Foto: Nanna Møller Karlsen ©
PODCAST

11. december: Superstjerne født i Brøndbys foreningsliv

 
Her kan du lytte til dagens julekalenderpodcast fra BrøndbyLyd.

    • Nanna Møller Karlsen
      11. december 2022 - Klokken 16:21
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    11. december 2022 - Klokken 16:21

Vores julekalender til jer i år er 24 mini-podcasts med forskellige mennesker, som alle har det til fælles, at de elsker Brøndby IF. De har forskellige ting på hjerte. Vi giver plads til de små, unikke fortællinger. Under overskriften: Fans, fællesskab og frivillighed.

Det gør vi i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. 

Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen?

Så tøv ikke med at kontakte kontaktvestegnen@redbarnet.dk. Ved at melde dig som frivillig, kan du gøre en enorm forskel i et barns liv. På Vestegnen passer vi på hinanden. 

Red Barnets indsats Plads til Alle er kort fortalt en indsats, der matcher børn og unge i udsatte positioner med en frivillig fra Red Barnet, som hjælper barnet til at blive en fast del af en fritidsaktivitet og dermed et stærkt fællesskab. 

I foreningslivet er alle børn lige. Her handler det om bolden, bålet eller baglænssaltomotalen. Det handler om succesoplevelser og om at være en del af et fællesskab. Og om det helt særlige frirum, som fritidsaktiviteter kan være i en hverdag.

Læs mere om indsatsen Plads til Alle HER.

Dagens afsnit

Den 11. december kan du møde Karina Grænge, som er mor til Jesper Lindstrøm, som nu er et stort navn på den internationale fodboldscene. Karina har også i mange år været frivillig i Brøndby IF, særligt med mange timer ved Brøndby Cup hver sommer, og det har hun gjort en dyd i at give videre til sine børn.

Lyt med her eller der hvor du foretrækker at høre podcast:

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder