Fodbold live resultater
Venstreback + kommende transfers

Skrevet af , 10. november 2020

Først og fremmest må vi håbe på Blas kommer tilbage som vi så ham, og han kommer til at få en god opbakning. Det er virkelig synd for så ung en spiller i et fremmedland, vi ønsker dig alt det bedste Blas, en ting vi er nødsaget til er at gå ud og finde en ny VB i det kommende vindue. Er der nogen der har bud på nogen der kunne være interessante, ved nogen vil tænke og skrive Durmisi, og vi kunne håbe på det, men tror ikke længere det er muligt pga. han ikke vil og CV meldt meget klart ud, så tror han var lovet noget fra JBA præcis som Larsson også udtalte, at man løb fra sit ord og en aftale, jeg tror desværre der er noget om det. Men det her kunne være en mulighed for Durmisi også og for mig ville alle vinde på det, samt ville dem der mistet noget for Durmisi kunne han vise ingen er over klubben med at gøre det uanset hvilken person han refereret til.

Men er der nogen andre bud på VB fra udlandet eller superligaen I har, og jeg mener vi helt klart skal forstærkes os på HB så vi har et alternativt til Bruus når han ryger ind i en formnedgang samt mener jeg vi mangler i den grad en angriber mere, der været snak om 3 division svensk udskiftnings spiller, som jeg ikke rigtig kan se det store i, og i stedet for kigge over sundet skulle de hellere kigge over mod øen Fremad amager har to rigtig spændende afrikanere der virkelig har hele pakken til at blive gode.

 
Deltag i diskussionen
 • Jeg er ikke helt enig i det du skriver. Du siger vi er nødsaget til at finde en ny VWB til vinter. Jeg synes ikke vi er nødsaget til det. Slet ikke hvis Peter Bjur viser sig at gøre det godt i de resterende fem kampe.

  Bjur kan få fin støtte af vores pt. stærkeste defensive kort Jung. Mod OB gjorde Bjur det i hvert fald fint da han kom ind. Som jeg skrev i en anden tråd, så er han ingenlunde perfekt, men han bliver jo bedre og bedre. Måske man skal give ham chancen. Især hvis han præsterer godt. Så er der risikoen for en skade til Bjur. Der må vi så nøjes med Mensah som back-up.

  Ligesådan vil jeg heller ikke investere i en HWB. Bruus gør det fint, og når han ryger ned i en bølgedal, så kan både Frendrup og Mensah vikariere på hans position. Frendrup kan også (om nødvendigt) blive smidt på VWB. Generelt er jeg rimelig fortrøstningsfuld med hensyn til vores wingback-situation. Men det kan selvfølgelig hurtigt ændre sig.

  Dog er jeg enig i det du skriver vedr. Durmisi. Han er oplagt på en lejeaftale frem til sommer eller i et år. Og det ville jeg da ikke have noget imod. Men som du siger, så vil han næppe tilbage nu. At spekulere i andre spillere orker jeg næsten ikke.. Jeg vil se hvordan Bjur gebærder sig de næste fem kampe. Med fuld spilletid. Fuld ro. Og fuld tillid.

  Oskar Fallenius er en udviklingsspiller og vil være en investering på sigt snarere end en angriber anno 2021. Dem fra Fremad Amager kender jeg ikke i detaljer. Men jeg har set nok Fremad til at vide, at de generelt præsterer meget svingende.
  4 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Broder Salsa - Meget enig i det hele. Vi har lige haft denne diskussion, gennem hele transfervinduet. Så for mig er budene de samme. Det vigtigste er bare, at vi ikke sprænger banken, for at erstatte Blas Riveros.
   Lige nu kan vi kun hente transferfrie spillere og de vil nok alle være lottokuponer og dem der ikke er, er for dyre. Det betyder at Bjur får chancen i de resterende kampe i 2020 og så må vi til vinter se hvordan han har præsteret.
   Bedste bud er en lejeaftale på 6-12 måneder fra nytår. Og hvis parterne kan finde ud af at enes, er Durmisi da en mulighed.
   FCK ville i sommers nærmest forære Bryan Oviedo væk. Men jeg er IKKE fan af at skulle hente spillere direkte fra midterklubben på Østerbro...
   Men jeg tror stadig 100% på CV og han har jo flere gange trukket en kanin op ad hatten, så lad os se hvad der sker.

   Men først og fremmest skal vi støtte Blas Riveros alt hvad vi kan. Vi skal vise ham, at han er kommet det klubben med verdens bedste fans.
   Dernæst må vi slå koldt vand i blodet og lade 2020 slutte. Lorte år...
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    10. november 2020   

 • Jeg er enig i at Bjur må tage de sidste kampe i 2020.

  Da kampen mod OB sad jeg allerede da jeg så Blas høje niveau og tænkte på at dette muliggjort et salg af Jung til vinter og så kunne man spiller Kabongo/skipper i på denne plads med to stærke folk omkring sig - samt en lille besparelse på lønnen plus lidt til transferkassen. Det ser lidt anderledes ud.

  Jeg synes faktisk der skal kigges på den venstre forsvarsside i vintertransfersvinduet -

  Er Kabongo god nok til at overtage efter Jung ?? Det er ikke meget vi hører eller ser til ham - jeg tror faktisk det er slut
  Er der muligt at for penge for Jung??
  Hvor meget kan Bjur udvikle sig på pladsen ? Jeg tror meget på Bjur - han skal have tid så tror jeg bliver en gevinst for os
  Mensah er vel blevet vejet og fundet for let til VWB måske i det hele taget.
  Er Staugaard god nok ??

  To billige muligheder : kalder Gammelby hjem fra Lyngby - jeg er ikke fan af mulighed men det er en mulighed 2/ Da Silva er uden kontrakt - jeg ved ikke hvad der skete med ham i Lyngby om der kom lidt problemer med spil igen - men en mulighed som jeg hellere ikke er helt vild med
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Sinbad - Uha, godt set. Hvis vi holder fast i den unge Bjur på venstrekanten, har han brug for erfaring og støtte bag sig. Det vil han få fra Jung. Så valget af VB, kan meget vel bliver afgjort af, om vi kan forlænge med Jung.
   Havde Riveros ikke fået sin skade, havde jeg været fint tryg ved at sælge Jung og køre Kabongo ind. Modsat mange, syntes jeg faktisk han så fantastisk ud, inden hans skade. Men nu har han brug for tid og ro til at komme ind på holdet igen.

  Se 2 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   10. november 2020   

 • Det er super bittert med Blas, og jeg håber kun det bedste for ham, men hold kæft det er ærgeligt. Bjur skal spille den VWB de sidste kampe, jeg er sikker på han kan løse den opgave godt, faktisk mener jeg ikke han har været så dårlig som nogen måske vil gøre ham til, så jeg er fortrøstningsfuld. Vi må se hvordan han klare den og går det helt ad h til, må vi se hvad vinter transfer vinduet byder på, men jeg ser os ikke investere i endnu en VWB. Jeg er som Sinbad mere bekymret for vores venstre forsvarsside med Jung, er der en plan for hvem der skal tage over når han er væk, man høre CV sige at man stadig tror på Kabongo, MEN syntes godt nok der er stille omkring ham. Helt generelt tror jeg ikke der kommer til at ske meget i det kommende transfer vindue, med mindre der kommer et kæmpe bud på eksempelvis Jobbe, Frendrup eller Maksø tror jeg det bliver stille, måske et salg af Rado, Hermansson, Hedlund - men forventer ikke den store tilgang.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Joblar Bjur kan ikke dække op. Så simpelt er det. Han er god offensivt men det defensive lærer han sandsynligvis aldrig. Men han skal da bestemt have lov til at spille pladsen. Vi har vel ikke andre han tør bruge. Er Jacob Rasmussen skadet?

 • Mads Valentin Pedersen burde da være en mulighed på en lejeaftale i foråret. Han har kun spillet én kamp i efteråret. Hvis han kommer til superligaen og spiller et flot forår, så er da en lille chance for EM. Han er en af Hjulmands drenge og VB er jo ikke ligefrem den plads, hvor landsholdet er stærkest.
  4 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Cberggreen - Enig. Jeg tænkte præcis det samme og var lige ved at skrive det et andet sted.
   CV kender ham vel også fra Nordsjælland?
   Men spørgsmålet er, om han selv gider så kort et lejeophold?
   Det ville dog være ideelt for os.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Cberggreen Synes det vil være en rigtig dårlig idé at hente en spiller med glasben. Uanset om vi snakker køb eller leje.

---

 • Betalende bruger
    10. november 2020   

 • Vi kan diskutere alt hvad vi vil om hvor vidt Bjur er god nok på VWB.
  Faktum er bare han har ikke fået særlig meget spilletid, så giv nu knægten ro og tro i de sidste 5 kampe, så er jeg sikker på han nok skal blive en okay stand in for Riveros. Ligesom Bruus endte med at blive.
  Når de 5 kampe er spillet kan vi revurdere. Lige nu er det en dum og næsten ligegyldig diskussion, da han ikke har fået tid nok, og vi under alle omstændigheder ikke henter nogle før transfervinduet åbner. :)
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Gulmann - Korrekt. Vi har ikke andre muligheder på VB end Bjur og Mensah. Bjur er måske ikke verdens bedste lige nu og han ville måske være bedre på an anden position. Men vi alligevel ikke kan købe eller leje en ny spiller ind, før vinterens transfervindue, så lad os da give knægten al den erfaring der er muligt.
   Så må vi vurdere til vinter, om han har hævet sit niveau så meget, at det ikke er nødvendigt at finde en erstatning.
   
  • Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Gulmann Bjur kan ikke forsvare. Forstå det dog.
   
  • Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Gulmann Hvorfor er der ingen der nævner Jacob Rasmussen eller at købe eller at leje Christian Sørensen i Viborg. Hvis altså han og Viborg vil.

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    10. november 2020   

 • Medmindre der er noget jeg har overset i MasterClass, så skal CV hente 2 spillere i vinterens transfervindue om muligt.
  1. En ny venstreback, fra samme hylde som Blas.
  2. En venstrebenet stopper, som erstatning for Jung og HH, der har kontraktudløb til sommer.

  Så bliver udskiftningen heller ikke for massiv i sommeren 21, hvor Schwabe, Tørnes, HH, Jung og Vigen, samt et par for ventede salg forlader os.
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Saesonkort Jeg håber virkelig at det lykkes at sælge nogle af de fire spillere med udløb til vinter.
   Det bedste ville være, hvis Jung forlængede men sandsynlighed er lille for det.
   Sidste år var der en stor oprydning på U19 i vintertransfervinduet i den ældste årgang hvis der ikke var en chance for at samarbejdet ville blive forlænget. Mon ikke det sker igen i år - der skal vel være plads til de to svensker
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Saesonkort - HH er lige nu back-up for Rosted. Men hvis HH ryger, bør Skipper være klar som ny back-up.
   Jeg tænker, at Kabongo i første omgang er tiltænkt som erstatning for Jung. Han vil formentlig ikke have samme niveau som Jung fra starten af, men jeg tror stadig på ham.

   Er mere nervøs for om Maxsø snart ryger.

  Se 1 flere kommentarer

 • Hvis vi accepterer præmissen om, at der skal en ny spiller ind, synes jeg Rafal Kurzawa er et ok bud. Ifølge Transfermarkt er han stadig uden klub, han kender allerede ligaen og har vist fint niveau i SL. Med hans venstreben vil han også kunne bidrage på dødbolde.
  4 enige
   
  • Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @Klipklapperen Hvordan kan han være klubløs? Hent nu.

 • Er Patrick Da Silva stadig ikke uden kontrakt? Giv ham 1 år og se hvad der sker, ellers er jeg nogenlunde tryg ved Bjur, han skal nok spille sig op! Mensah ser jeg ikke som wing back, eller noget andet i Brøndby...
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. november 2020   

  • @TibblingLove - Jeg ved ikke hvad der er sket med Da Silva. Men CV har selv udtalt, at han IKKE er en mulighed.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @TibblingLove Patrick da Silva er ikke en mulighed i Brøndby eller nogen anden dansk klub.

   Han har desværre smidt sin karriere væk med uacceptable beslutninger.

  Se 4 flere kommentarer

---

 • Rart at se i ikke bliver ved med at skrive om Durmisi. Med 17 mill i løn er han ikke en mulighed. Omkring Da Silva og hans pludselige stop i Lyngby, og den konsekvente udtalelse fra CV, må være ensbetydende med der er sket noget uden for banen der ikke er ok. Jeg har svært ved at se andre muligheder end Bjur på den korte bane. Mensah har fået så mange chancer på den plads at vi må erkende at han ikke har niveau til den at spille den plads.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Betalende bruger
    10. november 2020   

 • Christian Sørensen fra Viborg.

 • Dansk74
 • Dansk74   10. november 2020   

 • Hvad med Haitem Alisami snakkede B.T. transfervinduet om ham han er transferfri

 • kampen i går viser hvor lidt der skal til at vi kan spille med om top 3. En god Vwb og modstanderne bliver nød til at åbne op for midten med Jobbe eller højre siden med Bruus eller Corlu. Vi spillede en god kamp der blev sat i skyggen af håbeløse aktioner af Sabbi og Laursen. Dette bør disciplinær udvalget kigge på.
  2 enige

---

 • Har vi slet ikke nogen fra Masterclass der kan byde sig til?

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner