VM 2022

Skrevet af John b. Good, 26. februar 2021

Efter at have set nogle norske klubber i Tromsø og Strømsgodset opforde til boycott af VM i Quatar tænkte jeg, at det ville være fedt, hvis vi i Brøndby gik forrest i Danmark for menneskerettigheder og kampen mod FIFA's korrupte elite, og boucuttede Quatar som de første. Man kunne blandt andet skabe et hashtag i samme stil som JungForever, eller forsøge at få bestyrelsen til at foholde sig til det gennem 3.point måske?

Men hvad tænker i? Måske er i overhovedet ikke interessret i et boycott? 
Deltag i diskussionen
 • Jeg tænker det må være landsholdet der skal tage den beslutning, eller måske endag vores folkevalgte politikere. Det er en politisk situation, og jeg mener den skal tages af et politisk organ.

  Er så enig i at det burde boykottes.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @thorrium Egentlig også enig i at det burde være DBU eller regeringen der vælger at trække stikket. Syntes bare at retorikken har været ekstrem skuffende, hvor DBU har været ude og sige at regeringen skal tage stilling til det, mens regeringen siger, at DBU skal forholde sig til det.

   Derfor sidder jeg med en fornemelse af at regeringens og DBU's manglende handlekraft er et udtryk for at man som udgangspunkt ikke er interesseret i et boycott. Der er for mange interesser involveret i Quatar og VM til at nogle af de to aktørere vælgere at boycotte. Derfor er min tanke, at regeringen og DBU skal presses af folket og klubberne før vi ser handling.

   Desuden så ville det da være fedt hvis Brøndby gik forrest i Danmark.

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg forstår slet ikke man som spiller har lyst til at tage afsted!! Læste at man formoder op mod 6700 mennesker har mistet livet!! For at Qatar kan promovere deres land, og vi skal se fodbold?! VM 2022 er boycuttet fra min side, syntes det er helt igennem ulækkert, og uforståeligt at penge og politik igen igen vinder over de fattigste mennesker..!!
  2 enige

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    27. februar 2021   

 • Jeg vil gerne bakke op om et total boycot af landsholdsfodbold. Jeg hader virkelig de pauser unden Brøndby kamp. Jeg har ikke set en landskamp i snart 15 år :)
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • KJOE
  • KJOE   3. marts 2021   

  • @Philip Fuldstændig enig. Landsholdet har ingen appel hos mig.
   Jeg kender dem ikke godt nok. Deres interviews er totalt intetsigende. Spillerne virker elitære og uopnåelige og er på et helt andet niveau end (normale) mennesker.
   Hvis de lod sig inspirere af den tilgængelighed og begejstring som fx herrelandsholdet i håndbold har. Eller vores egne BIF spillere har. Så vil jeg overveje at se en landskamp.

   Jeg er totalt off på landsholdet. Produktet tiltaler mig ikke. Og de må komme til mig, hvis de mener de har noget, der er værd jeg bruger min tid på.

   Og at DBU deltager i VM og dermed støtter det topkorrupte FIFA og VM i Qatar er sidste søm i kisten for mig.

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. februar 2021   

 • Nu kommer Brøndby aldrig til at spille en rolle i storpolitikken! Brøndby er et børsnoteret selskab, der skal varetage aktionærernes interesse - og intet andet!
  1 enig
   
  • @Saesonkort Og alligevel er der masser af børsnoterede virksomheder som bryster sig af at føre en socialt ansvarlig politik, både personale og m.h.t. handelspartnere.

  Se 1 flere kommentarer


 • Kaj
 • Kaj   27. februar 2021   

 • Jeg kan ikke se, hvorfor de danske landsholdsspillere skal være gidsler i sådan en situation og synes derfor ikke om en boykot. Hvorfor skal det være fodbolden, der skal stå for sådan et statement overfor et brutalt diktatorisk samfund? Ja, der er masser af mediedækning pga VM, men hvis DK / EU skal boykotte Qatar, så skal det ske lidt på samme måde som mod f.eks. Nordkorea ved handelsboykot mv. Vi skal undgå at købe deres olie og andre produkter og undgå at tage på ferie dertil, hvis vi samlet i EU ønsker dette, og så kan boykot af VM komme på tale som en følge af det andet, men det er i mine øjne forkert at starte med en boykot af VM.

  I øvrigt kan en boykot af VM aldrig komme på tale uden at kende konsekvenserne for de danske spillere, klubber og DBU.
  1 enig

 • De skulle aldrig fået VM tildelt men som altid når det drejer sig om FIFA var det korruptionen som sejrede. Boykot er eneste mulighed hvis man et civiliseret menneske. Under alle omstændigheder agter jeg ikke at se et eneste minut. Der er sgu gået for mange nepalesiske liv til spilde for at bygge stadions til afholdelsen.
  1 enig

 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    27. februar 2021    • hvad bliver det næste krav? forbud mod imp/exp. , chek lige det milliard beløb som DK tjener på exp. til de arabiske lande!

  Man skal skabe dialog og ikke boykotte, dialog giver fremgang! p.s er i klar over hvor mange penge de arabiske lande har stående i DK Banker skal det også forbydes? Der er andet end fodbold i dk

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER