Fodbold live resultater
Vandene er delt - Semi langt

Skrevet af Kuffe, 14. august 2021

Jeg ser folk er splittet, og at det skaber en dåelig stemning, i næsten alle tråde der omhandler Brøndby. Ikke kun her på 3point, men over hele nettet, Facebook, Bold.dk Sso, mm.

På den ene side har vi  "Glasset er halvt tomt" folket. Fans der er frustrerret over manglende indkøb, dårlige resultater, og folk der er parate til både at smide NF, CV og halvdelen af holdet på porten.

På den anden side har vi "Det skal nok blive godt" folket. Fans der har bibeholdt optimismen efter en fremragende sidste sæson, der som alle ved, smed en guldmedalje af sig, på trods af den dårlige start.

 

Men hvor står vi hende pt ? Hvor er vi på vej hen ? Har Cv været sin opgave voksen, eller har han fejlet ? Er Nf stadig den rigtige træner ?

Er det den ene eller anden gruppe der er helt galt på den, eller er det mon ikke helt så sort og hvidt ?

 

Vi står pt med 3 point efter 5 kampe. Det er klart at det ikke er tilfredstillende for de forsvarende danske mestre. Derudover kan vi tage et kig på hvem vi har mødt i de første 5 kampe..

AGF er ikke et hold vi alle dage skal slå, de har et stærkt fundament og klarede sig rigtig godt sidste sæson, et af de hold vi skal måle os med.

Men det er klart at den måde de har startet sæsonen på, så burde de være en over kommelig modstander.

 

Viborg er ganske enkelt et hold vi skal slå 8/9 ud af 10 gange, især når de er oprykkere.

 

Vejle er også et hold vi burde slå, selv på en dårlig dag.

 

Fck er ikke et hold vi kan forvente at slå, selvom vi i sidste sæson gjorde det rigtig flot imod dem.

 

Nordsjælland er et hold vi har endog rigtig god statistik imod, og måske derfor folk reagere så stærkt dagen efter nederlaget.

 

Alt i alt ikke en imponerende start på sæsonen, men er der lys for enden af tunnelen ? eller er der krise rundt om hjørnet ?

Der er flere punkter her man skal være opmærksomme på:

1. Vi har først nu fået nye spillere til truppen, og af dem var Greve ude med Corona, (Hvilket betyder han ikke engang træner sammen med holdet, altså skal han bruge endnu længere tid på at blive spillet sammen med sine nye holdkammerater) Det samme var Cappis, så den eneste af vores nye tilføjelser Var Tshiembe.

2. Maxsø har heller ikke spillet med da han var millimeter fra et skifte, og lur mig om han ikke allerede var skiftet oppe i sit hoved.

3. Transfervinduet er ikke overstået endnu.

4. Vi er endnu ikke blevet spillet ud af banen, ikke engang mod Fck, der dog trak fra os i slutningen af kampen da vi begyndte at stå mere offensivt.

 

Er vi så på vej ind i en krise ? Det er super nemt at komme med en masse postulater som fans, især når vi aldrig får det fulde indblik i hvad der sker indenfor de lukkede døre.

Sandheden pt. er at truppen er for smal, og kvaliteten på bænkspillerene ikke er tilstrækkeligt. Det være sig unge spillere der har brug for tid, og spillere der ganske enkelt ikke har slået til i klubben.

Og derfor har NF svært ved at ændre en kamp fra bænken.

Greve og Tshiembe ser meget spænende ud, men det er dog stadig for tidligt at vudere dem, men det tegner godt ! 

Jeg personligt kunne godt tænke mig at der skete meget mere i vinduet. Der er spillere i truppen der ikke har slået til, og dem kunne jeg godt tænke mig vi fik skippet videre. Men igen, jeg ser ikke de daglige træninger, jeg ved ikke hvad trænerteamet og CV har i tankerne. Måske de spillere der virker til ikke at have slået til er på vej ud, eller måske de gør det pisse godt til træning, og man vudere de kun lige mangler det sidste før det bliver rigtig godt.

Samtidig kunne jeg også rigtig godt tænke mig at der kommer nye spillere til, fra en høj hylde. Måske CV er i fuld gang og der er flere rigtig spænende spillere på vej ind ad døren. 

Måske CV ikke har kunnet finde nye spillere på den hylde han havde håbet på, eller måske CV slet ikke mener flere spillere er nødvendigt, og at materialet NF har at arbejde med er rigeligt til at nå de mål klubben stræber efter. Kun CV og klubben ved det !

 

Har CV været dygtig nok, i den tid han har været i klubben ?

Cappis, Blas, Greve, og Thsiembe ser meget spænende ud, men det er stadig for tidligt at vudere, giv dem nogle kampe og lad os vudere dem til den tid.

Pavlo, Lumb og forlængelsen af Corlu virker til at være ramt helt ved siden af, og det burde kunne gøres bedre.

Maxsø har været et stort orgie af positivitet. En fremragende spiller og en fremragende case, også selvom vi sælger ham billigt !

Der er givet slip på div. spillere, hvor af vi har fået en rigtig god pose penge fra Jobbe. Ja vi har måttet lade en god del spillere gå på en fri transfer, men hvis pengene ikke er der, er det begrænset hvad CV kan gøre ved det.

Det er hvad vi kan vudere på, det er rigtigt at han er med til at følge strategien, men det er i høj grad bestyrelsen der har planlagt og eksekveret strategien.

 

Er NF stadig den rigtige træner ?

Igen ved vi ikke hvad der sker indenfor de lukkede døre, og jeg følger ikke med til de daglige træninger, for den sags skyld har jeg heller ikke kompetencer til at vudere om hordan og hvorledes.

Så det er meget føleserne der bliver vuderet på.

Fakta er at vi fik det første mesterskab i mands minde, og det med et materiale der slet ikke er i nærheden af hvad Fcm og Fck kan præstere.

Det må om noget give rigtig lang snor ?

Da jeg læste NF blev vores træner da han trådte til, var jeg ikke videre imponeret, men han har overrasket mig utrolig meget, ikke kun på resultaterne, men også på hans måde at håndtere medierne.

Jeg er fan !

 

Beklager at det blev noget længere en tiltænkt !

Jeg har prøvet at stille det op så det ikke blev for tungt, og min menig er i store vendinger at vi alleammen kan og skal have en masse meninger om klubben og dens ageren, men at vi simpelthen ikke ved hvad der forgår inde bag lukkede døre.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   14. august 2021   

 • Som jeg ser det, er det ikke mange ændringer der skal til, højre back positionen er et svagt punkt, som bør styrkes. Bruus eller JMG har ikke leveret godt nok, Bruus bør komme på udlån eller man kan forsøge at sælge JMG. Riveros er på. Ej tilbage, hvilket forhåbentlig kan give Venstre back positionen et kæmpe løft.

  CV og strategien kan fortsætte, selvom der hentes kvalitet ind. Man har fået ca. 150 mio.kr. ind, så burde man kunne sige 50 kunne gå til holdet inkl. den løn de nye spillere skal have. Hellere få gode spillere end fyld. Pavlovic og Lumb er eksempler på fyld, hvor egne talenter ville kunne gære det lige så godt og derfor spild at bruge penge på.

  CV vil gå efter at komme styrket ud af vinduet og JBA garanterede det, med de udmeldinger er det klart man som fan forventer holdet har kvalitet til toppen af SL. Det har man ikke pt og er i følge CV langt fra.

  Gode spillere løfter de andre, de mangler i øjeblikket på holdet, længere er den ikke.
  1 enig
   
  • Kuffe
  • Kuffe   14. august 2021   

  • @mp80 Gode pointer du laver. Husker også JBA fortalte til reporteren før derby, at vi ville komme forstærket ud af vinduet.
   Men hvis vi kigger på det overordnede billede og CV henter kvalitet her i slutningen af vinduet, hvad skal være begrundelsen fra CV´s side der gør at det er ok han venter så lang tid ?
   Er det ok hvis det er fordi han har sparret en håndfuld millioner, eller hvis kvaliteten han hiver ind er på en ekstra høj hylde ?
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • En sejr har mange fædre - Nederlag har ingen.

  Vi skal lige huske på, at selskabet forventer at komme ud med et overskud på +50 mio. kr. Det kan være svært at forholde sig til som fan, men det giver et solidt fundament i de kommende år.

  Når man henter Capis og Thsiembe fra en lavere hylde, og så kan gøre dem gode på kort tid, så er det godt trænerarbejde og rigtig god scouting. Det skal alle kritikerne huske, når der råbes leverpostej gang på gang. Vi får aldrig en hitrate på 100% - hverken med masterclasse spillere eller indkøb, men det er meget dyrt at lave en Erceg-historie. Det binder ekstremt mange midler, som ikke kan bruges på at udvikle resten af klubben.

  På den måde er det langt lettere i bagklogsskabens klare lys. Lad os vurdere BIF på om de får et pointgennemsnit på +1,8 efter transfervinduet er lukket, og til sæsonen er slut.
  7 enige · 5 god kommentar
   
  • Kuffe
  • Kuffe   14. august 2021   

  • @Seikers Det vil alle dage være svært for den almindelig fodbold fan at forholde sig til økonomi, især i vores tilfælde hvor vi ser os som et tophold og de reagerende mestre !
   Men hvis kritikken ikke skal blive alt for skinger, er man nødt til at tage det med i sine overvejelser, også selvom vi ligger så skidt som vi gør.
   At være tålmodig og vente på efter transfervinduet er overstået med at vurdere det, og at vente til sæsonen er overstået med at vurdere om pointsnittet har været acceptabelt er svært men nødvendigt.
   
  • @Seikers jeg tror at du har helt ret i at pengene er noget mange fans glemmer at forholde sig til.

   Det at der forventes et overskud får jo desværre folk til at tvivle på at man vil bruge penge i den her sæson, det vil man godt men man vil bruge dem med omhu.

   Så bare fordi at der kommer 150+ millioner ind i den her sæson med DM, salg af Lindstrøm og Europa betyder det ikke at der er mange millioner at bruge på indkøb, selvfølgelig er der penge til indkøb men bare ikke så mange som det ser ud til at nogle folk forventer.

   Folk glemmer lidt at pengene hurtigt får ben at gå på, eksempelvis er der nogle spillere der skal ha løn, vi har en trup på 29 mand lige nu, derudover er Masterclass spillerne også på kontrakt, så bare lønningerne til spillerne må være oppe i 40 millioner, derudover er der en stab omkring holdet (det er lige fra CV og NF til fysioterapeuter), de skal også ha løn, der er drift at stadion som koster osv. osv., det løber alt sammen op.

   Har man så et overskud på 50 millioner frem til næste sommer, jamen så er man sikret såfremt at der ikke kommer eksempelvis et stort salg ala Lindstrøm eller en tur i Europa næste år.

   Desværre tænker mange fans kun i nuet og ikke i at der investeres i fremtiden for øjeblikket.
   2 enige · 2 god kommentar

 • Larsbjp
 • Larsbjp
  Betalende bruger
    14. august 2021   

 • Svær start på sæsonen som har flere forklaringer i min optik. Manglende forsvarsspillere til Vejle-kampen. Den må lande på CVs bord. Elendigt timet indskiftning mod Viborg før et hjørnespark der koster et mål. Den hænger på NFs kappe. Men kampen i går havde BIF 100% vundet hvis ikke dommeren havde fejlagtigt annulleret Uhres mål. Den annullering dræbte spillernes momentum og publikums stemning. Personligt tror jeg VAR-dommer og banedommer må have misforstået hinanden, hvis VAR- dommeren kun har forholdt sig til Uhres placering og ikke om Hedlund rører indlægget. Det er den eneste forklaring jeg kan se, fordi der jo ellers ikke er tale om en clear and obvious fejl.
  Jeg tænker at kvaliteten af den danske dommerstand må komme til evaluering ift om de er dygtige nok til at bruge VAR. Den her fejldom smadrer Brøndbys sæsonstart og banker spillernes selvtillid i bund lige før en vigtig europæisk kamp. Tak for den Kjærsgaard og Sundberg.

  Corona skal ikke være en undskyldning, men det rammer godt nok på et uheldigt tidspunkt. Omvendt slipper vi jo for danske dommere i de europæiske kampe, så der rejser vi os ;-)
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • Kuffe
  • Kuffe   14. august 2021   

  • @Larsbjp Jeg giver dig ret i at vi har haft modgang på flere parameter, men spillerne må og skal være dygtige nok til ikke at lade sig gå på over en muligvis fejldom fra dommerne, der var ikke spillet mange minutter da det skete, og de havde derfor massere af tid og muligheder til at score igen.
   1 enig

 • Det jeg bliver allermest træt af at læse herinde, er kritik af et transfer vindue der stadig ikke er afsluttet, CV har mere eller mindre lovet en stærk transfer, og før vinduet er lukket, føler jeg ikke det er berettiget at kritisere ham! -lidt som at brokke sig over sine julegaver den 1. december..

  Det spillemæssige skal vi nok få styr på, og realistisk skal vi nok ikke regne med at genvinde guld, men mindre kan også gøre det, glæd jer over spil i Europa, glæd jeg over Master Class der begynder at give mening, og glæd jeg ikke mindst over en klub der begynder at have sorte tal på bundlinjen...
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • Kuffe
  • Kuffe   14. august 2021   

  • @TibblingLove ' jeg tror og håber at folk har fulgt godt nok med til at vide at tro at vi vinder guld igen vil være fuldstændig odiøst !
   Jeg tror også på at det spillemæssige nok skal komme, men hvor længe går der for en spiller at falde til i en ny klub ? når vi henter 2 spiller man formoder skal være startere, så sent i forløbet, kan det ikke få konsekvenser ? og er det det værd ?
   I det lange løb kan jeg godt se noget fornuftigt i at hente spillere billigere hvis muligt, men vi har stadig en målsætning der hedder top 3, og selvfølgelig er der trods alt kun spillet 5 kampe, men det giver ikke umiddelbart det bedste betingelser for at spille et næsten nyt hold sammen.

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Intet som i intet peger på Niels, han har fået totalt urimelige arbejdsbetingelser, dem som skyder på ham må være uvidende. Cv har ikke været god i dette vindue, ellers respekterer jeg ham meget

 • Jeg er alle dage irreteret over det, når holdet kommer ud med et svagt udtryk.
  Jeg er ret sikker på vi nok skal nå målsætningen. Vi skal nok vinde kampe...

  Men vi skal som klub også vise utilfredshed når drengene spiller som en pose jord.

  Man behøver ikke være lalleglad og jubleoptimisk for at kunne kalde sig fan.
   
  • Kuffe
  • Kuffe   14. august 2021   

  • @thorrium Jeg er slet ikke sikker på at vi når målsætningen. Jeg er sikker på at vi nok skal komme igen, og begynde at spille gode og bedre kampe, men er langt fra sikker på at vi kan komme i top 3.
   Meget tyder på at det bliver et kapløb mellem de 2 Fc klubber, og så skal vi kæmpe om 3 pladsen, og der er mange klubber noget længere fremme end vi er.
   Selvfølgelig har fans alt muligt ret til at vise utilfredshed ved dårligt spil, men der er en god måde at gøre det på, og en mindre god.
   Tror ikke der er nogen der tjent med at rause hele holdet samt trænerstaben.

  Se 13 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner