Fodbold live resultater
Wass: Vil gerne tilbage til Brøndby, hvis jeg har noget at give

Skrevet af 3point.dk, 12. juni 2020

Daniel Wass nyder tilværelsen i spanske Valencia, men har flere gange ytret ønske om at komme tilbage til Brøndby IF en dag. Det holder han fast i, men det skal ikke være for enhver pris.

Det er vigtigt for 31-årige Wass, at han har noget at give og bidrage med, hvis han kommer tilbage, siger han ifølge tipsbladet.dk til Tipsbladet.

- Jeg vil meget gerne give noget tilbage, og jeg kan sagtens finde på at vende tilbage til Brøndby IF, hvis jeg har noget at give. Men hvis Brøndby gerne vil have mig, og jeg ikke har mere at give sportsligt, så vil jeg hellere indstille karrieren. Vi får se, det er svært at spå om fremtiden, ikke mindst i fodboldverdenen, siger han.

Daniel Wass har kontrakt med Valencia til sommeren 2022 og er en del af talentudviklingsplatform InchByInch, hvor han har investeret.
Deltag i diskussionen
 • Lad os nu se. Vores backs Menzah og Gammelby holder jo højt niveau hver gang og er dygtige både defensivt og offensivt, så det ikke sikkert Wass ville få spilletid. Hahahaha..

 • Tanken
 • Tanken   13. juni 2020   

 • Han er 33 når kontrakten udløber, så det er nok begrænset hvor meget han kan komme tilbage med. Det er højest et til to år. Jeg er stor fan af at få spillere hjem som kan lære fra sig, men det er lige i den sene ende med 33 efter min smag
  1 enig
   
  • @Tanken Han holder sig nu godt i Valencia. Så vidt jeg ved er han sjældent skadet. Wass vil foruden sine spillemæssige kvaliteter kunne give en masse erfaring og goodwill til klubben. Tiden vil vise hvor han er om 2-3 år. Jeg tror desværre ikke han ender i Brøndby. Men jeg håber.
   2 enige
   
  • WT
  • WT   13. juni 2020   

  • @Broder Salsa Jeg følger også Valencia ved siden af, og de er ekstremt glade for ham dernede. Bl.a. fordi han altid er fit og spiller mange positioner uden at pive. Det er selvfølgelig svært at sig, hvor han er om 2 år, men han kan forhåbentlig stadig byde på noget som 33-årig. Spørgsmålet er om han er klar til at flytte fra Valencia, som er en skøn by.
   1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER