Foto: Nanna Møller Karlsen ©
PODCAST

3. december: Den 24. maj 2021

 
Her kan du lytte til endnu et afsnit af vores julekalender.

    • Nanna Møller Karlsen
      3. december 2022 - Klokken 07:00
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    3. december 2022 - Klokken 07:00

Vi har talt meget om skuffende resultater. Vi har talt meget om nye ejere. Det kommer vi til at fortsætte med i BrøndbyLyd. Men vi kommer også til at bruge december måned på at sætte fokus på de små historier, der samlet set udgør det store blå/gule fællesskab.

Vores julekalender til jer i år er 24 mini-podcasts med forskellige mennesker, som alle har det til fælles, at de elsker Brøndby IF. De har forskellige ting på hjerte. Vi giver plads til de små, unikke fortællinger. Under overskriften: Fans, fællesskab og frivillighed.

Det gør vi i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. 

Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen?

Så tøv ikke med at kontakte kontaktvestegnen@redbarnet.dk. Ved at melde dig som frivillig, kan du gøre en enorm forskel i et barns liv. På Vestegnen passer vi på hinanden. 

Red Barnets indsats Plads til Alle er kort fortalt en indsats, der matcher børn og unge i udsatte positioner med en frivillig fra Red Barnet, som hjælper barnet til at blive en fast del af en fritidsaktivitet og dermed et stærkt fællesskab. 

I foreningslivet er alle børn lige. Her handler det om bolden, bålet eller baglænssaltomotalen. Det handler om succesoplevelser og om at være en del af et fællesskab. Og om det helt særlige frirum, som fritidsaktiviteter kan være i en hverdag.

Læs mere om indsatsen Plads til Alle HER.

Dagens afsnit

Den 3. december er det blevet tid til et dejligt flashback. Forsvind fra kulde, mørke og 10. pladser og træd ind i sol, varme og glædestårer. Mesterskab. Jonas B. Villumsen er Brøndby-fan og han nyder at suge til sig, hvad der foregår omkring ham på tribunen - og skrible om det.

Måske kender du noter fra tribunen, som Jonas udgiver her på 3point.dk. Måske kender du hans bog Bølge. Ellers kan du komme til det nu. Nyd en tur ind i Jonas' fiffige beskrivelser af Vilfort Park og os, der er der. 24. maj 2021.

Lyt med her eller der hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder