Fodbold live resultater
Vi skal huske vi er mere end bare en forretning

Skrevet af , 20. februar 2021

Tit når jeg læser folks kommentar herinde, handler det om hvad spilleren kan sælges til i fremtiden, hvor meget vi kan tjene penge på spilleren, fremfor hvad de kan bibringe til det sportslige føler det økonomiske fylder alt for meget. CV køber ind for tjene penge osv. Selvfølge handler det også om vi skal tjene penge og en forretning.

 

MEN vi er ikke FCK, FCM, FCN, vi Brøndby  meget mere end fprretning, det handler vel ikke om hvad spillere kan sælges til?, Men hvad de kan bidrage til vores klub/hold i fremtiden der skal komme først, jeg savner mere dialog om det sportslige fremfor det handler om økonomien hver gang, jeg er klar over de to ting høre sammen, men Brandet Brøndby IF burde også kunne være en forretning ikke kun at sælge spillere og købe unge talenter, det handler vel først og fremmest om det sportslige for vores klub, så skal økonomien også følge med:

 

Sponsorer kommer til + bonus gives ekstra til Brøndby fra dem ved opnåelse af pokal og medaljer

Spillere ligge mærke til ved opnåelse Europæisk fodbold

TV penge + Europa penge giver mere ved medaljer

Tilskuere (når det er tilladt) kommer flere til ved vi spiller god fodbold
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   20. februar 2021   

 • De to ting hænger sammen, præstere de yngre spillere der hentes ikke, kan man heller ikke forvente nogen større indtjening på dem. Der skal være etablerede spillere på holdet for at kunne støtte de unge, dog synes jeg også der skal være en grænse for alderen på de spillere, som man henter ind som etablerede.

  Tag Lumb som eksempel, man henter en spiller ind, som man udtaler er en klar forstærkning og kan bidrage med det samme, han hentes på en kort kontrakt og er slet ikke i nærheden af at være klar. Det synes jeg er en klar fejl investering.

  En som Kaiser, havde jeg gerne beholdt, selvom han var dyr i løn, han bidrog med læring, oplæg og mål. En som Frendrup lærte rigtig meget af ham, det giver en kæmpe tryghed for de unge, at have en som ham.
  2 enige

 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    21. februar 2021   

 • Kan vi ikke blive enige om, at den sti, hvor vi vægter den sportslige succes, først, og så håber økonomien kan bære, den har vi prøvet....
  Elsker når Drengene gør det godt, og elsker nå vi er med i toppen. Men det skal/kan ikke være efter den gamle model, hvor Klubbens eksistens var truet.
  Dagens situation, er sådan, at en spiller vi kan bygge et hold op omkring, han vil være interessant for udlandet, og er tilbuddet stort nok, så sælger vi. Og så må den næste i fødekæden tage ansvar, og udfylde hullet.
  1 enig

 • Gizmo
 • Gizmo   21. februar 2021   

 • Ro på, skal de ikke lige vise at de kan lave en god forretning ud af det her overhoved.

  År ind og år ud, bliver der præsenteret et minus regnskab.

  Salg af talent-profiler kan tiltrække endnu større talenter. Det skal vi ikke kæmpe imod

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER