Video: For et år siden sparkede Uhre Brøndby på guldkurs i Aarhus

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 1 måned(er) siden

For præcis et år siden, den 20. maj 2021, sad vi alle med svedige håndflader derhjemme og ventede på kickoff i kampen mellem AGF og Brøndby IF på Aarhus Stadion. Kampen skulle spilles uden udebanefans på grund af corona-restriktioner.

Brøndby IF havde Jesper Lindstrøm og Anthony Jung i karantæne til kampen, fik en drømmestart, men kampen udviklede sig derefter til et mareridt... og så en drøm igen. Du kan sikkert godt huske det, men herunder kan du lige genopfriske highlights her på årsdagen for Miraklet i Aarhus:


Medie af: TV3 SPORT
Deltag i diskussionen
 • Den var så sindsyg den kamp!!!!!
  1 enig · 2 god kommentar

 • Hver gang jeg ser sekvenserne efter Uhres 2-1 scoring, bliver jeg bekræftet i at det var det helt rigtige at slukke lige efter den scoring og forlade huset med hunden.

  Min kone troede vi havde tabt, kender mit blik, og efter den Horsens kamp og utallige andre bollespark var det med taber blikket jeg forlod huset trods en føring.

  Da jeg skulle tjekke resultat kom den ved en fejl til at vise 2-2 kampen fra tidligere på sæsonen. Føj
  1 god kommentar

 • Ja, det var dejligt at gense Uhres fine mål og holdets jætteindsats den dag. Men sidste år er længe siden og lige nu er Brøndby i alvorlig krise... Silkeborg skal besejres!

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER