Laura Juul Hansen, Kenya
Foto: Adam Møller Karlsen ©
PODCAST

24. december: Når det er et kald at gøre noget for andre

 
Her kan du høre 24. og sidste afsnit i BrøndbyLyds julekalender.

  • Laura Juul Hansen, Kenya
  • Nanna Møller Karlsen
   24. december 2023 - Klokken 17:19
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. december 2023 - Klokken 17:19

Vores julekalender til jer i år - igen i år - 24 mini-podcasts med forskellige mennesker, som vil fortælle om at gøre en forskel, om frivillighed, om sammenhold, om fællesskab, om Brøndby IF. De har forskellige ting på hjerte. Vi giver plads til de små, unikke fortællinger. Under overskriften: Fans, fællesskab og frivillighed.

Det gør vi i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. 

Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen?

Så tøv ikke med at kontakte kontaktvestegnen@redbarnet.dk. Ved at melde dig som frivillig, kan du gøre en enorm forskel i et barns liv. På Vestegnen passer vi på hinanden. 

Dagens afsnit

Her kan du lytte til 24. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Laura Juul Hansen, som er professionel fodboldspiller - og hun har tidligere spillet i Brøndby IF.

Men det er også et kald for hende at gøre en forskel. Det har hun gjort ved at skabe fodboldskoler i Danmark, men nu gør hun også en forskel i Ghana og Kenya. Derfor render der børn rundt i de lande og spiller fodbold - mange af dem i Brøndby-tøj.

Vi synes, Laura med sin Brøndby-fortid og sit utrolige drive, var en oplagt podcast på den 24. december. 

Lyt med her eller der hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fedt! Jeg er i Kenya lige nu og sad og ævlede løs til de lokale om hvordan os danske klubber burde kigge til Kenya for at finde hurtige fødder og hårdt arbejdende talenter. Og så er vi på nogen måder allerede igang. Hvis vi mener det seriøst som klub hernede så giv mig endelig besked. Kender efterhånden en del til den del af Kenya som er højlandet. Dog kommer de dygtigste løbere fra området nær riftvalley. Merry Christmas!
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder