Fodbold live resultater
Voldsmænd

Skrevet af Ibber, 20 dage siden

Lad os i fælleskab få fundet disse voldsmænd og smidt dem ud af fælleskabet for evigt.

https://www.bt.dk/superligaen/fyrede-brandslukker-ud-af-s-tog-vidne-greb-ind-og-blev-overfaldet
Deltag i diskussionen
 • Det skal stoppes og straffen er for mild med den lovgivning vi har.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Jeg husker det er sket før med personer sprøjtede det ud af kørende tog, husker det samme skete med BIF tåber ved hovedbanegården for nogen år siden. For mig er der kun en ting at gøre:

  1. BIF ledelse skal være langt mere aktive, og i samarbejde med politi finde de skyldige, de skal som parken gør, give dem livsvarig karantæne som har overfaldet en ordentlig og SAND FAN. Det skal lige siges, at i artiklen står der at det ikke vides sikkert om det er BIF fans, men toget går direkte fra Svanemøllen til Brøndby st. uden stop, så det ligner det.

  2. De personer der er med i det, skal nægtes adgang til samtlige danske stadions i resten af livet, ingen anden chance, der skal slås hårdt ned og med større konsekvenser

  3. BIF ledelse har nemlig ufattelig mange gange før meldt ud, men der sker intet. Derfor skal der slås langt hårdere ned på vold, hærværk, pyro som er i den milde grad da vold er det værste og de har intet at gøre på stadions i Danmark, det er for sande fans der elsker fodbold med familie og venner. Tages fans i at tage stoffer eller sælge, skal de have livsvarig karantæne fra stadions.

  4. Den modige fan burde have fået opbakning fra andre, underligt de ikke regere og hjælper. Det gælder ALLE i DK vi skal stå sammen og hjælpe folk der overfaldes, ikke bare lukke øjnene hvis man er bange, men står vi alle sammen op mod dem, så tro mig så er det ikke sikkert de tør det samme. Jeg ville med glæde tage dem i hoved og røv, og smide ud af toget. De voldsmænd har jo tit ikke boller nok til at gøre det uden de er i flok, de er nogen forbandet tøsedrenge og svage personer, som er ynkelige mennesker der skader vores samfund, vold er total no go.

  Sørgeligt pyro og værre vold nu, skal fylde medierne og siderne, frem for sejren over FCK, lad ikke dem få for meget spalteplads i medierne. For de trickes måske af se dem selv. EB har hver dag noget om hooligans, og folk betaler penge for se voldsvideoer, de er fandme også et sygt medie der gør det, og de er med til at skabe nogen af de idioter. Man skal ikke give dem spalteplads i medierne, men de ved det sælger aviser og sidevisninger = kliks på annoncer og kroner til medierne. Desværre elsker vi at læse om dårlige ting, fremfor de gode..... Jeg er træt af de personer som IKKE ER FANS, skal fylde vores flotte sejr, de er og bliver ALDRIG BIF fans. Var de det, ville de ikke bringe skam over os, for jeg er fandme en stolt BIF fan, og jeg er fra Vestegnen, men det de gør er noget kun tøsedrenge gør, overfalder en mand flere og en uskyldig fan, hold kæft nogen ynkelige væsner SKAM JER.....
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Ibber
  • Ibber   20 dage siden   

  • @GARFIELD vi er helt enige, hård straf med det sammen, man må formode at DSB har gode billeder til det videre forløb.
   1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner