp80 Det var også min første tanke, men omvendt prøv at forestille dig, han blev udtaget. Så får han måske et indhop på 15-20 minutter, bliver skadet - og så står vi og mangler ham i slutspillet. Tak, men nej tak herfra

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner