Vi er i Krise....

Skrevet af Sunderland, 14. august 2021

3 point i 5 kampe.

Vi er i Krise og vi må kigge indad og se realistisk på sæsonen. 

Målsætning er ikke at rykke ned

Fcn var bedst i går, fck 2 niveauer over os. Vejle og Viborg, agf er på vores niveau. Det bli'r de 4 hold der kommer til at kæmpe om nedryķningen.

De europæiske kampe bli'r 2 prioritet, nu handler det om at have et hold i Superligaen i næste sæson.
Deltag i diskussionen
 • Mik
 • Mik   14. august 2021   

 • Jeg har været en af dem der råbte på kvalitet og CV indkøb til bredde og angreb.

  Jeg synes kritik skal være saglig og ryster på hovedet over man som fan kan sidde svine vores spillere til.

  Fint at være skuffet og kritisk, men at være usaglig og svine fx Uhre til som scorede super mål og kæmpede godt er helt god nat.

  Nu tager jeg bladet for munden for er der noget jeg hader så er det når tingene er unfair, det nemmeste ville være at sige se jeg sagde CV levere ikke.

  Men nej han købte to spillere der ikke er leverpostej, der tydeligt er en klar forbedring jeg skrev der ville komme 2 den uge og de kom.

  Vent og se CV kommer med 2 mere, den ene bliver angriber som vi mangler, vi har kun Uhre til at score mål.
  De andre har ikke kvalitet nok til den opgave, Hedlund er fantastisk på mange andre områder men har sagt det 100 gange han er ikke målsluger

  Hav tålmodighed vi har ikke i en kamp været spillet ud af banen,på trods af.så meget op ag bakke.

  Vi er fanme Brøndby fans og så sviner msn ikke sine spillere til, det er langt ude

  Jeg tror på CV, det nemmeste ville være at gå med i grædekoret og sige se hvad jeg sagde, sparke til dem der allerede ligger ned, men CV skal have kritik når det er på plads, og det er det ikke pt man støtter fanme sit hold i medgang og modgang . Når de kæmper det bedste og det gjorde de OGSÅ.i går. Nej FCK var ikke 2 niveauer over os, vi var fint med indtil 3-2 målet vi kom to gange retur i kampen I en svær kulisse det er netop at kæmpe, de sidste 20 min var de korrekt 1-1,5 niveau over os. FCN er ikke bedre end os i går, vi fik fejlagtigt ikke mål. Så var kampen endt anerledes og vi taber på 1 mål endda en dødbold, vores nye mand Kevin T er en klar forbedring af forsvaret
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     14. august 2021   

  • @Mik Jeg sviner hverken CV eller Niels Frederiksen eller andre enkelt personer, men 3 point i 5 kampe som Mesterhold, så er man i Krise med Stort K, det at kalde en spade for en spade. Hvad skal vi gøre? Vi skal ligge os fladt ned og tage presset fra Spillerne: Vi kæmper for ikke at rykke ned, altså kæmpe røven ud af bukserne og vil uafgjort være fantastisk ude mod OB.
   Salzburg er succes kriteriet: At tabe med under 3 mål i Østrig, så har vi 2 succes oplevelser for næste uge.
   Livet er Dejligt og at holde presset væk og fokusere på små succes'er er vejen ud af en Krise :-)

  Se 1 flere kommentarer

 • Hold nu kæft med det krise. Er i fans eller medløber. Er så træt af og læse det. Vi har været uheldig. Fcc var bedre fra 65 min. Ellers ikke. Brøndby skal nok komme i top 3. Og nej CV skal ikke ud og bruge kassen. Han skal have alt leverpostej væk fra troels tid.
  Mensha
  Gammelby
  Rado ( fordi han har kun 1 år igen, og frendrup og børge kan spille den plads)
  Og så skal vi have en klasse højreback som kan kæmpe med bruus.

  Brøndby i med og modgang!
  3 enige · 1 god kommentar

 • Krise ja, men hold nu op med snak om nedrykning. Det er bizart, at vi ikke får point i går, hvor endda har seks (!) mand ude med corona!

  Og mht CV. Nu skal han klappe hesten. I månedsvis har han snakket om de scoops, man kan sikre sig, når transfervinduet nærmer sig sin afslutning. Det lukker om 2,5 uge, så nu forventer jeg, at han er tro mod sig selv og virkelig skaffer noget lækkert om to ugers tid i stedet for breddespillere på mandag. Hans nølen har allerede været med at koste sæsonstarten. To uger fra eller til gør ikke det store
  4 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   14. august 2021   

 • CV siger selv holdet er væsentligt svækket, dette efter man har hentet Greve som erstatning for Jobbe og Kevin for Jung/Hermannsson. Så det er tydeligt, der skal yderligere ind. Flere spillere har skuffet stort og det er på sin plads, at gøre opmærksom på de skal tage sig sammen. Alle ønsker holdet skal vinde, men CVs strategi har givet bagslag. Man har ventet for længe med erstatningerne.

  Bruus/Gammelby/Mensah er ikke gode nok desværre, dette går ud over spillet se på hvor få gode indlæg, som angriberne har at arbejde med. Pavlovic har intet at arbejde med, fordi indlæggene er elendige. Man er nærmest kun farlig på dybe stikninger i dybden til Uhre/Hedlund.

  Man skal ikke sprænge banken, men der skal kvalitet ind på de to back pladser, da det vil løfte angrebet væsentlig. Det er også tydelig, hvor god Jung var, uden ham sejler forsvaret.

  Havde gerne set Kevin Diks i Brøndby, 15 mio. kr. burde Brøndby have råd til, men heller ikke mere end det. Han bidrager med mål og assist og de penge er hurtigt tjent hjem igen. Kan man finde tilsvarende kvalitet billigt er det fint, men de5 er den hylde der skal hentes på.
  1 enig
   
  • Mr.D
  • Mr.D   14. august 2021   

  • @mp80
   Diks ville have 4,5 mill om året i løn. Er det medregnet i din vurdering? Hvis ikke, ændrer det så noget?
   1 god kommentar


 • KJOE
 • KJOE   14. august 2021   

 • Hvis spillet ikke er bedre, når vinduet er lukket er jeg enig.

  Det er stadig den største åreladning af et Brøndby hold i mands minde. Samtidig alt det bøvl med Maxsø og stamspillere ude med Corona. Det taget i betragtning, mener jeg det er minimum en måned for tidligt at tale om krise.

  Det der har slået fejl er, at man har kigget på de tre første nemme kampe og tænkt, at de kan vindes og det giver god tid i vinduet. Men krise - den køber jeg ikke!

  Der er nogle spillere, der er kommet tilbage fra leje, som ikke har niveau og de skal væk.

  Og så skal der hentes 2-3 stamspillere ind. Og det tror jeg også kommer til at ske.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Slap nu af... der er spillet fem kampe og så snakker du om, at vi skal kæmpe om at blive i superligaen.

  Jeg synes, at vi har spillet til mere end vi har fået og det er decideret uforståeligt, at vi ikke får point med i går. Vi skal have styr på vores dødbolde og så er vi allerede nået langt.
  4 enige · 3 god kommentar

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    14. august 2021   

 • Vi er i Krise. Vi har fået 1 forstærkning i Mathias Greve. 6 spillere er ude 14 dage endnu, hvilket betyder nederlag hvis vi spiller med hovedet under armen som i går. Vi skal lade modstanderen have bolden og spille på kontraer, for det er det vi er gode til. Nedrykning noget vi skal frygte: Ja, vi spiller som om vi er klart bedre en modstanderen, det er vi ikke, så slækker vi på defensiven, uafgjort bli'r til nederlag og sejr til uafgjort. Jeg håber vi forstår nu gælder det grimt spil, hårdt slid og jubel optimismen må parkeres, ellers Ja så kan vi glæde os over et lokal brag imod Hvidovre :-)
   
  • Mik
  • Mik   14. august 2021   

  • @Sunderland

   Theimbe er bestemt forstærkning og det viser de sidste kun to kampe indtil nu også

   Wilstrøm kunne Gøteborg godt bruge men han ville videre, han kom efter skade og skal nok blive god.

   Spilleren fra HIK kender jeg ikke, men efterfølgende kommet i tanke om Christian Larsen kender til ham og har kontakter i HIK så nok en mening med ham

   HIK har i øvrigt i en del år haft godt ungdoms arbejde


 • Vi har haft stolpe ud, og været uheldige med corona, og et ikke afsluttet transfer vindue, gør vi ligger hvor vi gør.

  Når vi gerne får hentet lidt kvalitet som vi mangler, og kampene mod Salzburg er overstået, vil vi se et hold rykke op i tabellen, vi er langt fra i krise...
  2 enige

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    14. august 2021   

 • Mange vil ikke tale om Krise. Vi er i Krise. Næste runde OB ude og derefter FCM hjemme. Det lugter af 2 nederlag hvis vi ikke spiller som det vi pt er et bundhold. Har vi 3 point efter 7 kampe, så kan jubel optimismen vel ikke fortsætte, Krise er vi i. Vi mangler forstærkninger Corona eller ej. Tchiembe, wikstrøm, ham fra hik er jo ikke forstærkninger. Tchiembe kan ikke komme på Lyngbys 1.Divisions hold efter Bjelland er kommet til, Wikstrøm var for dårlig til Gøteborg og hik spiller i 3 bedste række, de sidste 2 er fremtids spillere fair nok, men forstærkninger nej. Mathias Greve er en forstærkning, ja og positivt vi henter ham og nye spillere skal som minimum have fodbold intelligens og dygtighed som ham. Selvfølgelig er vi i Krise: Tchiembe har placeringsproblemer på banen og især ved dødbolde, som da han spillede i Lyngby, det ikke noget man bare lærer og tvivler på han lærer det summasumarum: det giver Maksø for store områder at passe, det Koster mål imod os, 3 mål i de sidste 2 kampe på dødbolde. Hermansen er magtesløs i målet, forsvaret er endnu ikke blevet forstærket, midtbanen er ok og angrebet er sårbart når det ikke kører for Uhre. Red Bull Salzburg frygter jeg egentlig ikke, der står vi dybt og kan slå kontra, selvom vi selvfølgelig taber samlet. Frygter at de 8 midtuge kampe i Europa smadrer vores resultater i Superligaen, det betyder halv tomme tribuner igen, færre tv indtægter og sponsor indtægter. Det dyrt at værre nærrig :-) Men det bli'r fedt imod Hvidovre til næste år i 1.division :-) Men ok det bare fodbold og Livet er Dejligt :-)

 • Jeg er normal positiv men jeg frygter at Europa bliver mega pinligt og til Jul har vi 20 point. Trænerteam skal til at forny sig det ser ud til at holdet er læst taktisk af modstander. Vi har ikke styr på midtbanen som jo er alfa omega for at vinde kampe. Jeg var på stadion i går og det var en sølle præstation. Spørgsmålet er om det er ved at blive for dyrt at spille med 3 stoppere på bekostning af en midtbane spiller? Men har vi backs der kan være med til at spille sådan? Ja spørgsmålene er mange og bekymringerne er store….
  1 enig


 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    21. august 2021   

 • Krise snakken er da nu på sit højeste. Men vil sige uafgjort i OB og nederlag med kun 1 i Salzburg er en succes, med vores trup pt. Vi spiller om nedryķning i år, sådan er det. Tchiembe ser ikke god i dag og koster vel målet til 1-2, hvor han står meget passivt. Vi mangler en rutineret til forsvaret og det kan ikke gå for hurtigt, i dag spiller vi med 2 i forsvaret der i mine øjne reelt ikke har klassen til Superligaen pt Skipper og Tchiembe. Ok Rosted er på vej tilbage. CV du SKAL finde rutine og klasse til forsvaret: fakta: Ellers rykker vi ned.......men mon ik CV ser det samme og henter noget rutine til bagkæden, det tror jeg :-)


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021