Fodbold live resultater
VWB

Skrevet af Sullivan, 21 dage siden

Ovenpå denne overflod af glæde, så tillad mig at være lidt kritisk. 

Det drejer sig ikke udelukkende om denne kamp, men en længere tendens.

Divkovic..., vores dejlige dreng.

Der er ingen tvivl om at Divko lige skal have et spark et hvis sted og er førstemand på pladsen, men mangler han ikke også konkurrence? 

Det er så nemt at finde huller i osten, men jeg synes næsten det er der vi er svagest i 2. geled. Selv når en af vores vigtigste spillere, Frederik Alves, går ud, har Lauritsen bare gået ind og gjort det kanon.

Vores bredte har virkelig hævet niveauet. Vi snakker dog stadig om den 6'er, men hvis Wass ikke bliver skadet, er VWB så ikke der hvor vi er svagest?

 

Tak for kampen i dag!
Deltag i diskussionen
 • Den snak om vi mangler 6er, må da for længst være et overstået kapitel.
  Vores spil skal slet ikke spille med en, og det er tydeligt at der fra CVs side er meldt ud
  At det er ikke der man kigger hen mod, så det med 6er vi mangler, er bare at kigge i tabellen, samt hvor mange mål vi lukker ind. Forstår slet ikke snakken om vi skal spille med en, hvis vi skal spille den form for fodbold vi skal.

  Vedr. Divkovic så er det hans offensiv der halter, Clement og Lucas Larsen ikke mindst, som har forlænget sin kontrakt frem til 2027 er vel meningen at han på sigt kan komme til at spille pladsen, men korrekt skal Divkovic hæve sit offensive spil, for der kommer for lidt fra hans side pt. Der var ikke meget der lykkedes for ham igår, og tror også det er et sted man kigger på, hvor der skal komme konkurrence, dog tror jeg på Lucas Larsen kan have en fremtid derude og måske også Clement hvis han lære den defensive del for hans offensive kvaliteter ved vi allerede er der til kunne spille pladsen. Clement skal nok få sin tid i BIF, tror i øvrigt der vil blive solgt og lejet en del ud til sommer.

  Ender vi med mesterskabet, så tror jeg der vil komme et par kvalitets spillere ind, særligt hvis et par spillere sælges her tænker jeg allermest på Kvistgaarden og tror Ohis position er også et sted man kigger efter et alternativt til Ohi han bliver ikke yngre jo
   
  • @GARFIELD det har lange udsigter med de 2 unge før de er klar til at udfordre Divko for alvor, CV må i marked for at finde en hvis der skal konkurrence om pladsen på kort sigt 2-4 mdr.

  Se 1 flere kommentarer

 • Divko har et formdyk, ligesom alle andre har det på et tidspunkt.

  Det er mere relevant at se på højre stopper. HH og Thiembe bør være fortid i klubben, og vi kan kun supplere med Vraa. Så vi skal have en backup til vores belgiske ven.
  1 god kommentar

 • Jeg har været ved og lave et indlæg om faldende niveau hos Divkovic i efteråret! og foråret er startet på samme måde, han er slet ikke den samme spiller offensivt, som startede så flot ud på pladsen. Han tager INGEN udfordringer 1 mod 1 mere, han spiller nærmest altid bolden tilbage. Der er allerede her i foråret flere kampe hvor han får ingen eller dårligt træf på bolden, dødbolde og indlæg sidder heller ikke 100%. Det defensive er vel heller ikke wow, så jeg håber virkelig der bliver arbejdet intenst med ham. Sidder han oppe og spiller poker hele natten? Er han blevet skilt? Noget skal der i hvert fald ske på den plads nu…..
  1 enig · 1 god kommentar

 • Til næste sæson skal konkurrencen øges på VWB. Enten skal Lucas Larsen eller Bischoff bringes tættere på (hvis de har niveauet selvfølgelig), eller også må vi i markedet. Det er for tyndt lige nu.
  Og det holder ikke med de her fejlvendte spillere på backs i længden. Der er så langt mellem snapsene
  1 enig

---

 • Som en anden også skriver så har Divko et formdyk, ligesom alle andre har engang i mellem. Han har ikke været god nok offensivt på det seneste, men jeg føler stadig at han gør det udmærket defensivt, ikke meget kommer forbi ham, fordi han dækker godt af for spillet i hans side, det er bare ikke noget man lægger så meget mærke til.

  Men jeg er enig i at vi burde have en backup der kan udfordre ham lidt.
  2 enige
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top gode
     21 dage siden   

  • @Emil_Zinho Helt enig!
   Vigtigt at have øje på, han stadig får lukket af defensivt.

   Måske meget naturligt, at når man brager igennem på en ny position, vil der komme et formdyk.

   Men også enig i, vi skal have en fuldgod gardering til Divkovic, så han kan mærke konkurrencen og presset, lige nu ligner det lidt en Blas Riveros case om igen..

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner