Foto: Nanna Møller Karlsen ©
PODCAST

19. december: Meget mere end et sponsorat

 
Her kan du lytte til dagens afsnit af BrøndbyLyds julekalender.

    • Nanna Møller Karlsen
      19. december 2022 - Klokken 07:00
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    19. december 2022 - Klokken 07:00

Vores julekalender til jer i år er 24 mini-podcasts med forskellige mennesker, som alle har det til fælles, at de elsker Brøndby IF. De har forskellige ting på hjerte. Vi giver plads til de små, unikke fortællinger. Under overskriften: Fans, fællesskab og frivillighed.

Det gør vi i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. 

Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen?

Så tøv ikke med at kontakte kontaktvestegnen@redbarnet.dk. Ved at melde dig som frivillig, kan du gøre en enorm forskel i et barns liv. På Vestegnen passer vi på hinanden. 

Red Barnets indsats Plads til Alle er kort fortalt en indsats, der matcher børn og unge i udsatte positioner med en frivillig fra Red Barnet, som hjælper barnet til at blive en fast del af en fritidsaktivitet og dermed et stærkt fællesskab. 

I foreningslivet er alle børn lige. Her handler det om bolden, bålet eller baglænssaltomotalen. Det handler om succesoplevelser og om at være en del af et fællesskab. Og om det helt særlige frirum, som fritidsaktiviteter kan være i en hverdag.

Læs mere om indsatsen Plads til Alle HER.

Dagens afsnit

Den 19. december kan du møde Annette Friis fra Friis Rengøring, som har været sponsor i Brøndby IF i 35 år. Men det er meget mere end et sponsorat.

Det kan du høre om her, ligesom du også kan høre om Annettes første europæiske away med Brøndby IF. Det blev nemlig en mindeværdig en af slagsen.

Lyt med her eller der hvor du foretrækker at høre podcast:

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder