Foto: Nanna Møller Karlsen ©
PODCAST

12. december: Billetter til fællesskabet

 
Her kan du åbne dagens låge i BrøndbyLyds julekalender.

    • Nanna Møller Karlsen
      12. december 2022 - Klokken 07:00
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    12. december 2022 - Klokken 07:00

Vores julekalender til jer i år er 24 mini-podcasts med forskellige mennesker, som alle har det til fælles, at de elsker Brøndby IF. De har forskellige ting på hjerte. Vi giver plads til de små, unikke fortællinger. Under overskriften: Fans, fællesskab og frivillighed.

Det gør vi i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. 

Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen?

Så tøv ikke med at kontakte kontaktvestegnen@redbarnet.dk. Ved at melde dig som frivillig, kan du gøre en enorm forskel i et barns liv. På Vestegnen passer vi på hinanden. 

Red Barnets indsats Plads til Alle er kort fortalt en indsats, der matcher børn og unge i udsatte positioner med en frivillig fra Red Barnet, som hjælper barnet til at blive en fast del af en fritidsaktivitet og dermed et stærkt fællesskab. 

I foreningslivet er alle børn lige. Her handler det om bolden, bålet eller baglænssaltomotalen. Det handler om succesoplevelser og om at være en del af et fællesskab. Og om det helt særlige frirum, som fritidsaktiviteter kan være i en hverdag.

Læs mere om indsatsen Plads til Alle HER.

Dagens afsnit

Den 11. december kan du møde Aske Stentoft. En stemme som du sikkert allerede kender her fra BrøndbyLyd, men Aske er også en del af Fanafdelingen, hvor han er med til at gøre en forskel og sende folk på stadion.

Faktisk startede det med en enkelt fribillet til et derby, men siden tog det om sig...

Lyt med her eller der hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder