Fodbold live resultater
We told you so, men det kan ikke bruges til noget nu

Skrevet af BrianGideon, 20. october 2022

Der er altid meninger i fodbold og går man langt nok tilbage i mine kommentarer vil man kunne se, at jeg og andre allerede før første kamp bekymrede os om det spil NF promoverede. Det var ikke ligefrem fordi han fik særlig meget ud af de kæmpe stjerner han havde til rådighed under hans tid som U21 træner. I en svær tid passede han godt til klubben og fik også lang snor fra fans pågrund af det lidt billige mesterskab under covid nedlukningen. I forhold til mange andre store klubber, så synes jeg vi har givet enorm tiltro og tid til NF og hans team, men udfra det seneste års resultater og de nuværende problemer, så er tålmodigheden og støtten efterhånden opbrugt. Vi må nu engang erkende, at mangel på succes på fodbold banen også har spilelt ind når det kommer til de mange andre problemer klubben har. Det er enormt overraskende, at tingene kan eskalere så meget, så hurtigt i en klub der ellers normalt udstråler fællesskab og kærlighed for klubben/fodbold. Vi står med enorme udfordringer, nok større end nogensinde før, men hvordan skal vi komme ud af det her hul vi har gravet os selv i?

1. Det lader til, at der skal nye tanker og kræfter ind på træner fronten, men folk spørger altid hvem man så foreslår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig Bodø/Glimt træneren, da han jo nok har haft en stor indflydelse i visse store spillers udvikling. De har solgt profiler til meget store summer og det må jo også være pågrund af deres træner team og scouting team. Der er andre som kender mere til spillestil og taktik, så på den front må jeg overlade det til andre. Det kan jo være, at hans stil osv. slet ikke passer til BIF. Men det kunne virke som om, det er en mulighed for at få rigtig gang i udviklingen af vores spillere. 

Hvis NF osv. fyres, kan det måske være en mulighed med Per Nielsen i de sidste par kampe. Måske endda på den længere bane. Det er måske en rigtig BIF personlighed vi skal have til at gå forrest i sådan en svær situation. Morten Wieghorst har også været nævnt, men der er vist flere ting som taler for og imod der. Kent Nielsen...? Mon han vil tilbage til BIF og specielt i nuværende forfatning? Det tror jeg ærlig talt ikke. Vi dog vist, at vi giver trænere tid og har tålmodighed på trods af meget svingende resultater, så hvem ved... Måske har han lyst. Han kan i hvert fald bedre administrere den "juletræ" taktik holdet bruger nu.

Personligt, så er jeg nået til det punkt, hvor et succes kriterie for den her sæson er, at vi undgår nedrykningssnak. Alt andet er næsten ligegyldigt. Med alle de problemer vi har nu, så vil en nedrykning være dråben som får bægeret til, at flyde over. Det må bare ikke ske. 

På trods af alle problemerne, så synes jeg stadig vi har et meget bedre hold nu og jeg tror en opstart uden alle de transfer vi manglede kan gøre meget. En god start betyder alt og det har været velkendt længe. Der skal nok nogle spillere ud og måske en enkelt eller noget ind, men mange af fremtidens bærende kræfter er allerede blandt de 11 vi nok forventer er blandt starterne. Det handler om vi ikke selvdestruerer endnu mere, men stadig forvalter tingene som om vi er en meget stor krise og skal ikke være blandt nedrykningsdebatten.
Deltag i diskussionen
 • Lige meget hvor elendigt det var i den kamp er det en dårlig løsning at fyre inden vinterpausen. Det kommer der dårligere resultater af i Superligaen, hvor vi trods alt har haft ok resultater de sidste 6 runder. Mon ikke man enten finder en ny træner i vinterpausen eller at Niels gør sæsonen færdig.
  I går fik alle fejlkøbene chancen men de viste sig dårlige end Århus F bedste spillere.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Gizmo
  • Gizmo   20. october 2022   

  • @Thorsten
   Det ville slet ikke give mening at holde ham sæsonen ud.

   En ny træner vil fra næste måned hav 3 måneder inden næste kamp!
   Det er jo en kæmpe gave i forhold til at køre en spillestil ind.

   Plus der så kan planlægges både vinter og sommer transfers med den nye.

   Sæsonen ud er totalt håbløst.
   5 enige
   
  • @Thorsten nu siger du alle fejlkøbene. Den står 2-0 da han skifter fire bærende spiller ind og den slutter 4-0. At tro man kan skifte ni mand ud og sætte et hold sammen, hvor hovedparten ikke har spillet 90 minutter i denne sæson og regne med at det fungere, det er meget naivt.
   1 enig · 1 god kommentar


 • Spændende input, som jeg er helt enig i. Tror CV enten venter til vinter med at fyre Niels ellers lader han ham blive kontrakten ud. Har svært ved at se, at man forlænger med Niels. I forhold til målsætningen i denne sæson, så tror jeg stadig der er gode muligheder. For mig at se er der ingen hold der er prangende og bare stormer igennem. Så hvis vi kan sætte en god stime sammen, så tror jeg godt vi kan nå top seks og overraske i slutspillet. I forhold til nedrykning, så tror jeg Lyngby og Horsens ender med sorteper. Men man skal aldrig sige aldrig…..

  Jeg tror også der skal renses ud i truppen. Vi har en del spillere med udløb til sommer og jeg mener ikke der skal forlænges med ret mange. For mig at se skal Rosted, Hedlund, Gammelby, Mikkelsen og Maxsøe videre.

  I forhold til ny træner, så synes jeg det er godt set med Kjetil Knudsen Bodø/Glimt, tror han har den helt rigtige profil. Jeg synes andre spændende navne kunne være Wieghorst, Brian Reimer, (Per Frandsen måske sammen med Per Nielsen).

 • mp80
 • mp80   20. october 2022   

 • Enig han er en spædende træner, men deres assistent er mindst lige så vigtig at få med i pakken, hvis man vælger at kigge mod Norge.

---

 • Tanken
 • Tanken   20. october 2022   

 • Nu nævner du Kjetil Knudsen (Bodø Glimts træner). Jeg kan ikke se hvorfor han ville tage til Brøndby. Jeg er ikke i tvivl om meget større adresser lurer på ham, og kan uden problemer se klubber som RB klubberne, klubber som kæmper om Europa League i de 5 store, eller måske endda en klub på størrelse med Dortmund gå efter ham.

  Mht en ny træner handler det for mig udelukkende om hvilken stil som vi ønsker. Folk snakker om kontinuitet, men jeg ser intet af det i Brøndby pt. At have den samme træner på bænken betyder ikke noget, når spillestilen i bedste fald skifter som vinden blæser, og i værste fald slet ikke eksisterer. Sådan en havde vi i mesterskabssæsonen. Sådan en skal alle hold have hvis de ønsker succes. Og det starter med ledelsen finder den rette kandidat til den rette stil
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     20. october 2022   

  • @Tanken - Meget enig.
   Jeg har tidligere været foretaler for, at ledelsen brugte resten af sæsonen på at få en fast spillestil på plads. Så kunne man tage stilling, til sommer, om NF var den rette træner til at udføre denne stil.
   Men dengang tænkte jeg ikke på længden af vintervinduet, kontra sommervinduet.

   Så hvis der skal skiftes træner, vil det helt sikkert være bedst nu.
   Men det vigtigste må være, at den spillestil bliver fastlagt. For ellers er vi jo lige vidt og så nytter det ikke at begynde at snakke om navne.

 • Vi har spillet en dårlige fodboldkamp, ufattelig dårlig kamp.

  Det er dagen derpå og tømmermændene er store, tid til reflektion og reparation, en proces gruppen skal håndterer i fællesskab. Vi må håbe JBA, CV, OP, NF alle holder hoved koldt, det er tid til krisehåndtering, ikke følelser uden på trøjen
  og det er ikke tid til at foretage en spontan opsigelse af NF eller MR.

  Der er en vigtig kamp på søndag og jeg sidder med en fornemmelse af at spillerne vil vaske den skamplet af der kom igår. Tankeeksperiment; Lad antage at vi slår Agf, så er vi næsten i top 6 og så ser fodboldens verden igen anderledes ud, det kan gå hurtigt i fodbold.

  Hvis CV syr med den lange tråd ( hvilket han bør) så har han is i maven og afventer situationen frem til vinterpausens start i midt November.
  Når det er sagt er tiden inde til at der kommer nye boller på trænersuppen. Det vil være rettidig omhu at være klar med et nyt trænerteam umiddelbart efter sidste kamp hjemme mod Viborg, uanset kampresultat og placering. Den ny træner bør være en mere princip fast type,mindre pragmatisme mere konsekvens, gerne en udlænding. Vi står sammen - Aldrig alene, FORZA BRØNDBY.....!
  2 enige · 1 god kommentar

 • Rigtig interessant indlæg, selvom jeg ikke bryder mig om, at nogle fra egne rækker kalder 20/21 mesterskabet billigt. Kan dog kun give dig ret vedr. det personlige; nu handler det bare om at undgå nedrykning og snak herom for enhver pris. Bare tanken gør mig nervøs, i sådan en elendig sæson som den her.

  Jeg tilhører selv en af dem som har støttet NF, men har efterhånden sværere og sværere, ved ikke at give folk ret; der må ske noget nyt, og det er snart tid til, at vores vegne skilles med NF og trænerteamet. Skal heller ikke selv kunne give et forslag til, hvem der så skulle erstatte ham/dem. I sidste ende handler det for mig om, at sige tak for en vidunderlig guldsæson med NF i spidsen, og så ønske ham alt vel fremover.

  Glæder mig efterhånden mere og mere til VM begynder (også selvom det er i Qatar) for det er virkelig blevet en sur affære at følge BIF i den her sæson.
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    20. october 2022   

 • Brøndby har været i større problemer end nu, og altid kommet ud på den anden side, og det gør de også denne gang!

  At nogle kalder seneste mesterskab, som var et af de vigtigste i klubbens historie for billigt, kommer jeg aldrig til at synes, kampen i Århus og sejren mod Fcn, er nogle af de vildeste og bedste fodbold dage i mit liv, og kommer aldrig til at kalde det billigt..!!
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg har vist ramt en nerve med min kommentar om det billige mesterskab, så jeg må vist heller lige uddybe det inden det bliver fokussen af på mit indlæg. Intet mesterskab er nemt og det er slet ikke så jeg siger vi nærmest fik det foræret eller det var ufortjent. Jeg tror bare personligt, at covid situationen og manglen på tilskuer gjorde en masse. Vi spillede ret defensivt for, at rette op på en af de få negative ting ved AZ's spil, nemlig det naive og hjernedøde forsvarsspil. Vi gik over til den velkendte 3-5-2 som stabiliserede vores defensiv og spillede primært på kontra og omstillinger. Det er aspekter af spillet som nu engang er nemmere når alle kan kommunikere og ikke overdøves af publikum. Presset var anderledes den sæson og covid fyldte ret meget hos mange mennesker og uanset, hvor professionel så har det helt sikkert fyldt noget. Jeg er ret sikker på, at manglen på tilskuer og evnen til at dirigere og kommunikere betød rigtig, rigtig meget. Så skal vi ikke glemme, at mesterskabsholdet jo var AZ spillere, der stadig havde noget af hans påvirkning siddende på rygraden. Niels overtog en række erfarne spillere og nogle enkelte store talenter, men spørgsmålet er lige hvor meget han påvirkede spillere som Jobbe og Uhre. Han fik meget ud af de spillere sagde man, men gjorde han? Eller var de allerede tæt på, at være der og bare virkede bedre i kontro fodbold istedet for AZ overfalds fodbold...? Vi havde også en masse dårlige spillere dengang, men de havde næsten alle erfaring. Det var ikke NF, som drev det mesterskab i hus, men nærmere stærke personligheder som Jung, Maxsø osv. der virkelig bare ville vinde det mesterskab. Jung var et godt eksempel på den klogskab der var på holdet dengang. Den mangler vi lidt idag.

  Det var måske forkert at kalde mesterskabet billigt og vi kan aldrig vide, hvad der var sket uden covids indblanding, men truppen, spillestilen og covid situationen gjorde meget. Ikke NF...

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner