Vi kan alligevel noget på MC

Skrevet af Philip, 30. october 2021

Vi er blandt de klubber som leverer flest spillere til de store ligaer i Europa (det er kun FCN og FCM af danske klubber der også er på listen). Det er endda uden at eksempelvis AC tæller med. Herudover scorer vi rigtig flot på deres samlede indeks !! Her er vi blandt andet foran FCM og RTD samt mange af de helt store klubber.  

 
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    30. october 2021   


 • Hvis vi skal i verdenstoppen med talentudvikling - bliver vi nød til og lave en skole - ligesom fcm gør med guldminen. Du skal udvikle børn fra de er helt små - og ikke først når de er 9-10 år. børnefodbold i Brøndby er desværre på et lavt niveau
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     31. october 2021   

  • @Larsjensen Det er vi uenige om. Jeg tror det er meget vigtigt, at fodbold er sjovt så længe som muligt og at små børn ikke befinder sig i et elitemiljø for tideligt. Ellers vil mange store talenter brænde ud alt for tideligt.

   FCM klare sig primært godt fordi de stjæler med arme og ben og lover forældrene og de unge mennesker guld og grønne skove. Det er en af grundene til at FCM har fået mange fjender i det jyske. Derudover har de to akademier, som tæller med, eksempelvis tæller Oneyeka med - og hvis vi starter med, at gøre som FCM gør i Nigeria så holder jeg ikke med Brøndby længere - udnytter at de unge er fattige og bliver de skadet er der ingen hjælp. Hvis vi skal lave et akademi et andet sted i verden håber jeg vi gør som FCN - hvor man også hjælper dem som ikke bliver til noget videre.

   Ud fra CIES rapport er Brøndby og FCM jo helt lige så det virker til, at vores fremgangsmåde fungere ganske fint.
   8 enige · 7 god kommentar
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     1. november 2021   

  • @Larsjensen
   Brøndby har allerede en Efterskole, et Gymnasium og et samarbejde med Brøndbyvester skole. Så de er en af de klubber der har været længst fremme med skole tankegangen i DK.
   Jeg synes DBU har den rigtige tilgang med at lade de helt små udvikle sig i deres barndoms klubber i samarbejde med de store klubber for så senere at rykke til de store klubber
   
  • KJOE
  • KJOE   1. november 2021   

  • @Larsjensen Der findes allerede den slags tilbud. Både GFA og RB Køge tilbyder Elitefodbold allerede til 9-årige drenge. De træner mange gange om ugen og det forventes, at alle kampe skal vindes.
   Om det skaber fremtidige dygtige spillere er mere end tvivlsomt.
   Det centrale i børnefodbold er, at det skal være sjovt, man skal spille med sine venner og børnene får så mange boldberøringer som muligt. Og det skal være sådan indtil de når 11-mands fodbold som 12-13 årige. Herfra skal elite-delen tilføres GRADVIST!
   Anis Slimane blev fundet i AB, hvor han rendte rundt og spillede 2. div. Jobbe var vel ikke sin årgangs største talent.
   Talent udvikler sig ikke lineært og derfor skal Brøndby ikke lave en børnefabrik!

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021