Vurdering af CV

Skrevet af Dokter Hattenik, 8 dage siden

For lige at vurdere CV i det større billed end bare den typiske presse billed, så syntes jeg man skal se hvad han har gjort udover spiller indkøb.

Vi kan sagtens blive enige om at CV's spiller indkøb spreder sig fra fantastisk til forfærdelig.

men han har fået en ro ind i klubben ved at starte med at forlænge med en masse masterclass talenter (jobbe, frenne, Hermansen, bjur, skipper, singh, kvitsgaarden osv.) han har samtidig fået forlænger med rado som spillede fantastisk på det tidspunkt.

han har samtidig fået dygtige og kompetente folk ind i staben.

birk: tidligere masterclass træner men nu en dygtig analytiker.

ankergren: navnet giver sig selv, dygtig og et stort navn i Brøndby.

storskov: haft en stor del af den succes som fck har haft i mange år.

Søren Frederiksen: kender jeg desværre ikk.

NF: fik han forlænger og fik ro på den front.

samtidig fokusere CV sammen med JBA at bruge en masse penge på faciliteter som gør at vi bliver mere konkurrence dygtige over flere år.

er i enige eller uenige?
Deltag i diskussionen
 • Ja, jeg er enig. Måske bør der bare være lidt selverkendelse fra CV (eller bestyrelsen) ift.., hvilke opgaver han ikke er så stærk i, så der kunne komme en ansvarsdeling af hans ansvarsområder. Det er jo ikke kun ift. Brøndby, at han har vist store svaghedstegn ift. sin evne til at udvælge de spillere, der skal købes ind (selvom han også har lavet gode handler). Men hvis han fik ansvar for de andre ting, og en, som har bevist at være god til at spotte og udvælge de rette, fik det ansvar, ville det afhjælpe CV (og Brøndby). Man kan jo ikke være god til det hele - så arbejdede han jo ikke i Brøndby. Eller også er det scoutingafdelingen, vi skal have fokus på - er de, der skal rådgive CV, ikke kompetente nok? I så fald må der skiftes ud her.
   
  • @Anton Dværg tror man skal huske på den kontekst der er handlet i. CV har skulle bringe klubben i balance og købe spillere på budget. Jeg tror når der er flere penge til spillere, så øges kvaliteten muligvis også. Men se på FC klubberne der skyder millioner af på dyre rekordindkøb som fejler totalt. Så er jeg mere til vores strategi.

   Jeg håber sig vi begynder at se transfers af 16-18 årige mellem 8-15 millioner, da disse oftest kan sælges videre til nogenlunde samme pris hvis de ikke slår igennem.
   2 enige · 3 god kommentar

 • CV har skabt fundamentet, og så længe vi bygger videre derpå, så skal han have arbejdsro.
  6 enige · 5 god kommentar

 • ClausAmar
 • ClausAmar
  Betalende bruger
    8 dage siden   

 • Jeg ved at dit indlæg ikke handler så meget om spiller salg/køb, men alligevel lidt :-)

  Det jeg mangler når vi skal “vurdere” om CV eller andre har gjort det godt er lidt noget alle Expected Goals bare for transfer og sandsynligheden for succes.

  Så hvad er expected Buy succes(ENS) når man køber en spiller fra Lyngbu for 5mill. Spiller for Norge for X-mill, egen talent, alder, antal senior kampe etc.
  Hvor stor er sandsynligheden for at det bliver god spiller, superliga profil, kæmpe salg senere og alt dette også målt over tid (hvor hurtigt kan man forvente at noget bliver en succes)

  kunne være spændende at måle CV op imod nogle “objektive” parametre og ikke bare min og sikker også andre hungren efter succes’s fra dag 1 :-)

  Kasper P, det må du lige lave noget statistik på :-)
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @ClausAmar
   Er enig men prøvede bare at få et andet perspektiv på end “bare” at vurdere at ham på hans indkøb, som en del har til vane at gøre.
   
  • @ClausAmar
   Er enig men prøvede bare at få et andet perspektiv på end “bare” at vurdere at ham på hans indkøb, som en del har til vane at gøre.

 • mp80
 • mp80   8 dage siden   

 • CV er sportsdirektør, som skal måles på de sportslige præstationer. Det gør man bl.a. når en sæson er overstået. Ser man på den seneste sæson er den bestemt ikke bestået på noget punkt.

  Skal man vurdere den nuværende trup, tja. det positive er, at man har fået forlænget med en række store talenter, hvilket er meget vigtigt. Men kigger man på superliga mandskabet er truppen bare ikke stærk nok. Truppen virker ikke harmonisk, alt for mange er for langt fra at være på et acceptabelt niveau.

  Hvor mange af dem, som spiller i Brøndby vil kunne styrke de andre top hold? Der skal handles langt bedre ind fra CV og gerne i tide, så de kan få den meget vigtige opstart med.

  Økonomisk har man haft plus, men også her kunne man have fået meget mere ud af det, men for mange forkerte beslutninger har ikke rykket holdet frem ad, men derimod et skridt tilbage.

  På træner fronten har man bestemt heller ikke styrket holdet, hvilket har været tydeligt efter Jesper Sørensen stoppede.

  Man skal også huske på hvilken løn og diverse bonusordninger CV får i Brøndby, kunne man finde et bedre alternativ?

  Min bedømmelse af CV for den seneste sæson er ikke bestået.
   
  • @mp80 To ting: 1) CV er ikke sportdirektør, men fodbolddirektør - der er stor forskel på de to roller og 2) Hvordan kan du vurdere, at trænerteamet er svækket efter Jesper Sørensen har fået nyt job?
   1 enig
   
  • @mp80
   Ved ikke hvor mange der ville styrke de 2 andre fc klubber, men vi har nogen som ville kunne supplere deres trup godt F.eks maxsø og Hermansen.

   Vi skal også lige kigge på målsætningerne fra transfer, Brøndby kigger typisk på skandinaven hvor Midtjylland kigger på Brasilien og København er økonomisk overlegen forhold til alle andre danske klubber.

   jS erstatning er jeg også skuffet over at vi ikke har fundet en perment erstatning for endnu, især når Søren Krogh og Frank hjortebjerg begge er røget til OB.

   Udover det syntes jeg han er begyndt at samle en god stab


 • SSparrow
 • SSparrow
  Betalende bruger
    8 dage siden   

 • Hvilken chef!!!
  Jeg er på røven over hvor dygtig han er og hvor heldige vi er.
  Jeg ser ikke mange fejlskud fra hans side (Pavlovic er jeg personligt ret ærgelig over ikke er lykkedes, da jeg synes det var ret godt spottet).
  Vi glemmer tit, det er mennesker vi har med at gøre.
  Mennesker der får børn, bliver gift, bliver skilt, flytter til nyt land/kontingent, skal lære nyt sprog, hvis forældre dør, bliver skadet. Alle de ting, vi almindelige mennesker oplever og går igennem. Forskellen er bare, at vi bedømmer dem lige, søndag efter søndag, uden hensyntagen til ovenstående. Dette er noget jeg har tænkt meget over, specielt efter denne sæson.
  Når det er sagt, så har jeg kæmpe forventninger til den kommende sæson. Vi har så meget talent og en meget sulten trup, der som jeg ser det, kun bliver bedre og bedre.
  Lad nu lige de nyindkøb falde til.
  Vi har (og CV.), tror jeg været offer for vores egen succes.
  Vi vandt det mesterskab et-to år før beregnet, og har derefter været plaget af, en masse naturlige spiller afgange, men også knap så kalkulerede afgange.
  Hvem havde regnet med salg af Uhre, Jobbe, Frendrup oveni dem fra guldholdet der ikke ville forlænge?!
  Vi har haft en uhørt åreladning af spillere fra guldholdet.
  Men klubben fremstår økonomisk stærkere end nogensinde, holdet er fyldt med salgsemner, og masterclass bliver stærkere og stærkere.
  Bestået med pil op herfra!
  Ser frem til mange år med CV ved roret.
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @SSparrow vi har nemlig en trup med massere af potentiale og salgsemner.
   Vi får forlænget med de største talenter og åbnet døren til masterclass.
   Det var hvad CV ville have og det har han leveret.

   Vi fik en mellem sæson efter at have solgt rigtig mange spillere og dem som gik på fri transfer.

   De nyeste transfers har ikke leveret fra dag et, men det er først i den kommende sæson vi kan bedømme dem fuldt ud.

   I dette vindue skal der købes spillere der leverer fra dag et.

   CV har været virkelig god for Brøndby og vi skal være glade for ham.
   6 enige

 • Alt i alt har CV gjort et godt stykke arbejde siden han tiltrådte. Han har været tro mod strategien, og det har kastet flotte sportslige resultater af sig, spillermaterialet in mente. Derudover har han formået at styrke staben omkring truppen.

  For mig står det hele nu og falder med en forlængelse af NF. Lykkes det CV at få en forlængelse i hus med NF, helst hurtigst muligt, kan jeg ikke sætte mange fingre på hans indsats som Sportsdirektør for BIF. NF er for mig en essentiel del af den positive udvikling i BIF, og at miste ham, er jeg bange for vil koste os dyrt - både på den korte og lange bane.

  Klart, ikke alle CV's handler har været perfekt og der har været fejlskud i mellem, men det sker sgu i alle klubber, og til CV's ros, hænger vi ikke på mange løntunge fejlskud. Det er vel sagtens kun Pavlovic, der er en kæmpe torn i øjet.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • MR
  • MR   7 dage siden   

  • Forlængelsen af Niller bliver en vigtigt opgave for CV. Forlæng! Hvis vi skal (og det skal vi) drage fordel af vores U17 årgang, så skal vi have tålmodighed og kontinuitet... Oprykningen af fire MC-spillere er for mig at se et godt signal og tegn om prioritering af vores egne talenter... Giv Niller et par år mere og giv ham to-tre solide ledertyper, der kan hjælpe "the young guns" finde deres vej ind på holdet, så skal det nok blive godt... Fremtiden er vores! #BIF
   2 enige

 • Ikke en finger at sætte på det han har udført.

  Han har leveret det opgaven lød på og mere til, da vi er foran i tidsplanen.

  Endelig køber vi spillere der kan blive sindsygt gode uden navn, i stedet for spillere der har toppet med et navn.

  Har ikke observeret en eneste her inde, komme med udtagelser, teorier, forslag eller arkumention, incl jeg selv, der kan retfærdiggøre kritik af ham.
  Da vi alle ville være dårligere til at sidde i hans stol og styre de opgaver han varetager.

  Han har vendt et skib der var sunket.
  1 enig


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER