Vi skal huske vi er mere end bare en forretning

Skrevet af BIF til jeg dør, 5 dage siden

Tit når jeg læser folks kommentar herinde, handler det om hvad spilleren kan sælges til i fremtiden, hvor meget vi kan tjene penge på spilleren, fremfor hvad de kan bibringe til det sportslige føler det økonomiske fylder alt for meget. CV køber ind for tjene penge osv. Selvfølge handler det også om vi skal tjene penge og en forretning.

 

MEN vi er ikke FCK, FCM, FCN, vi Brøndby  meget mere end fprretning, det handler vel ikke om hvad spillere kan sælges til?, Men hvad de kan bidrage til vores klub/hold i fremtiden der skal komme først, jeg savner mere dialog om det sportslige fremfor det handler om økonomien hver gang, jeg er klar over de to ting høre sammen, men Brandet Brøndby IF burde også kunne være en forretning ikke kun at sælge spillere og købe unge talenter, det handler vel først og fremmest om det sportslige for vores klub, så skal økonomien også følge med:

 

Sponsorer kommer til + bonus gives ekstra til Brøndby fra dem ved opnåelse af pokal og medaljer

Spillere ligge mærke til ved opnåelse Europæisk fodbold

TV penge + Europa penge giver mere ved medaljer

Tilskuere (når det er tilladt) kommer flere til ved vi spiller god fodbold
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    5 dage siden   

 • De to ting hænger sammen, præstere de yngre spillere der hentes ikke, kan man heller ikke forvente nogen større indtjening på dem. Der skal være etablerede spillere på holdet for at kunne støtte de unge, dog synes jeg også der skal være en grænse for alderen på de spillere, som man henter ind som etablerede.

  Tag Lumb som eksempel, man henter en spiller ind, som man udtaler er en klar forstærkning og kan bidrage med det samme, han hentes på en kort kontrakt og er slet ikke i nærheden af at være klar. Det synes jeg er en klar fejl investering.

  En som Kaiser, havde jeg gerne beholdt, selvom han var dyr i løn, han bidrog med læring, oplæg og mål. En som Frendrup lærte rigtig meget af ham, det giver en kæmpe tryghed for de unge, at have en som ham.
  2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     5 dage siden   

  • @mp80 Jeg er enig med dig, det jeg mener med dette indlæg, er jeg synes alt for mange herinde taler om salg salg salg på sigt.

   Jeg ved godt som jeg skrev de to ting skal hænge sammen, men spillet og det sportslige skal altid veje tungest for os fans og klub.

   Jeg er fan af BIF mere end en forretning, jeg er klar over har du succes sportsligt kommer der som jeg skrev i indlægget andre indtægter. Det der skræmmer mig lidt, er når så mange herinde, taler om hvor meget den og den kan sælges til.

   Oscar F er lige kommet end ikke debut og så taler man herinde om skydes af for millioner om par år, det samme med Blas, Frendrup, Jobbe.

   Jeg mener der bør være mange flere der skriver, denne person kan jeg se vi kan bygge holdet op om, det er fremtidens mand i BIF, ikke begynde snakke om at sælge spillere før de end ikke har fået debut. Det bliver for alt for meget snak om penge fremfor sportslige så.

   Vilfort, Per Nielsen, Bjarne Jensen, Ole Bjur, Mogens Krogh mm. folk der blev i klubben længe og vi bygge et hold op, en af grundene til succesen udover deres kvalitet som spillere, var også vi havde mange der blev i klubben længe. Selvfølge er det anerledes i dag hvor alt handler om penge. Men det er også vigtigt at skabe kulturbærer, som Vilfort og Per Nielsen.

  Se 2 flere kommentarer

 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    5 dage siden   

 • Kan vi ikke blive enige om, at den sti, hvor vi vægter den sportslige succes, først, og så håber økonomien kan bære, den har vi prøvet....
  Elsker når Drengene gør det godt, og elsker nå vi er med i toppen. Men det skal/kan ikke være efter den gamle model, hvor Klubbens eksistens var truet.
  Dagens situation, er sådan, at en spiller vi kan bygge et hold op omkring, han vil være interessant for udlandet, og er tilbuddet stort nok, så sælger vi. Og så må den næste i fødekæden tage ansvar, og udfylde hullet.
  1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Peps Det er bestemt også det jeg skriver, men mener alt for mange herinde taler om spillere frem i tiden, handler det ikke om sportslig succes men hvor længe vi kan have dem og hvor mange millioner vi kan få for dem.

   For mig er det sportsligt før økonomisk, og mener med sportsligt så kommer også økonomisk. Er bare træt af at høre på at man skriver om en spiller der end ikke har haft debut endnu OF kan blive solgt om 2-3 år for millioner, det bliver alt for meget, for hvorfor ikke skrive, han er en vi skal bygge op om, så vi kan få succes sportsligt, men kommentar er om hvor mange millioner vi kan score på ham.

   Jeg mener der er så for meget snak om unge talenter, der handler om hvor mange millioner vi kan få, hvornår de kan sælges med stor gevinst, men glemmer at snakke om den succes de kan give os SPORTSLIGT

 • Gizmo
 • Gizmo   5 dage siden   

 • Ro på, skal de ikke lige vise at de kan lave en god forretning ud af det her overhoved.

  År ind og år ud, bliver der præsenteret et minus regnskab.

  Salg af talent-profiler kan tiltrække endnu større talenter. Det skal vi ikke kæmpe imod
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4 dage siden   

  • @Gizmo Det er ikke kun pga. dårligt salg af spillere, det er også fordi man ikke formår at udnytte det kæmpe Brand vi er i Brøndby.

   Det ene følger jo det andet, og mon ikke der snart er nyt om en hovedsponsor, mon ikke der er ved at ske noget den vej :):):):)

  Se 4 flere kommentarer